21.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de vineri, 21 ianuarie

Horoscopul zilei de vineri, 21 ianuarie

Berbec – comunicaţi bine cu cei dragi, cu copiii şi cu cei cu care lucraţi. Starea sănătăţii este stabilă cu toate că pot apărea şi unele mici necazuri, mai ales duminică, pe care le puteţi rezolva cu optimism. Atmosfera din casă poate fi un ajutor în restabilirea stării generale bune. Este un week-end de care trebuie să profitaţi, mai ales în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor de suflet, al petrecerii timpului liber, al relaţiei cu cei apropiaţi. Stabiliţi legătura cu cineva drag de departe.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – nu aveţi probleme majore de sănătate sau altele decât cele pe care le aveaţi deja iar în dragoste aveţi parte de romantism şi sentimente sincere şi durabile, mai ales duminică. Rudele vă susţin proiectele dar partenerul este foarte sensibil în acest week-end. Primiţi bani de la serviciu sau rezolvaţi o problemă legată de sănătate cu ajutorul unei rude. Duminică vă simţiţi cipleşit de treburile gospodăreşti aşa că ar fi mai bine să nu vă obosiţi, mai ales intelectual, şi să renunţaţi la călătoriile lungi.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – este un week-end bun, cu întâlniri plăcute cu prietenii, cu o relaţie bună cu partenerul de viaţă şi cu cel de afaceri şi cu sprijin din partea rudelor. Nemulţumirile sentimentale aproape că dispare complet. Comunicaţia cu străinii sau în mijlocul de transport este defectuoasă. Vineri şi sânbătă apar sarcini cotidiene noi care vă dau ceva bătăi de cap şi aduc stres suplimentar dar şi bucurii. Duminică veţi acorda mai mult timp partenerului sau vă ocupaţi de casă şi familie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣


Rac
– aveţi parte de fluctuaţii financiare dar situaţia se păstrează în limite normale. O bucurie din partea familiei sau primirea unor bani pentru a face o investiţie în casă vă face mult mai optimist. Este un week-end cu întâlniri, discuţii şi realizări în casă dar în care pot apărea şi griji aduse de taxe sau impozite. Poate vizitaţi magazinele pentru a face o achiziţie pentru casă sau familie. Week-end-ul acesta simţiţi că puteţi face orice şi sunteţi foarte activ, atât acasă cât şi la serviciu. Duminică ve întâlniţi cu cineva sau primiţi o veste.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – aveţi o sănătate bună, cu toate că în acest week-end simţiţi nevoia să leneviţi. Nu este exclus să aveţi ceva dureri reumatice sau o afecţiune a sistemului osos. Relaţia cu partenerul poate deveni tensionată şi puteţi avea parte şi de griji suplimentare dar dragostea va învinge. Aveţi oportunităţi de distracţie şi poate primiţi o declaraţie de dragoste. Treburile gospodăreşti pot umbri un eveniment important sau o petrecere. Duminică apare o bucurie din partea cuiva de la serviciu în domeniul financiar, poate vestea primirii unor bani.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – în acest week-end reuşiţi să rezolvaţi multe probleme mărunte, să vă plimbaţi şi să vă întâlniţi cu cei apropiaţi, cu toate că nu prea aveţi multă energie. Vă doriţi mai multă afecţiune din partea partenerului şi vă năpădesc amintirile. Veţi reuşi să redresaţi situaţia financiară cu toate că se menţin grijile legate de bani. Nu este exclus să aveţi parte de o întâlnire neprevăzută şi de rememorarea unor evenimente plăcute din trecut. Aveţi parte de armonie în familie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – începeţi week-endul cu o relaţi bună cu unii prieteni cu care poate faceţi un program comun. O persoană importantă intenţionează să vă pună beţe în roate într-un proiect dar o rudă vă ajută să rezolvaţi problema. Grijile pe care le ţineţi doar în dumneavoastră pot afecta sănătatea. Nu este exclus să aflaţi un secret în acest week-end sau să aveţi parte de lovituri pe la spate. Sunteţi mult mai inspirat în decizii, cu toate că simţiţi o oarecare oboseală. Duminică simţiţi nevoia să vă odihniţi.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣


Scorpion
– vă bucuraţi de sprijin din partea familiei şi din partea prietenilor pentru rezolvarea problemelor cotidiene. Relaţia cu partenerul este armonioasă şi nu este exclus să mergeţi împreună la o plimbare. S-ar putea ca partenerul să aducă bani în plus în casă. În acest week-end vă propuneţi să vă întâlniţi cu cineva venit de departe sau să participaţi la un eveniment deosebit dar o persoană invidioasă sau incapabilă de a înţelege lucrurile vă poate strica buna dispoziţie.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Săgetător – chiar dacă nu primiţi sume mari de bani, tot veţi avea o mică realizare. Vă puteţi baza pe norocul financiar al cuiva din familie sau veţi câştiga din imobiliare. Vă merge bine în carieră şi vă bucuraţi de popularitate, mai ales duminică. Nu este exclus să mergeţi la o petrecere. Aveţi o relaţie bună cu prietenii şi vă faceţi noi prieteni. În acest week-end sunteţi preocupat de propria educaţie, de examenele altora sau vă gândiţi să plecaţi într-o călătorie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣


Capricorn
– faceţi rost de bani din împrumuturi, sponsorizări sau prime dar aveţi şi taxe de plătit sau de cumpărat un cadou. Aveţi succes în activităţile intelectuale, faceţi impresie bună în public, vă bucuraţi de recunoaşterea unor merite şi aveţi parte de prieteni generoşi. Un prieten mai nonconformist vă strică buna dispoziţie din acest week-end sau vă strică o poveste de dragoste. Nu este exclus să fiţi invitat de o rudă pentru un eveniment deosebit în familie.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – puteţi face nişte aranjamente reuşite şi faceţi impresie bună, mai ales în cercurile de prieteni. Vă faceţi noi prieteni sau aveţi parte de sprijin din partea celor vechi, mai ales vineri şi sâmbătă. Cu toate că vă simţiţi bine, nu trebuie să exageraţi. Dacă vreţi să aveţi parte de linişte în cuplu ar trebui să ţineţi cont şi de dorinţele partenerului şi să fiţi mai puţin impulsiv. Poate participaţi la un eveniment social deosebit. Nu este exclus să mergeţi la o petrecere pentru care veţi avea nişte controverse cu cineva din familie.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – cu toate că vă simţiţi bine, nu este cazul să exageraţi cu efortul deoarece nu prea aveţi energie. Sâmbătă veţi simţi nevoia să vă odihniţi mai mult aşa că veţi sta acasă, cu familia chiar dacă sunteţi chemat la serviciu. Banii vin mai mult din partea partenerului sau din afaceri dar veţi cheltui dacă mergeţi în oraş la cumpărături. Primiţi veşti bune de la partenerul de viaţă sau de afaceri despre un prieten. Relaţia cu partenerul este bună dar impulsivitatea dumneavoastră poate duce la conflicte. Se impune ceva mai mult calm.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

 

Cele mai citite

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...
Ultima oră
Pe aceeași temă