14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialINCENDIU puternic în Vrancea: 20 de persoane, EVACUATE dintr-un bloc din Panciu

INCENDIU puternic în Vrancea: 20 de persoane, EVACUATE dintr-un bloc din Panciu

UPDATE: Incendiul izbucnit, joi dimineaţă, la acoperișul unui bloc din orașul Panciu, a fost stins după două ore, informează Mediafax.

mai multe apartamente au fost afectate de incendiu. În acest moment, pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit focul.

———–

Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate, joi dimineață, dintr-un bloc din orașul Panciu, judeţul Vrancea, din cauza unui incendiu, informează Mediafax.

 Incendiul a fost anunțat, joi, în jurul orei 9.30, la un bloc de locuințe din Panciu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, Cristina Duță.

La sosirea pompierilor, flăcările se manifestau pe o suprafață de circa 300 de metri pătrați.

Pentru localizarea și stingerea incendiului au fost trimise la Panciu şapte echipaje de pompieri dintre care patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, dar și echipaje SMURD care să asigure asistența medicală la nevoie.

Cristina Duță a mai declarat că aproximativ 20 de locatari ai blocului cuprins de flăcări au fost evacuați cu sprijinul pompierilor, fără a se înregistra persoane rănite.

Incendiul se manifestă, deocamdată, doar la nivelul acoperișului blocului, care este construit din lemn și învelit cu plăci de azbociment.

 

Cele mai citite

VIDEO. Mesajul transmis de Papa Francisc credincioşilor care sărbătoresc Paştele

Într-un mesaj plin de speranță și încredere, Papa Francisc a transmis un apel puternic la bucurie și pace pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele în...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...
Ultima oră
Pe aceeași temă