12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialIn turneul din SUA, Talisman a ajuns la Universal Studio

In turneul din SUA, Talisman a ajuns la Universal Studio

In timp ce se aflau intr-un megaturneu prin Statele Unite, baietii de la Talisman au reusit, printre 40.000 de kilometri de drum, nu mai putin de 14 concerte in 10 orase si zeci de mii de spectatori, sa viziteze o mica parte din America, ajungand chiar la celebrele studiouri Universal. Alin si Tavi au fost impresionati de energia degajata de Las Vegas, de luminile New Yorkului sau de stelele din Hollywood.
Cei doi au vizitat, impreuna cu prietenii si familiile lor, studiourile Universal, unde au luat parte la adevarate spectacole “Jurassic Park”, s-au distrat in parcul acvatic “Waterworld”, au mers pe platourile de filmare de la “Mumia” si s-au intalnit cu simpaticul Shrek.
Printre concerte, au reusit sa viziteze si cascada Niagara, care – povesteste Alin – era atat de frumoasa incat parea ireala. Iar la Hollywood au dat nas in nas cu foarte multe vedete, dar singura intalnire pe care au surprins-o pe camera de fotografiat este cea cu Jamie Foxx, actorul care a castigat un Oscar pentru filmul “Ray”.
Tavi a profitat de clipele libere pentru a-si revedea vechi prieteni care s-au stabilit in State si pentru a practica cea mai mare pasiune a lui, pescuitul. “Mi-am folosit tehnicile de pescuit pe lacul Michigan si am prins foarte multi pesti pe care, recunosc, nu i-am aruncat inapoi in apa, ci i-am gatit”, a marturisit Tavi. Mai mult, cu ocazia zilei sale de nastere, Tavi i-a invitat pe Alin si restul gastii in Las Vegas. Cu toate ca s-a distrat de minune, lui Tavi i s-a facut foarte dor de casa si de-abia astepta sa se intoarca in tara.
Talisman a bifat in megaturneul “Taste of Romania Concert Tour” orase mari, precum Los Angeles, Hollywood, Las Vegas, New York, Chicago sau Atlanta si povestesc ca momentele in care ridicau salile in picioare cu muzica lor vor ramane o amintire de neuitat.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă