19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 4 mai

Horoscopul zilei de miercuri, 4 mai

Berbec – primiţi veşti bune din domeniul intelectual, poate ceva legat de problemele pe care le-aţi avut la un examen sau în timpul unei călătorii. Popularitatea nu vă va ajuta să scăpaţi de unele drumuri scurte, de treburi mărunte şi stresante şi să vă rezervaţi timp de odihnă. Nu sunt excluse bârfele. Şi astăzi puteţi avea parte de fluctuaţii financiare. Chiar dacă veţi cheltui, aveţi de unde!

Taur – veţi încerca să ţineţi în frâu cheltuielile chiar dacă aveţi de plătit taxe, de achitat împrumuturi sau de susţinut financiar un proiect familial. Speraţi în nişte sume primite de la serviciu. De asemenea puteţi investi în sănătate. Vă ocupaţi mult de situaţia financiară, de carieră, de imagine şi încercaţi să obţineţi cât mai mulţi bani dar veţi avea parte şi de piedici. Primiţi veşti bune şi aveţi o relaţie bună cu fraţii, vecinii şi cei din anturajul apropiat.

Gemeni – nu aveţi prea multă energie dar când este vorba de cei dragi sau de satisfacerea unor plăceri veţi reuşi să vă mobilizaţi toate forţele. De asemenea veţi reuşi să păstraţi un echilibru în grupul de prieteni şi să diminuaţi neânţelegerile dintre copii şi mătuşi, dintre iubiţi şi rude. S-ar putea să fiţi păcălit de o autoritate. Nu vă înţelegeţi prea bine cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri.

Rac – o surpriză bine plasată va diminua tensiunea din parteneriatele de afaceri sau din grupul de prieteni. Poate găsiţi astăzi o soluţie pentru o problemă juridică ce pare să mulţumească pe toată lumea. De asemenea vă faceţi un bun prieten în persoana unui partener sau colaborator. Cei din familie sunt destul de generoşi cu dumneavoastră dar nu neglijaţi dorinţele partenerului!

Leu – dacă aţi avut probleme cu duşmanii nedeclaraţi şi cu cei ce vă bârfesc, astăzi se va găsi cineva aflat departe de dumneavoastră care să acţioneze în favoarea dumneavoastră. De asemenea vă sunt favorizate călătoriile şi examenele şi nu este exclus să primiţi o invitaţie de la un prieten aflat în altă localitate. Atmosfera din casă este favorabilă reconcilierilor. Nu trebuie să neglijaţi problemele de sănătate nou apărute.

Fecioara – o posibilă petrecere sau un succes profesional poate detensiona atmosfera din familie dar aduce mici conflicte cu partenerul. De asemenea puteţi deveni mai sociabil, mai apropiat de ceilalaţi după ce citiţi ceva interesant care vă merge la suflet. În dragoste aveţi noroc iar copiii vă aduc multe bucurii. Nu sunt excluse nici invidiile şi duşmăniile create de rezultatele socio-profesionale.

Balanţa – s-ar putea să primiţi un împrumut sau să recuperaţi nişte bani care vi se cuveneau şi pe care îi credeaţi pierduţi. În felul acesta mai scăpaţi de stresul provocat de situaţia financiară şi de supărarea copiilor care speră să obţină şi ei ceva din ceea ce primiţi dumneavoastră. Vă puteţi permite unele plăceri în această perioadă. Seara resimţiţi oboseala provocată de solicitarea intelectuală.

Scorpion – comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă sau vă întâlniţi cu parteneri de afaceri pentru a semna ceva. Dacă aveţi de făcut o pledoarie la tribunal veţi reuşi să-i convingeţi pe juraţi de justeţea celor susţinute. Şi autorităţile vă vor vedea cu alţi ochi şi nu este exclus să primiţi o invitaţie pentru o petrecere sau o întâlnire importantă. În schimb nu vă descurcaţi cu rudele sau cu cadourile cerute de copii.

Săgetător – dorinţa de a vă distra sau de a întâlni o persoană dragă duce la tensiuni în grupul de prieteni. Dacă vă faceţi un nou prieten, nu neglijaţi persoana iubită! Prietenii sunt buni pentru a afla unele informaţii, pentru a vă descărca sufletul sau în afaceri mărunte. Sunteţi generos, inspirat dar nu prea aveţi iniţiativă în punerea în acţiune a ideilor pe care le aveţi. Aveţi nevoie de un impuls din exterior.

Capricorn – vă ocupaţi mult de problemele sentimentale şi de organizarea timpului liber şi vreţi să ţineţi totul sub control. Nu este exclus să vă îndrăgoatiţi de un străin . În schimb aventurile pot deranja un prieten mai impulsiv sau pot strica o prietenie mai veche. Seara aveţi sprijin în casă sau pentru rezolvarea problemelor de serviciu din partea partenerului dar pot apărea şi unele probleme de sănătate.

Vărsător – şi astăzi aveţi câte ceva de făcut prin casă astfel încât să primească înfăţişarea pe care o doriţi. Treburile gospodăreşti vă împiedică să participaţi la o petrecere sau sau să vă relaxaţi. O persoană feminină din anturajul apropiat va reuşi să medieze un conflict în casă sau să determine o rudă să accepte un prieten mai pătimaş. Puneţi mare accent pe semtimentul de prietenie. Copiii contribuie din plin la cheltuirea banilor!

Peşti – sunt posibile fluctuaţii financiare. Aveţi de făcut unele cumpărături, de plătit taxe dar veţi primi nişte bani drept premiu sau o mărire de salariu. Lucrul acesta mai diminuează nemulţumirile pe care le aveţi în legătură cu un examen sau cu probleme de familie. Vă nemulţumeşte în continuare o delegaţie de serviciu sau o contestare a unor diplome. Vă bucuraţi de popularitate dar sunteţi inpulsiv în relaţia cu cei din casă.

Cele mai citite

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă