12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 3 august

Horoscopul zilei de miercuri, 3 august

Berbec – gândiţi pozitiv şi lucrul acesta vă induce o stare de bine şi vă ajută să aveţi o relaţie bună cu anturajul apropiat, cu copiii şi cu persoana iubită. Comunicaţi bine cu cei dragi şi aveţi şi şansa unor momente de relaxare sau de distracţie dar nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu autorităţile sau cu şefii indecişi. Vă satisfaceţi curiozitatea citind, documentându-vă şi aveţi talent oratoric. Nu aveţi prea multă răbdare, cum era de aşteptat.

Taur – cu toate că sunteţi cam sceptic, vă puteţi baza pe sprijinul constant al unei persoane de la serviciu, chiar dacă astăzi va reuşi să declanşeze duşmănii şi discuţii. Vă ocupaţi mai mult de serviciu, de sănătate sau de activităţi sociale. Dacă aveţi nemulţumiri din partea rudelor sau a băncilor, le veţi trece cu vederea. Aveţi îndrăzneala de a vă influenţa prietenii. In carieră sunteţi bine cotat şi ştiţi să vă vindeţi marfa , abordând o ţinută misterioasă.

Gemeni – mai întâi se impune rezolvarea problemelor de suflet şi organizarea timpului liber. Veţi reuşi să le îmbinaţi armonios pe toate şi să rezolvaţi şi sarcinile de serviciu şi treburile gospodăreşti dar totul se face cu cheltuială şi cu reproşuri din partea unei rude. Nu este exclus să vă gândiţi la o posibilă petrecere. Se poate anunţa o nouă aventură sau primiţi veşti bune de la şcoală despre rezultatele copiilor.

Rac – vă gândiţi mai mult la casă şi la familie sau vă implicaţi în rezolvarea problemelor gospodăreşti. Şansele de reuşită sunt, dacă aţi avea răbdare şi aţi fi mai organizat. Oricum declanşaţi discuţii cu partenerul, cu ceilalţi membrii ai familiei şi chiar cu autorităţile. Vreţi să păstraţi un secret faţă de o rudă şi astăzi aveţi şanse deoarece aveţi complici în rândul familiei. Este ziua întâlnirilor şi a veştilor surpriză.

Leu – sunteţi un pionier şi aduceţi o doză de prospeţime în anturajul apropiat dar şi tensiuni şi bârfe. Este o zi bună pentru a încerca a vă pune în valoare inteligenţa. Aveţi înţelepciunea dată de Mercur în administrarea banilor şi în abordarea problemelor legate de carieră. Din păcate aveţi şi o doză exagerată de încredere în dumneavoastră şi în ceilalţi. Nu este exclus să apară posibilitatea unei călătorii.

Fecioara – sunt posibile fluctuaţii financiare , pe care reuşiţi să le ţineţi sub control, mai ales că nu este exclus să primiţi nişte bani de la serviciu. Aveţi şi cheltuieli, mai ales dacă vă ocupaţi de cadouri sau trebuie să achitaţi nişte taxe. Sunteţi inspirat în discuţii şi aveţi curajul de a aborda lucrurile în maniera dumneavoastră, reuşind să obţineţi aprobarea celorlalţi. Aveţi grijă la relaţia cu persoanele de care depind banii dumneavoastră!

Balanţa – astăzi aveţi mult de lucru, mai ales probleme cotidiene de rezolvat, dar atmosfera plăcută şi amabilitatea celor din jur vă vor ajuta să nu vă simţiţi foarte obosit în această zi, cu toate că energia dumneavoastră este spre minim. Veţi reuşi să aveţi o relaţie bună cu prietenii dar cu partenerul tot nu găsiţi o cale de mijloc. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor personale şi pentru a vă face noi prieteni.

Scorpion – sunteţi insistent în încercarea dumneavoastră de a ascunde ceva faţă de o cunoştinţă sau de a afla un secret al acesteia. Nu este exclus să vă întâlniţi cu o persoană plăcută cu care veţi sta mult la taclale. Prea multă agitaţie, prea mult stres, mai ales la serviciu, pot aduce mici simptome de oboseală. Ajutorul primit din partea unei persoane influente vă menajează finanţele şi vă ajută să câştigaţi ceva în plus.

Săgetător – vă ocupaţi mai mult de activităţi intelectuale, de semnarea unor acte sau de prieteni. Veştile primite din acest domeniu sunt bune, cu toate că problemele financiare pot aduce şi unele decepţii. Puteţi face unele încercări de schimbare a programului zilei astfel încât să corespundă dorinţelor partenerului. Acasă aveţi parte de discuţii din cauza unei dezordini întreţinute.

Capricorn – dacă nu aţi avut timp pentru prieteni în ultima vreme, acum aveţi ocazia să încercaţi să-i contactaţi. Acordaţi atenţie exagerată carierei şi poziţiei sociale care vă poate aduce tensiune în cuplu, în familie, chiar dacă vine şi cu ceva avantaje materiale. Mai bine lăsaţi lucrurile să se rezolve de la sine, chiar dacă durează mai mult. Dacă aţi împrumutat bani de la cineva din grupul de prieteni, acum pot ieşi nişte neânţelegeri.

Vărsător – aveţi o minte sclipitoare pe care o puteţi folosi în afacerile extraserviciu dar şi un al şaselea simţ care vă ajută să depistaţi ceea ce nu face bine sufletului dumneavoastră. Nu este exclus să încercaţi să vă “fofilaţi” şi să aveţi şansa de a scăpa neobservat. Veştile despre sănătate sunt pline de surprize iar la serviciu pot apărea tot felul de schimbări de program şi de situaţie ce pun în pericol planurile dumneavoastră.

Peşti – sunt posibile discuţii cu rudele din cauza unor prietenii păguboase sau a acţiunilor îndrăzneţe din ultima vreme. Este o zi în care găsiţi soluţii îndrăzneţe pentru împrumuturi sau tranzacţii financiare ce pot duce la conflicte cu copiii, cu persoana iubită sau cu prietenii. Dacă amestecaţi sentimentele cu avantajele materiale veţi avea numai de suferit. Aveţi talentul de a aranja din umbră afacerile, cu răbdare şi hotărâre.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă