16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de vineri, 14 ianuarie

Horoscopul zilei de vineri, 14 ianuarie

Berbec – pătrundeţi în grupuri selecte, faceţi aranjamente reuşite sau încercaţi să actualizaţi o relaţie amoroasă mai veche. Vă ocupaţi de probleme cotidiene, de casă şi de carieră. Sunt posibile fluctuaţii financiare. Aflaţi de prime sau alte recompense materiale sau chiar le primiţi încă de vinerea aceasta şi nu este exclus să găsiţi, pe sâmbătă, şi surse secrete de finanţare sau chiar nişte bani de care aţi uitat. Duminică vă bucuraţi de o plimbare în compania cuiva drag.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – sunt posibile fluctuaţii financiare, întâlniri de afaceri şi schimbări de program. Nu aveţi prea multă energie dar supliniţi cu inspiraţie şi spirit artistic. Sunteţi iniţiatotul activităţilor în grupul de prieteni şi al călătoriile de agrement. Dacă aveţi de susţinut examene în acest week-end, rezultatele vor fi nesperat de bune. Aveţi parte de prieteni generoşi şi activi care vin cu veşti şi propuneri interesante. Duminică veţi avea prilejul să cheltuiţi cu folos nişte bani.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – nu aveţi prea multă energie şi veţi fi nevoit să faceţi nişte cheltuieli. Puteţi apela cu toată încrederea la persoane influente iar procesele pot avea o rezolvare pozitivă. În acest week-end aveţi talent de detectiv şi puteţi afla melte lucruri interesante pe care le puteţi folosi în carieră. Nu este exclus să primiţi un cadou la care nu v-aţi gândit sau o invitaţie la o petrecere. Personalitatea dumneavoastră se poate adapta mediului şi cerinţelor grupului.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – apar ceva încurcături cu banii dar nu este nimic grav. Vă simţiţi ceva mai obosit iar treburile gospodăreşti vă obosesc şi mai mult. Vă sunt avantajate călătoriile şi activităţile intelectuale. Încă de vineri puneţi la cale, împreună cu prietenii, o activitate de week-end. Nu este exclus să se pună şi propblema unui parteneriat, poate de afaceri. Este posibil să plecaţi încă de vineri într-o călătorie. Duminică aflaţi un secret sau faceţi un aranjament ce poate deranja pe cineva de la serviciu.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – acordaţi atenţie carierei, prietenilor şi afacerilor secrete. Sunteţi ceva mai impulsiv iar duminică vă năpădesc amintirile sau vă ajunge oboseala. Lucraţi la imagine sau pregătiţi o petrecere. Activităţile sunt multe dar veţi reuşi să mobilizaţi pe toată lumea, şi rude şi colegi de serviciu. Nu trebuie să vă faceţi griji în acest week-end în ceea ce priveşte popularitatea. Nu este exclus să primiţi cadouri, moşteniri, împrumuturi. Duminică simţiţi nevoia să vă destăinuiţi cuiva.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Fecioara – duminică vă bucuraţi de ceva popularitate şi puteţi încheia parteneriate şi colaborări avantajoase. Din cauza activităţilor socio-profesionale uitaţi de sarcinile casnice. Vineri un prieten vine cu o propunere de călătorie către partenerul dumneavoastră. Ar trebui să acceptaţi mai ales că se poate lăsa cu distracţie şi cu declaraţii din partea partenerului. Prietenii vin şi cu bune şi cu rele. În acest week-end aflaţi un secret sau vreţi să păstraţi un secret.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – cel mai bine vă merge la serviciu sau în domeniul sănătăţii unde veţi găsi rezolvare problemelor pe care le aveţi. Prea multă popularitate vă determină să deveniţi orgolios şi inflexibil. În acest week-end faceţi o vizită rudelor, vă ocupaţi de casă şi familie sau de sănătatea cuiva din familie. Problemele vor avea o rezolvare pozitivă în oricare dintre domeniile menţionate mai sus. Cu toate că folosiţi un ton dulce în conversaţii nu este exclus să intraţi în conflict cu un străin.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion -dragoste incendiară, aventuri de neuitat sau petrecerea timpului liber într-un mod mai puţin obişnuit! În acest week-end s-ar putea să mergeţi la o petrecere, poate o nuntă a cuiva din anturajul apropiat. Nu este exclus să primiţi declaraţii de dragoste, poate chiar o cerere în căsătorie. Aventurile vă întreţin tonusul. Pe duminică veţi face bilanţul şi veţi constata că nu staţi tocmai bine din punct de vedere financiar. Vă gândiţi chiar la un împrumut. Nu vă grăbiţi în călătorii!
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣♣

Săgetător – veţi reuşi să faceţi multe pentru casă şi familie sau trăiţi momente de neuitat împreună cu cei dragi. Nu este exclus ca în acest week-end să fiţi nevoit să vă ocupaţi ceva mai mult de problemele de serviciu dar va exista şi un program flexibil care vă ajută să terminaţi la timp şi treburile casnice. dacă cineva din familie a avut probleme profesionale, în acest week-end îi puteţi da o veste bună. Nu este exclus să primiţi bani. Duminică puteţi avea unele mici divergenţe cu partenerul.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – comunicarea la serviciu poate fi puţin defectuoasă dar în general veştile sunt bune iar afacerile mărunte merg cum nu se poate mai bine. Partenerul va veni, încă de vineri, cu o propunere tentatntă de petrecere a timpului liber. S-ar putea să faceţi şi o plimbare plină de peripeţii dar care vă va relaxa. Sunteţi activ, plin de energie şi uneori cam lipsit de răbdare. În acest week-end primiţi un cadou sau vizitaţi o rudă.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – cel mai bine vă merge financiar. Este o perioadă în care veţi avea parte de o revenire spectaculoasă. Primiţi bani din imobiliare sau de la părinţi sau descoperiţi noi surse de finanţare. Vă ocupaţi de casă, de treburile gospodăreşti, de serviciu dar nu uitaţi nici de partener şi copii. Chiar dacă programul dumneavoastră casnic este cât se poate de aglomerat, cel puţin duminică veţi face tot posibilul să vă distraţi şi relaxaţi. Nu este exclus să aveţi musafiri de la serviciu.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – sunteţi pe val, optimist, plin de iniţiativă şi cu gândire pozitivă. La serviciu apar probleme mărunte de rezolvat care se pot prelungi şi în week-end dar veţi găsi o soluţi de rezolvare pentru săptămâna viitoare. Programul de week-end se va schimba continuu după cum apar oportunităţile de distracţie. Nu este exclus să aveţi parte şi de întâlniri surpriză cu nişte prieteni. Duminică veţi fi nevoit să staţi mai mult acasă. Se impune şi perioadă de odihnă.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

 

 

Cele mai citite

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...

Olympiakos Pireu și Fiorentina, cu un pas în finala Europa Conference League

Olympiakos Pireu și Fiorentina sunt favorite la calificarea în finala ediției din acest an a Europa Conference League, după ce s-au impus, joi seară,...

Premieră mondială: Urangutan care își tratează rana cu o plantă

Un urangutan din Indonezia a fost văzut în timp ce îşi trata o rană cu o plantă medicinală, fiind pentru prima dată în lume...
Ultima oră
Pe aceeași temă