13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialInteres crescând pentru K 2013 Düsseldorf

Interes crescând pentru K 2013 Düsseldorf

Organizat la 3 ani de Messe Düsseldorf sub egida Grupului de lucru german al industriei maselor plastice, K 2013, Târgul internaţional nr. 1 mondial pentru plastic şi cauciuc, continuă cu succes tradiţia de peste şase decenii, toate marile nume prezente la ediţia din 2010 urmând sâ fie prezente la Düsseldorf şi în această toamnă, în perioada 16 -23 octombrie.

Cererea de spaţii de expunere a crescut semnificativ, o serie de expozanţi extinzându-şi considerabil suprafeţele de prezentare. Toate cele 19 hale ale centrului expoziţional Messe Düsseldorf vor fi în întregime ocupate.

Directorul consiliului de conducere al Messe Düsseldorf, Werner M. Dornscheidt, confirmă interesul crescând al întregii branşe pentru cea mai importantă expoziţie de profil din lume: ”K 2013 oferă o privire de ansamblu asupra unei pieţe mondiale în continuă transformare şi va atrage atenţia printr-o multitudine de inovaţii impresionante. Expozanţii noştri lucrează la turaţie maximă la pregătirea noutăţilor pe care intenţionează să le prezinte la K. Din Düsseldorf se vor răspândi la toamnă impulsuri inovatoare către lumea specialiştilor în materiale plastice şi cauciuc!”

Aproximativ 3.000 de expozanţi vor participa la K 2013 în perioada 16-23 octombrie cu oferte în următoarele secţiuni:
• Maşini şi echipamente
• Materi prime şi materiale auxiliare
• Semifabricate, componente tehnice şi materiale plastice ranforsate

K este sinonim cu maxima varietate a ofertei şi cea mai mare densitate de inovaţii în întreaga lume, oferind o privire de ansamblu asupra produselor, tehnologiei şi serviciilor.

Garanţia faptului că toate secţiunile K reunesc cei mai importanţi actori de pe pieţele internaţionale o reprezintă numărul considerabil de expozanţi şi caracterul pregnant internaţional al acestora: printre cele 60 de ţări de provenienţă a participanţilor K se regăsesc cu predilecţie cele europene, în primul rând Germania, Italia, Austria, Elveţia, Franţa şi Marea Britanie. Din România vor participa la K 2013 patru expozanţi: Ducatex S.A., Gravolab C.N.C., Stewo Plastic Prod şi Electromagnetica.

Schimbările de pe piaţa mondială sunt, de asemenea, oglindite de K. Companiile din Asia îşi extind prezenţa la K 2013, atât ca număr, cât şi ca suprafaţă totală, în comparaţie cu 2010. Dacă este să facem referire doar la cei mai importanţi expozanţi K din Asia – China, Taiwan, India, Japonia şi Coreea de Sud – suprafaţa netă de expunere a crescut cu peste o treime în comparaţie cu cea de la ediţia precedentă.

Şi companiile din SUA au depăşit, se pare, cu succes anii de criză şi vor ocupa, la K, o suprafaţă totală de 5.300 mp. Înfloritoarea industrie a materialelor plastice din Turcia se va prezenta pe o suprafaţă netă de 4.000 mp (plus 1.000 mp faţă de anul 2010).

K 2013 are un nou motto: „K makes the difference“ iar oferta ”materială” a exponatelor este întregită printr-o serie de manifestări conexe, ca de exemplu Salonul ”Plasticul în mişcare”. Aici sunt tratateaspecte ale tematicii mobilităţii de la construcţii uşoare şi până la autovehicule, aparate de zbor şi vapoare sau chiar monilitate individuală şimodalităţi moderne de petrecere a timpului liber.

Informaţii: Anca Murar, reprezentant Messe Düsseldorf, office@expo-germania.ro,tel.: 0722 454 225

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă