17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de vineri, 11 martie

Horoscopul zilei de vineri, 11 martie

Berbec – cineva din anturajul apropiat vă face o propunere care vă surprinde în mod plăcut. Poate fi ceva legat de o afacere personală, de o afacere extraserviciu sau de o aventură. Oricum, duminică aveţi ocazia să vă întâlniţi cu nişte prieteni dar aveţi grijă la bârfe. Veţi constata că o ieşire la un pahar de vorbă nu este o idee rea. Vineri şi sâmbătă vă preocupă şi problemele de familie sau treburile gospodăreşti. O persoană feminină care vă apreciază va reuşi să vă determine să vă recăpătaţi încrederea în dumneavoastră. Primiţi veşti, şi mai bune şi mai puţin bune.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – puteţi avea unele realizări în domeniul sentimental sau al afacerilor personale care vă fac mai optimist şi mai generos. Aveţi idei pe care le utilizaţi constructiv, în carieră sau în societate. Duminică nu este exclus să fiţi invitat într-un cerc select, poate la o petrecere cu caracter privat. Vreţi să ştiţi cât mai multe , găsiţi soluţii inteligente dar nu reuşiţi să le transmiteţi colaboratorilor cu care lucraţi. Primiţi şi veşti mai puţin plăcute despre bani ce sosesc cu întârziere sau aranjamente la nişte examene.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – relaţia cu partenerul de viaţă sau cel de afaceri este destul de bună, mai ales dacă veniţi cu o propunere pentru petrecerea timpului liber sau faceţi o declaraţie de dragoste. Duminică nu este exclus să faceţi o călătorie împreună în afara localităţii. Nu aveţi prea multă rezistenţă fizică dar supliniţi cu inspiraţie şi optimism. Vineri aveţi o confruntare cu un străin la serviciu sau vi se contestă o diplomă, un curs de specializare. Totul se petrece mult prea repede şi aveţi un sentiment de nesiguranţă .

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Rac – primiţi o veste bună de la cineva apropiat sau un împrumut de la o persoană care vrea să rămână secretă. Aveţi de rezolvat multe probleme mărunte , neprevăzute şi cu o evoluţie imprevizibilă dar cu final pozitiv. Vreţi să aflaţi cât mai multe secrete , să trageţi sfori şi să vă creaţi o poziţie privilegiată şi veţi reuşi să faceţi lucrul acesta duminică. Vă utilizaţi din plin mintea, mai ales dacă este vorba de afacerile personale sau propria imagine. Găsiţi surse secrete de finanţare.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – dacă aveţi taxe de plătit sau împrumuturi de returnat este bine să vă bazaţi pe economiile dumneavoastră. Prietenii nu vor accepta să vă împrumute cu bani. Tot ce nu ştiţi sau nu stăpâniţi vă sperie, mai ales în problemele legate de împrumuturi sau tranzacţii financiare. Puteţi avea o propunere de parteneriat de afaceri cu un străin sau o propunere pentru o excursie care vă va surprinde în mod plăcut. Nu este exclus ca duminică să mergeţi să vizitaţi un prieten.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – sunteţi plin de idei originale care vor duce la succese intelectuale sau la aprecieri pozitive din partea prietenilor. De altfel puteţi primi veşti bune duminică din partea unui prieten aflat departe de dumneavoastră sau despre un examen, un curs de specializare. N-ar fi rău ca duminică să acceptaţi invitaţiile venite din partea celorlalţi. Dorinţele şi sentimentele dumneavoastră sunt prioritare şi din cauza încăpăţânării puteţi avea mici neânţelegeri cu o rudă sau chiar cu autorităţile. Vă bucuraţi de popularitate.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – în afară de o aglomeraţie a activităţilor cotidiene se anunţă a fi un week-end bun, cu un succes personal sau veşti bune din partea celor dragi sau din domeniul afacerilor extraserviciu. Aflaţi de nişte bârfe, vă necăjiţi cu problemele de serviciu sau de sănătate vineri la prima oră dar apoi vă relaxaţi şi vă gândiţi la o plimbare sau o conversaţie plăcută cu cineva din anturajul apropiat. Gândul poate deveni realitate duminică. Consumaţi multă energie pentru a vă afirma şi nu prea aveţi de unde dar rezultatele vor fi pozitive.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion – situaţia dumneavoastră financiară pare a se redresa , mai ales cu sume primite din afaceri imobiliare sau de la părinţi. Nu este cazul să mizaţi pe speculaţii financiare, sentimentale sau împrumuturi, cu toate că aveţi un susţinător secret. Este un week-end şi cu fluctuaţii sentimentale, nu numai financiare, în care dorinţa de a vă realiza unele dorinţe este mai puternică decât posibilităţile reale aşa că puteţi intra în conflict cu cei din familie. Treburile casnice vă obosesc.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Săgetător – vă aventuraţi în speculaţii imobiliare sau activităţi socio-profesionale în care sunt implicate şi bunurile altora. Nu este exclus ca vineri să aveţi un proces sau să intraţi în conflict cu partenerul sau cu o autoritate. Cu toate că în carieră v-aţi cam săturat să aşteptaţi, duminică aveţi o promisiune din partea unei rude. În parteneriate mizaţi pe sentimente pozitive, pe dragoste şi totul va ieşi cum nu se poate mai bine. Afacerile mărunte sunt obositoare dar merg bine dacă ştiţi cum să le administraţi.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – aveţi şansa să faceţi investiţii reuşite pentru casă, familie şi sănătate şi să îmbinaţi activităţile gospodăreşti cu cele de serviciu. La serviciu comunicaţi eficient cu cei cu care lucraţi, sunteţi activ dar se impune prudenţă şi nu trebuie să faceţi eforturi fizice exagerate. Vineri aveţi discuţii cu copiii sau cu persoana iubită, poate din cauza unui cadou sau a unui împrumut. Primiţi veşti bune şi invitaţii de la unii prieteni dar aveţi parte şi de duşmănii din partea invidioşilor. Nu este exclus să lucraţi în acest week-end.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – un coleg de serviciu încearcă să vă devină prieten sau vă trimite duminică nişte veşti bune. Dacă intenţionaţi să avansaţi în carieră, vă puteţi întâlni cu o persoană influentă dar nu veţi reuşi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Sunteţi pătimaş şi puneţi multă pasiune în ceea ce faceţi aşa că toate pot merge destul de bine dacă mai lăsaţi din orgoliu. Aveţi parte de cheltuieli cu copiii sau pentru satisfacerea unor plăceri. Nu sunt excluse nici taxele care v-au cam sufocat în ultimul timp.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – sunteţi perseverent , plin de ambiţie iar eforturile dumneavoastră de a face cât mai multe acasă şi de a vă afirma la serviciu sau de a profita de cunoştinţele pe care le aveţi vor fi încununate de succes. Partenerul va fi şi el un propulsor pentru dumneavoastră. Nu sunt avantajate discuţiile cu străinii iar la serviciu, mai ales sâmbătă, puteţi avea unele divergenţe cu colegii. Nici afacerile mărunte nu merg aşa cum aţi dori dumneavoastră. Duminică veţi sta mai mult acasă sau veţi petrece câteva momente plăcute în compania familiei.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite

FOTO. Campania în care primarul Capitalei ascunde adevărul continuă. Nicușor Dan se filmează în Centrul Istoric, scoțând din cadre dezastrul

Nicușor Dan  își transmite mesajele electorale în videoclipuri, multe dintre ele filmate în Centrul Istoric al Capitalei, lângă clădiri ale căror fațade arată bine,...

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...
Ultima oră
Pe aceeași temă