16.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialIncident ARMAT la o tabără de romi din Franța: Patru persoane au...

Incident ARMAT la o tabără de romi din Franța: Patru persoane au fost UCISE. Care este ipoteza anchetatorilor

UPDATE: Autorităţile franceze anchetează ipoteza unei reglări de conturi între grupuri de romi, în cazul atacului comis, marţi după-amiază, într-o tabără de nomazi din nordul Franţei, relatează Mediafax.

UPDATE: Unul dintre jandarmii răniţi în schimbul de focuri produs marţi după-amiază la o tabără de nomazi din nordul Franţei a decedat la spital, bilanţul atacului ajungând la patru morţi şi trei răniţi, relatează Mediafax.

————

Cel puţin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, după ce un bărbat a deschis focul, marţi după-amiază, într-o tabără de romi din nordul Franţei, informează Mediafax.

Un bărbat a deschis focul, marţi după-amiază, într-o tabără de nomazi din Roye (Somme, provincia Picardie, nordul Franţei), omorând un bărbat, o femeie şi un copil, aparent locatari ai centrului de cazare.

În schimbul de focuri au fost răniţi grav autorul atacului, doi agenţi ai jandarmeriei şi un alt copil, scrie Le Point.

 

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă