11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 9 august

Horoscopul zilei de marţi, 9 august

Berbec – aveţi o încăpăţânare pozitivă şi căpătaţi un surplus de sensibilitate şi de intuiţie, mai ales în relaţia cu străinii şi cu cei învăţaţi. Vreţi să vă documentaţi, să vă plimbaţi, să vă distraţi dar toate acestea vă vor afecta relaţia cu un şef orgolios sau cu un partener de afaceri invidios. Cineva din familie poate pleca într-o călătorie pentru a întâlni un prieten. S-ar putea să aveţi musafiri veniţi de departe.

Taur – părerea rudelor este schimbătoare dar vă pot fi de folos în carieră. Unele vă pot propune un parteneriat de afaceri sau vă ajută în treburile gospodăreşti, altele vă aranja o întâlnire cu o persoană influentă. De asemenea aveţi puterea de a schimba părerea unor persoane nonconformiste, cu influenţă, despre dumneavoastră şi calităţile pe care le aveţi. s/ar putea să faceţi nişte investiţii pentru casă.

Gemeni – primiţi veşti bune de la partener sau chiar o invitaţie pentru o călătorie sau cel puţin un spectacol interesant . Apar şi cheltuielile, mai ales taxe şi impozite. La examene sunteţi inspirat, cu toate că nu vă puteţi concentra şi nu vă ridicaţi la adevărata dumneavoastră valoare. Nu este exclus să aveţi posibilitatea de a călători sau de a merge la o petrecere sau vă întâlniţi cu cei din anturajul apropiat. Toate acestea se fac şi cu cheltuială.

Rac – primiţi ceva bani din prime sau alte recompense materiale pentru munca efectuată sau este doar zi de salariu. Astăzi sunteţi inspirat în relaţia cu rudele sau cu cei cu care lucraţi dar aveţi tendinţa de a intra în bârfe ce pot aduce necazuri mărunte. Lucrurile încep să devină tensionate spre seară, mai ales în relaţia cu partenerul care nu înţelege patima cu care vă susţineţi ideile. Dacă aţi avut probleme de sănătate, veţi găsi remediul potrivit.

Leu – o persoană dragă vine cu soluţii mai puţin obişnuite dar cu avantaje nebănuite pentru dumneavoastră şi pentru parteneriatele de afaceri. De asemenea va fi o zi norocoasă pentru relaţia cu persoana iubită dar cu ghinioane la serviciu. În afacerile mărunte faceţi impresie bună şi ştiţi cum să comunicaţi cu ceilalţi. Vă bucuraţi de aprecierea partenerilor de afaceri. Nu neglijaţi acţiunile duşmanilor nedeclaraţi.

Fecioara – dacă aveţi nevoie de confidenţi, îi puteţi căuta în rândul familiei, nu al celor din anturajul apropiat care pot răspândi secretul dumneavoastră. Relaţia cu familia este perfectă având în vedere surprizele plăcute de care vă puteţi bucura astăzi. Este o zi destul de agitată, cu sarcini noi în casă şi cu multă alergătură pentru rezolvarea problemelor cotidiene. Spre seară dezbateţi cu familia o problemă socio-profesională.

Balanţa – unii şefi vă impulsionează şi vor fi mereu o provocare în sensul pozitiv, mai ales în carieră sau în afacerile mărunte. Excepţie fac cei ce au un interes în parteneriatele de afaceri pe care le derulează. O persoană cu influenţă vă poate aranja o întâlnire sau vă trimite veşti bune despre afaceri extraserviciu. Nu este exclus să vă întâlniţi cu persoana iubită, să vă plimbaţi sau cel puţin să primiţi veşti bune.

Scorpion – aveţi nevoie de bani şi astăzi va fi destul de uşor să-i obţineţi, mai ales din prime şi recompense materiale sau de la cineva din familie. De asemenea aveţi şansa să primiţi un cadou la care nu vă aşteptaţi. Secretul dumneavoastră referitor la un examen sau o călătorie pare a fi în pericol astăzi. Comunicaţi defectuos cu cei cu care lucraţi iar stresul şi agitaţia pot afecta sănătatea.

Săgetător – sunt posibile veşti neaşteptate de la partenerul de viaţă sau de la cei pentru de afaceri sau chiar o invitaţie la un eveniment deosebit. De asemenea puteţi programa cu succes activităţile cotidiene şi chiar şi pe cele ale unor prieteni. Din nefericire nu prea vă înţelegeţi cu partenerul în ceea ce priveşte treburile casnice şi rezolvarea problemelor de familie. Spre seară aveţi divergenţe cu un prieten din cauza unui împrumut.

Capricorn – partenerul vă facilitează rezolvarea favorabilă a unor probleme financiare sau legate de un împrumut. Aveţi şansa să primiţi bani restanţi sau găsiţi surse secrete de finanţare. Aveţi multe de făcut prin casă, mai ales spre seară, şi toate acestea vă împiedică să vă întâlniţi cu persoana iubită sau să vă distraţi. Nu este exclus să vi se ceară socoteală pentru nişte acţiuni mai vechi.

Vărsător – partenerul de viaţă se dovedeşte a fi un bun prieten şi este posibil să vă pregătească o surpriză plăcută, poate o călătorie. De asemenea aveţi oportunităţi de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut sau vă simţiţi iubit şi răsfăţat. Puteţi semna acte importante, parteneriate de afaceri sau asocieri cu persoane puternice, puteţi negocia termenii unui contract dar fiţi atent la clauze şi să nu aveţi încredere în străinii mai în vârstă.

Peşti – reuşitele din domeniul carierei vă determină să aveţi iniţiative îndrăzneţe dar profitabile în domeniul afacerilor secrete şi a aranjamentelor. Nu este exclus să investiţi cu succes în imagine. Aranjamentele din domeniul bancar sunt profitabile dar evitaţi să implicaţi prieteni invidioşi. Amestecul prietenilor în relaţia pe care o aveţi duce la stres sentimental. Spre seară vă puteţi întâlni cu vecinii la un pahar de vorbă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă