22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie

Horoscopul zilei de miercuri, 19 ianuarie

Berbec – primiţi veşti bune de la o persoană ce vrea să rămână anonimă despre carieră sau un eveniment social. Sunt avantajate şi aranjamentele socio-profesionale. În schimb treburile casnice şi problemele nou apărute în familie vă pot pune beţe în roate. Norocul financiar poate fi ratat dacă ţineţi cont de sfatul unuei rude. Din cauza aceasta puteţi avea ceva probleme şi cu partenerul. O călătorie ar fi benefică.

Taur – veştile bune vin mai mult din partea unui prieten sau primiţi o invitaţie pentru o călătorie mai lungă. Cineva din anturajul apropiat vă va necăji şi nu trebuie să ignoraţi necazurile pe care vi le poate face în legătură cu un examen sau o călătorie. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane cu influenţă. Va fi o zi mai agitată dar activităţile mărunte pe care le veţi desfăşura vă vor face plăcere.

Gemeni – imposibilitatea redresării situaţiei financiare, poate şi din cauza unor taxe şi impozite, vă face mult mai trist şi mai taciturn. Sunt posibile unele neânţelegeri cu rudele sau invidii care vă afectează psihic. Faceţi cercetări şi aflaţi lucruri interesante despre carieră şi discutaţi mai mult cu partenerul. Vă puteţi baza pe sentimentele partenerului.Nu este exclus să primiţi o sponsorizare pentru un eveniment deosebit.

Rac – vă ocupaţi mai mult de familie, de problemele de serviciu rămase nerezolvate, de partener şi de parteneriate de afaceri. Veţi munci cu plăcere dacă atmosfera de acasă este relaxată dar sensibilitatea dumneavoastră intră în conflict cu orgoliul partenerului. S-ar putea să pregătiţi un eveniment deosebit în familie şi lucrul acesta vă sperie şi vă oboseşte. Trebuie să fiţi mai relaxat şi să luaţi în calcul propunerea unei persoane de departe.

Leu – veştile cele mai bune vin din sfera tranzacţiilor sau a împrumuturilor, chiar dacă problemele cu autorităţile pot pune în pericol succesul acţiunilor dumneavoastră. Este o zi în care vă ocupaţi mai mult de parteneri şi parteneriate sau de procese legate de casă dar se impune o atenţie deosebită acordată sănătăţii. La serviciu orgoliul va declanşa duşmănii şi invidii dar perspectiva unor câştiguri le poate îndulci.

Fecioara – vă aşteaptă o declaraţie de dragoste din partea partenerului la care nu v-aţi aşteptat dar şi necazuri provocate de un prieten suspicios. Primiţi veşti bune despre afacerile personale sau de la copii iar partenerii de afaceri vă propun un program pentru petrecerea timpului liber. Este o opţiune pe care merită să o luaţi în considerare. Este bine să nu vă amestecaţi în problemele altora şi să nu confundaţi datoria cu plăcerea.

Balanţa – sunt posibile unele discuţii şi neânţelegeri în casă ,mai ales dacă aveţi musafiri sau sunteţi pus într-o situaţie delicată la o petrecere sau în faţa unei autorităţi. Talentul de a întoarce lucrurile în favoarea dumneavoastră vă este un aliat. Puteţi descoperi ceva interesant care să lanseze o idee mai veche de afacere sau de distracţie. Cineva influent de la serviciu vă este de ajutor.

Scorpion – primiţi veşti bune de la copii sau de la cineva care vă iubeşte dar şi veşti mai puţin bune din domeniul activităţilor intelectuale sau al călătoriilor. Cu toate că cei din familie vă iubesc, apar probleme din cauza orgoliului. Primiţi un cadou sau un împrumut în care nu mai speraţi. Persoana iubită sau copiii vor fi foarte imprevizibili dar vor veni cu propuneri interesante pentru petrecerea timpului liber.

Săgetător – s-ar putea să rataţi obţinerea unor bani din neatenţia dumneavostră sau răutatea unei rude, sau să aveţi de achitat noi taxe şi impozite. Perspectiva unor afaceri mărunte, a unei noi specializări sau un succes intelectual vă dă noi speranţe. Primiţi veşti bune din partea familiei cu privire la un sprijin financiar sau a unor încasări din imobiliare. Este o perioadă cu fluctuaţii financiare.

Capricorn – veţi fi motivat să vă ocupaţi atât de carieră cât şi de familie dar veţi despica prea mult firul în patru , ajungând la neânţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu o persoană influentă. Sunt posibile discuţii mai puţin plăcute sau veşti proaste din parteneriatele de afaceri. Cineva din anturajul apropiat vă dă sfaturi bune pentru a rezolva aceste probleme. Aveţi motive de bucurie din domeniul relaţiilor cu fraţii şi vecinii.

Vărsător – primiţi bani de unde nici nu gândiţi sau din afacerile dumneavoastră secrete dar şi cheltuiţi cu copiii sau pentru satisfacerea unei plăceri. Vă preocupă mult situaţia profesională şi starea sănătăţii. O persoană instabilă emoţional de la serviciu poate provoca unele invidii şi duşmănii. Nu trebuie să neglijaţi problemele de sănătate apărute. În dragoste aveţi parte de surprize.

Peşti – ştiţi să vă faceţi plăcut în rândul prietenilor dar puteţi face şi gafe, având discuţii contradictorii şi neânţelegeri din cauza copiilor sau a unei aventuri. Vă preocupă ceva mai mult organizarea timpului liber şi viitorul copiilor. Uranus vă dă idei revoluţionare dar şi o doză de impulsivitate. Situaţia financiară este stabilă iar după amiază aveţi mai multă siguranţă în discuţiile pe care le aveţi cu partenerul de viaţă.

 

Cele mai citite

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Expert Forum: Până pe 16 mai, partidele au cheltuit 11 milioane lei, pentru campania la alegerile europarlamentare şi peste 3,8 milioane lei pe campania...

Potrivit raportului Expert Forum, pentru europarlamentare, până la data de 16 mai au fost raportate venituri de 40 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă