2.1 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăSpecialTatăl atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai căutate persoane de...

Tatăl atacatorului din Las Vegas, pe lista celor mai căutate persoane de FBI

Patrick Benjamin Paddock, tatăl atacatorului de la Las Vegas, a fost, la un momet dat, pe lista celor mai căutaţi 10 infractori de către FBI, transmite The Independent.

Patrick Benjamin Paddock a fost cunoscut că autor al jafurilor comise la mai multe  bănci în perioada anilor 1960 şi 1970. În vremurile sale de glorie era unul dintre cei mai notorii criminali.

Tatăl criminalului din Las Vegas este descris de FBI că un psihopat, "cu tendinţe suicidale, înarmat şi foarte periculos".

Patrick Benjamin Paddock a fost prins în 1978, după ce pe numele sau fusese emis un mandat de arestare că urmare a evadării dintr-o închisoare din La Tună. Se pare că el ar fi murit în 1998.Atacul din Las Vegas a devenit, astfel, cel mai sângeros atac în masă din istoria modernă a Statelor Unite.

Stephen Craig Paddock, în vârstă de 64 de ani, presupusul autor al atacului armat, a fost găsit mort într-o camera de hotel în care se aflau zece arme de foc, a anunţat poliţia.

ISIS a revendicat luni atacul, însă FBI a anunţat că atacul n-are nicio legătură cu vreo grupare teroristă "internaţională".

Cele mai citite

Ședință CSAT. S-a decis poziția României în conflictul Rusia-Ucraina

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a fost convocat astăzi de către președintele țării Klaus Iohannis. Ședința CSAT a avut loc în contextul...
00:01:17

Proteste de ziua Ziua Națională a Australiei

Mii de persoane s-au adunat miercuri la proteste chiar de Ziua Națională a Australiei. Manifestațiile au avut loc odată cu ceremoniile de sărbătoare. Ziua de...
00:01:53

Libanezii se confruntă cu o iarnă rece, aspră, dar au rămas și fără motorină

Libanezii au parte de o iarnă rece, aspră pentru acea zonă, pe fondul unei crize economice severe care i-a lăsat și fără motorină. Odată cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă