11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de vineri, 8 aprilie

Horoscopul zilei de vineri, 8 aprilie

Berbec – pot reveni probleme mai vechi în cuplu sau vă simţiţi ceva mai rău din cauza stresului şi a multitudinii de activităţi mărunte. În acest week-end comunicaţi mai mult şi mai bine cu cei din anturajula propiat, vecini, fraţi, colegi. Nu este exclus să faceţi împreună o plimbare sau cel puţin să mergeţi la teatru. Duminică vă veţi întâlni cu prietenii sau semnaţi un contract de asociere, de parteneriat. Se impune mai puţină muncă. Cel mai bine vă simţiţi acasă, înconjurat de familie şi de dragostea celor apropiaţi. S-ar putea să primiţi un cadou.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – prietenii nu se dovedesc a fi buni prieteni, mai ales dacă este vorba de bani. În acest week-end veţi găsi surse secrete de finanţare sau veţi descoperi nişte bani de care aţi uitat de ceva timp. Este un week-end cu fluctuaţii financiare. De asemenea aveţi talend de detectiv. Nu este exclus să faceţi nişte investiţii pentru casă sau pentru familie sau aflaţi secrete care vă pot ajuta financiar. Vă bucuraţi de ceva popularitate şi sunt avantajate călătoriile şi activităţile intelectuale. Sunteţi din ce în ce mai lipsit de răbdare.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – cu toate că vă simţiţi cam obosit, sănătatea este bună. Mai rău vă merge în societate, unde vă simţiţi puţin frustrat, sau în relaţia cu persoanele importante. Nu este exclus să fiţi chemat la serviciu în acest week-end dar nu veţi regreta. Veţi fi recompensat sau veţi reuşi să deschideţi o portiţă spre avansare. Investiţi în sănătate, în tratamente mai puţin cunoscute dar care promit rezultate minune. Nu aveţi prea multă energie şi deveniţi romantic. Vă năpădesc amintirile aşa că veţi căuta un prieten pentru a vă destăinui.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – nu neglijaţi problemele pe care le aveţi în casă, apărute peste noapte pentru dumneavoastră dar care persistă de mult pentru ceilalţi. Nu este exclus să aveţi parte de o mică discuţie în contradictoriu. Veţi reuşi să impulsionaţi anturajul apropiat şi să-l determinaţi să accepte o petrecere pentru acest week-end. Dacă nu, vă ocupaţi tragerea sforilor în carieră. Financiar, situaţia se îmbunătăţeşte, chiar dacă destul de timid. În dragoste vă aşteaptă surprize plăcute.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – primiţi bani de la serviciu şi veşti bune din domeniul sănătăţii. Mai rău este în familie, unde puteţi avea parte de discuţii cu rudele din cauza dorinţei de a vă distra şi a anturajului pe care îl frecventaţi. Este un week-end în care aveţi oportunităţi de distracţie şi în care nu este exclus să plecaţi într-o călătorie neplanificată la invitaţia unui prieten. De asemenea aveţi parte de dragostea partenerului sau de bucurii din partea copiilor. Poate că ţineţi prea mult la părerea unei persoane influente referitor la investirea banilor.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – se impune o atenţie sporită acordată sănătăţii, mai ales dacă aţi aflat de o stare de oboseală care vă deranjează. Este un week-end în care vă puteţi bucura de popularitate şi chiar de o surpriză financiară pozitivă. Cu partenerul puteţi avea ceva probleme…S-ar putea să primiţi un cadou de la o persoană importantă sau un alt favor. Financiar, puteţi avea parte şi de cheltuieli neplanificate dar se anunţă prime sau o slujbă mai bine plătită. Vă distraţi în acest week-end, mai ales dacă sunteţi invitat la o petrecere în familie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – stresul şi nemulţumirile din domeniul intelectual sau al călătoriilor vă pot afecta sănătatea. Aveţi parte de fluctuaţii financiare dar bucuria adusă celor dragi vă face fericit. În acest week-end vă ocupaţi mai mult de imagine, de colaborări, de educaţie şi nu este exclus să puneţi problema unei călătorii. Petreceţi clipe minunate în compania celor dragi sau puneţi la cale, împreună, o investiţie pentru confortul dumneavoastră. Nu este exclus să primiţi un cadou sau să găsiţi un remediu pentru cineva bolnav din familie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – sunteţi încăpăţânat şi vă ancoraţi prea mult în trecut. Puteţi avea probleme cu copiii sau cu persoana iubită din cauza banilor cheltuiţi pe distracţii sau pentru satisfacerea unor plăceri. Aveţi şi şansa de a primi nişte bani, de la serviciu, din afaceri imobiliare sau de la cineva din familie. În acest week-end sunt posibile fluctuaţii financiare, şi în plus şi în minus. Primiţi veşti bune de la prieteni şi încercaţi să fiţi imparţial în disputele dintre ei.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Săgetător – aveţi grijă cum vă comportaţi cu cei din familie. Problemele financiare ar putea face din partener o persoană irascibilă şi greu de înţeles. Sau nu toţi membrii familiei sunt de acord cu investiţiile făcute. În dragoste sunteţi pătimaş dar puneţi şi un strop de raţiune şi multă transparenţă. Este un week-end în care veţi primi veşti bune despre copii, persoana iubită sau din parteneriatele de afaceri. Nu este exclus să primiţi o invitaţie pentru o plimbare sau chiar o declaraţie de dragoste din partea partenerului.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – cu toate că pot interveni sarcini cotidiene care vă obosesc, aveţi o sănătate destul de bună. Un merit îl are şi familia, care vă este mereu aproape. S-ar putea chiar să găsiţi un remediu pentru o problemă de sănătate, a dumneavoastră sau a unei rude. Vă puteţi distra de minune, mai ales dacă faceţi o călătorie în compania persoanei iubite sau sunteţi invitat la un eveniment deosebit în familie. Doar dacă aţi împrumutat bani de la un prieten puteţi avea probleme în acest week-end.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – în afară de politica financiară neglijentă din ultimul timp şi de unele neplăceri din partea unor persoane din anturajul apropiat, tot din cauza banilor, se poate spune că este un week-end plăcut, cu plimbări şi întâlniri neprevăzute. De altfel veţi acorda o mai mare atenţie copiilor, persoanei iubite şi distracţiilor. Veţi primi veşti bune, veţi negocia, veţi colinda prin magazine sau puneţi ordine în acte şi hârtii. În acest week-end aveţi oportunităţi de distracţie. Aveţi grijă la gripe şi viroze!

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – puteţi avea ceva probleme cu un străin din cauza unei afaceri extraserviciu sau a unor momente de relaxare în care glumele dumneavoastre nu sunt gustate cum trebuie. Va interveni o persoană influentă. Sunteţi imprevizibil şi puteţi avea parte de un eveniment neprevăzut în grupul de prieteni. Nu este exclus să primiţi o invitaţie de la un prieten aflat departe sau chiar o propunere de parteneriat. Vă sunt avantajate examenele.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă