15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialIdei de cadouri de Crăciun de la bloggeri de modă

Idei de cadouri de Crăciun de la bloggeri de modă

Alegerea cadourilor de sărbători poate fi o adevarată aventură, în special pentru bărbaţii care încearcă să satisfacă gusturile sofisticate ale femeilor.

O sursă de inspiraţie la îndemână pentru bărbaţii care nu au timp să răsfoiască revistele pentru femei, să se plimbe prin magazine sau să viziteze târgurile de sezon sunt blogurile de modă.

Vesta de blană – outfit-ul sezonului

Bloggerii de modă pregătesc în fiecare an liste cu cele mai mari dorinţe ale femeilor pentru cutia de sub bradul de Crăciun şi oferă sfaturi pentru bărbaţii care au nevoie de puţin ajutor pentru a-şi impresiona iubitele. 

Palton la promoţie

“Unul dintre cele mai grele momente din viaţă unui bărbat, după cererea în căsătorie şi goană după inelul perfect, este cadoul de Crăciun pentru iubita sa. Niciodată nu ştie ce îşi doreşte şi mereu are impresia că ea are tot ce îşi doreşte şi tot ce şi ar putea dori vreodată o femeie. Greşit! Prin natura noastră ne dorim mereu mai mult, mai în trend, mai bine croit, mai colorat sau poate chiar mai simplu şi monocolor, mereu se poate mai mult”, spune Alina Tanasă, autoarea blogului de modă Fabulous Muses.

Rochie de club

“Crăciunul acesta bărbaţii ar trebui să renunţe la accentele festive şi să nu investească în piese pe care iubita lor le poate utiliza doar în timpul sărbătorilor sau pe timp de iarnă. Dacă nu este vreo pasionată de ski sau o patinatoare pricepută, ar trebui să îi aleagă o piesă, două, trei, potrivită sezonului următor. O geantă nu este niciodată prea mult şi un model messenger bag, neagră sau roşie, va fi întotdeauna bine primit. Dacă vrea să o surprindă, îi poate comandă un colier personalizat cu un bănuţ auriu pe care să îi scrie un citat, o declaraţie sau chiar numele ei. Dacă timpul este prea scurt pentru o comandă online, atunci ar putea apela la un tânăr designer român care ar putea să îi creeze un produs unicat”, completează Diana Enciu, co-autoarea blogului Fabulous Muses.

Blugi şi piese din denim

Raluca şi Silvia, autoarele blogului Bucharest Style, au de asemenea câteva sugestii pentru bărbaţii în căutarea de cadouri pentru femeile din viaţa lor.

Geci şi Paltoane la reducere

“O rochie tip furou, este extrem de hot şi în ton cu noile tendinţe, iar ambele părţi vor fi extrem de bucuroase, o vestă sau o jacheta de blană cu imprimeuri îndrăzneţe, la mare căutare în acest sezon şi în acelaşi timp potrivită temperaturilor scăzute, sau un pulover din mohair, item care n-ar trebui să lipsească din dulapul unei femei”, spun cele două pasionate de modă.

Încăţăminte Marco Tozzi

Pentru cadouri inspirate şi modele unice, cele două stiliste Diana Enciu şi Alina Tanasă le recomandă bărbaţilor să vizite târgurile de Crăciun, precum Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, care are loc pe 21 decembrie la Casa Universitarilor, dar şi să caute pe site-uri ca www.netaporter.com, www.outnet.com, www.yoox.com.

Cizme Matar

Atât Alina, cât şi Diana mărturisesc că îşi doresc de Crăciun să fie suprinse de cadourile de la partenerii lor şi la rândul lor păstrează surpriză alegerilor lor pentru ei.

Cardigane, bluze, cămăşi pentru femei

Fetele de la Bucharest Style susţin că o cămaşă cambrată, un pulover tricotat în nuanţe subtile sau un accesoriu elegant pentru seară precum un papion elegant, o cravată subţire sau butoniere, pot fi cadouri perfecte pentru bărbaţi în perioada sărbătorilor.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...

Pe eJobs sunt afișate salariile pentru pozițiile care se scot în piață la angajare

Uniunea Europeană a decis, recent, termenul limită până la care angajatorii vor fi obligaţi să publice salariile pentru toate poziţiile pe care le scot...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă