22 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu la un azil de bătrâni din Ucraina. Cel puțin 17 persoane...

Incendiu la un azil de bătrâni din Ucraina. Cel puțin 17 persoane au murit

Cel puțin 17 persoane au murit, duminică, într-un incendiu care a izbucnit la un azil de bătrâni, situat într-un sat la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Kiev, informează agențiile de presă internaționale, citate de Agerpres.

Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina, a precizat că incendiul a izbucnit în jurul orei locale 4:00 într-o clădire privată de două etaje în care funcţiona temporar un azil de bătrâni.

Flăcările s-au extins în întregul edificiu în care se aflau, potrivit datelor preliminare, circa 35 de persoane. Serviciile de urgenţă au reuşit să salveze 18 persoane, restul pierzându-şi viaţa.

Cadavrele a 16 dintre cei 17 decedaţi au fost scoase deja din clădire. Potrivit Reuters, o persoană este dată dispărută. 

„Unităţile serviciilor de urgenţă au salvat 18 oameni, cinci dintre ei fiind spitalizaţi cu arsuri de diverse grade”, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă într-un comunicat de presă. 

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă