19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialIncident grav la bordul unui avion Malaysia Airlines. Un individ violet a...

Incident grav la bordul unui avion Malaysia Airlines. Un individ violet a încercat să pătrundă în cabina piloților

Un avion de pasageri al companiei asiatice Malaysia Airlines a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul din oraşul australian Melbourne după ce un pasager a încercat să intre cu forţa în cabina piloţilor, potrivit Mediafax.

Cursa aeriană MH128, care zbura pe ruta Melbourne-Kuala Lumpur, a revenit pe aeroportul australian "din cauza unui pasager violent", a comunicat compania Malaysia Airlines. Avionul a aterizat în siguranţă, iar pasagerul suspect, care a pretins că avea asupra sa o bombă, a fost reţinut.

"Nu era nicio bombă, ci un acumulator telefonic extern", a declarat adjunctul ministrului malaysian al Transporturilor, Abdul Aziz bin Kaprawi.

Potrivit martorilor, pasagerul părea să fie în stare de ebrietate şi a fost imobilizat de membrii echipajului. Ceilalţi pasageri vor primi consiliere şi asistenţă din partea autorităţilor australiene, iar incidentul va fi investigat.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă