17.2 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 27 iulie

Horoscopul zilei de miercuri, 27 iulie

Berbec – comunicarea şi excursiile vor fi cheia succesului în dragoste, mai ales acum când persoana iubită se dovedeşte a fi mai înţelegătoare ca de obicei, mai generoasă şi mai bine dispusă. Doriţi să aveţi parte de o călătorie în compania prietenilor şi a partenerului şi şansele sunt de partea dumneavoastră. Vreţi să vă distraţi şi aveţi suficiente invitaţii şi oportunităţi. Aveţi grijă cum umblaţi cu banii!

Taur – este o zi bună pentru o iniţiativă în domeniul financiar, pentru organizarea unei întâlniri cu prietenii, chiar dacă se face cu cheltuială şi cu efort fizic. Sunteţi sensibili la stimulii exteriori. Vă treziţi stăpân pe dumneavoastră şi cu moralul ridicat chiar dacă nu aveţi prea multă energie aşa că reuşiţi să faceţi impresie bună pe parcursul zilei şi să deţineţi controlul acţiunilor.

Gemeni – aveţi un moment de uitare de sine. Totul e să faceţi abstarcţie de invidioşii care se amestecă în problemele dumneavoastră sau de problemele legate de împrumuturi şi investiţii. Sunteţi decis să luaţi lucrurile aşa cum sunt şi să direcţionaţi negocierile şi discuţiile pe făgaşul dorit de dumneavoastră. Cel mai bine vă simţiţi în compania celor dragi, a vecinilor sau a fraţilor. Spre seară sunteţi mai activ.

Rac – păstraţi un secret faţă de partener care poate aduce un avantaj material. Primiţi veşti bune de la serviciu şi puteţi demara proiecte care pot aduce avantaje materiale. Dacă nu, cel puţin primiţi un cadou sau un sprijin financiar secret. Chiar dacă nu prea aveţi răbdare, aveţi o mare dorinţă de afirmare. De dimineaţă puteţi avea o surpriză plăcută din partea familiei sau aflaţi un secret.

Leu – nu prea aveţi chef de vorbă dar când vă întâlniţi cu persoane care vă sunt dragi nu vă mai opriţi. Păstraţi un secret încredinţat de un prieten şi lucrul acesta consolidează relaţia de prietenie. Aveţi şansa să vă faceţi noi prieteni. De asemenea aţi putea realiza ceva ce vă poate propulsa la locul de muncă. Vă stresează o problemă de sănătate sau neânţeţegerile cu um şef. Poate o plimbare în aer liber vă ajută!

Fecioara – aţi devenit mult mai sigur pe capacităţile dumneavoastre intelectuale. O persoană influentă sau o autoritate vă propune o călătorie sau un curs de specializare. Cu acest prilej puteţi întâlni vechi prieteni sau vă faceţi alţii noi. Frustrările vin din domeniul material din cauza taxelor şi impozitelor. Aveţi neânţelegeri cu o rudă sau vi se blochează iniţiativele legate de un împrumut.

Balanţa – aveţi o dilemă de natură partenerială sau sunteţi implicat într-um proces. Dorind să obţineţi bani pentru continuarea unei lucrări şi nu ştiţi dacă trebuie să apelaţi la surse secrete de finanţare sau la rude. Este o zi în care vi se oferă posibilitatea unei călătorii sau în care găsiţi rezolvarea problemelor intelectuale. Veţi îmbina bine sarcinile de serviciu cu problemele din casă dar nu trebuie să neglijaţi sănătatea.

Scorpion – primiţi bani din prime sau alte premii, din afaceri imobiliare sau faceţi investiţii pentru casă şi familie. Faceţi uz de bunele maniere în relaţia cu rudele, colegii de serviciu sau persoanele influente, astfel încât aveţi surpriza plăcută a unor recompense. Referitor la problemele parteneriale, cele legate de poziţia socială sau carieră, vor fi rezolvate cu răbdare. Comunicaţi defectuos cu cei orgolioşi.

Săgetător – astăzi trebuie să se ţină seama de propunerile dumneavoastră, altfel vă veţi susţine cu multă hotărâre, în faţa partenerului, punctul de vedere, chiar dacă lucrul acesta duce la invidii şi discuţii aprinse. Ajutat fiind şi de cineva din familie s-ar putea să reuşiţi să organizaţi ceva secret, poate o întâlnire cu persoane dragi din anturajul apropiat. Dorinţa dumneavoastră de a călători poate avea parte de ceva blocaje.

Capricorn – aţi fost prea mult timp în competiţie cu cineva din familie aşa că sunteţi dispus să ţineţi cont şi de aspiraţiile şi sensibilitatea acelei persoane. După-amiază acceptaţi propunerea cuiva de la serviciu pentru a aplica la un post mai bun sau obţineţi o audienţă la o persoană importantă, cu ajutorul partenerului. Apare ceva de reparat. Vă ocupaţi de copii şi de organizarea plăcută a timpului liber.

Vărsător – descoperiţi compatibilităţi cu o persoană cu care lucraţi şi chiar puneţi ceva la cale pentru viitor. Nu este exclus să aveţi parte de surprize plăcute din partea partenerului sau o propunere pentru un parteneriat de afaceri. Aveţi grijă la bârfele iniţiate de invidioşi! Este o zi în care vi se oferă posibilităţi de distracţie în compania prietenilor şi succes în afacerile mărunte. S-ar putea să apară ceva probleme acasă.

Peşti – vă aprindeţi repede la serviciu dar energia pe care o aveţi o puteţi consuma constructiv. Veniţi cu tot felul de propuneri de schimbări avntajoase , de proiecte pentru avansarea în carieră şi îmbinaţi treburile gospodăreşti cu cele de la locul de muncă. Vreţi să acordaţi o pondere mai mare din timpul dumneavoastră copiilor şi bine faceţi. Poate n-ar fi rău să-i antrenaţi în treburile gospodăreşti.

Cele mai citite

Un grup de activiști pro-Palestina a instalat în semn de protest mai multe corturi în campusul Universității București

Un grup de activiști, care se identifică pe rețelele sociale cu numele „Solidaritate România-Palestina”, a instalat mai multe corturi în campusul Universității București, anunțând...

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, poate face un nou apel împotriva extrădării în SUA

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, poate face un nou apel împotriva extrădării în SUA, a decis Înalta Curte, potrivit BBC. Julian Assange a primit permisiunea de...

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din estul României

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din unele regiuni ale unor țări europene, inclusiv în estul României, susține un raport publicat de Centrul Euro-Atlantic pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă