22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu în Voluntari. Femeia scoasă din casă, în stop cardio-respirator, a murit...

Incendiu în Voluntari. Femeia scoasă din casă, în stop cardio-respirator, a murit | VIDEO + FOTO

UPDATE 17.20: Incendiul a fost lichidat, însă pentru femeia scoasă din casa cuprinsă de flăcări nu s-a mai putut face nimic. Medicii au încercat să o resusciteze, însă manevrele lor nu au avut succes. 


Un incendiu a izbucnit, marţi, la o vilă din localitatea Voluntari, judeţul Ilfov, pompierii care intervin pentru stingerea flăcărilor reuşind să scoată din casă o femeie care era în stop cardio-respirator, aceasta fiind resuscitată de echipajul SMURD.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Prutului din Voluntari, pompierii intervenind cu cinci autospeciale cu apă şi sumă, un echipaj SMURD şi o maşină de descarcerare.

Pompierii au reuşit să scoată din casă o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a suferit arsuri şi este în stop cardio-respirator, paramedicii SMURD încercând să o resusciteze.

În sprijinul pompierilor de la ISU au fost trimise două autospeciale de stingere de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă din Voluntari. 

Cele mai citite

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

Încă o ediție a Eurovision cu scandal. Reprezentantul Olandei a fost exclus

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, după o plângere a unui membru al echipei de producţie, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă