22.8 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 5 aprilie

Horoscopul zilei de marţi, 5 aprilie

Berbec – prin noi resurse financiare puteţi controla evoluţia unor investiţii mai vechi. Nu este exclus să investiţi în imagine sau să primiţi nişte bani de la serviciu, o primă sau o altă recompensă materială. Partenerul nu este de acord cu generozitatea dumneavoastră şi cu dorinţa de a avea tot ce vă doriţi. Dorinţa dumneavoastră de mai mult confort în casă poate aduce noi dispute ce se vor termina pe cale amniabilă.

Taur – cineva apropiat vă determină să vă schimbaţi programul făcut cu partenerul. Sunteţi imprevizibil, instabil în decizii şi nu veţi reuşi să convingeţi persoanele mai în vârstă de la serviciu să facă aşa cum doriţi dumneavoastră. Vă agitaţi toată ziua , programaţi întâlniri sau negocieri şi comunicaţi bine cu prietenii sau cu cei înţelepţi. Cu toate că aveţi şanse de câştig, cheltuielile şi taxele pot fi mai mari.

Gemeni – vă este teamă să nu fiţi înşelat în aşteptările dumneavoastră socio-profesionale dar astăzi aveţi parte aranjamente reuşite în domeniul carierei şi de schimbări în grupul de prieteni, poate invitaţii la o scurtă plimbare sau o întâlnire la un pahar de vorbă. Nu este exclus să hotărâţi să cereţi un împrumut pe care vreţi să-l ţineţi secret. Aflaţi secrete care vă pun pe gânduri dar care vă pot aduce unele rezolvări.

Rac – vreţi să aduceţi schimbări în viaţa socio-profesională. În plus sunt condiţionate şi de resursele materiale pe care le aveţi. Simţiţi că aveţi priză la public şi aranjamentele se finalizează în avantajul dumneavoastră, cu excepţia celor în care este vorba de parteneriate de afaceri. Un prieten vă propune o călătorie sau vă face o cerere în căsătorie, dacă sunteţi liber. Bazaţi-vă pe partenerul de viaţă!

Leu – în situaţii ambigue, urmările pot fi neaşteptate. Se accentuează grija pentru sănătate sau temerile legate de carieră, mai ales spre seară, sau pentru prieteni şi copii. Astăzi puteţi avea parte de bucurii venite de departe sau de o invitaţie pentru o călătorie. O persoană feminină vă susţine şi poate chiar realizaţi aranjamentul din domeniul carierei pe care îl doriţi. Vi se contestă o diplomă sau calificarea.

Fecioara – vă supuneţi unor restricţii financiare, deşi sunteţi capabil să stăpâniţi fluctuaţiile care apar fără voia dumneavoastră, datorită fluctuaţiilor de taxe şi impozite.Vă agitaţi mult, mai ales spre seară când un prieten vă propune un curs de specializare sau un parteneriat de afaceri ce se anunţă a fi cu potenţial. Vestea bună este că aveţi aveţi parte de sprijin financiar, poate un cadou, un împrumut avantajos sau chiar o moştenire. La serviciu se derulează proiecte importante.

Balanţa – sunteţi nerăbdător să aflaţi ce implicaţii vor avea schimbările din domeniul afectiv sau din cadrul afacerilor extraserviciu dar veţi afla că reuşiţi mai bine şi mai repede dacă nu ţineţi cont de pretenţiile celorlalţi. Foarte mult vă ajută partenerul de viaţă care vă susţine moralul şi vă ajută să găsiţi sau să obţineţi ceea ce doriţi. Faceţi investiţii pentru sănătate sau pentru casă iar rudele vă ajută la treburile gospodăreşti.

Scorpion – aspectele de la locul de muncă devin importante, mai ales că viitorul este incert şi plin de surprize iar duşmanii vă invidiază. Planificaţi viitorul apropiat împreună cu familia dar uneori vă grăbiţi să aflaţi rezultatele sau porniţi de la premise greşite. Vă bucuraţi de ceva popularitate dar vi se invidiază rezultatele intelectuale. Aveţi iniţiativă ţi gândiţi totul la rece. Probleme de sănătate sau de serviciu îşi pot găsi azi rezolvarea.

Săgetător – oscilaţi între sentimentalism şi simţul datoriei. Se poate declanşa o reglare de conturi, cu efecte benefice şi plăcute în plan profesional sau în relaţia cu familia. Încercaţi să ţineţi un secret dar cineva din anturajul apropiat, poate o persoană mai ambiţioasă, îl poate afla. Stresul şi agitaţia vă pot afecta sănătatea. O lectură plăcută sau o plimbare vă poate ajuta. Spre seară faceţi o bucurie familiei.

Capricorn – pentru a menţine relaţii armonioase în casă, treceţi peste convenţii şi încercaţi să vă adaptaţi schimbărilor impuse de situaţie. Sunteţi mult mai maleabil şi mai afectuos cu partenerul dar, spre seară, o puteţi da în bară. În schimb puteţi primi cadouri pentru casă sau faceţi investiţii reuşite. Comunicaţi mult şi bine, mai ales cu cei din anturajul apropiat. Evitaţi bârfele, supravegheaţi-vă sănătatea şi renunţaţi la a deţine controlul!

Vărsător – gândirea poate avea sclipiri şi lacune. Vreţi să vă afirmaţi, să schimbaţi ceva, să vă faceţi noi prieteni, să comunicaţi cu cei din anturajul apropiat şi rezultatul final poate fi plin de surprize. O decizie corectă luată azi, în rezolvarea problemelor cotidiene sau a negocierilor, poate avea efecte benefice mâine. Aveţi probleme cu încăpăţânarea unei persoane mai în vârstă, cu influenţă.

Peşti – bine dispus şi entuziast, aveţi trecere la persoane nonconvenţionale dar nu prea vă împăcaţi cu rudele. Un împrumut, taxele şi impozitele, duc la fluctuaţii financiare pe care le stăpâniţi cu înţelepciune. Aveţi parte şi de surprize plăcute din partea copiilor sau a persoanei iubite, poate o propunere pentru o plimbare interesantă dar nu lipsită de neprevăzut. S-ar putea să puneţi în programul pentru timpul liber şi o călătorie sau un spectacol de teatru.

Cele mai citite

Dovada că simularea Bacalaureatului a fost o mascaradă

Am mai explicat că impunerea la nivel național a evaluării digitalizate pentru lucrările scrise la  simulările examenelor naționale a reprezentat doar un proces menit...

Descoperă viitorul construcțiilor: Case pe structură metalică

Într-o lume care se mișcă rapid, inovația în construcții ne oferă o soluție elegantă și durabilă: casele pe structură metalică. Aceste minuni ale tehnologiei...

Cetățean turc, reținut în cazul cadavrului găsit lângă A1

Un cetăţean turc a fost reţinut pentru 24 de ore în cazul cadavrului unei femei găsit în urmă cu câteva zile la ieşirea de...
Ultima oră
Pe aceeași temă