16.8 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 3 mai

Horoscopul zilei de marţi, 3 mai

Berbec – ştiţi să vă faceţi plăcut în rândul prietenilor dar puteţi face şi gafe, având discuţii contradictorii şi neânţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri. Vă preocupă ceva mai mult organizarea timpului liber şi propria persoană. Uranus vă dă idei revoluţionare dar şi o doză de impulsivitate. Situaţia financiară este stabilă cu toate că astăzi apar fluctuaţii financiare şi chiar posibile cheltuieli pentru distracţii şi plăceri.

Taur – volumul mare de muncă de la serviciu sau un secret pe care aţi ţinut neapărat să-l aflaţi, vă face mult mai trist şi mai taciturn. Sunt posibile unele neânţelegeri cu colegii de serviciu mai în vârstă sau invidii care vă afectează psihic. Faceţi cercetări şi aflaţi lucruri interesante despre carieră şi discutaţi mai mult cu partenerul. Vă puteţi baza pe sentimentele partenerului.Nu este exclus să primiţi o sponsorizare pentru un eveniment deosebit.

Gemeni – sunt posibile unele discuţii şi neânţelegeri în anturajul apropiat, mai ales dacă aveţi musafiri sau sunteţi pus într-o situaţie delicată de un secret ce iese la iveală. Talentul de a întoarce lucrurile în favoarea dumneavoastră vă este un aliat. Puteţi descoperi ceva interesant care să lanseze o idee mai veche de afacere sau de distracţie. Cineva influent de la serviciu vă este de ajutor.

Rac – veştile cele mai bune vin din sfera socio-profesională, chiar dacă problemele cu o persoană feminină influentă pot pune în pericol succesul acţiunilor dumneavoastră. Este o zi în care vă ocupaţi mai mult de prieteni şi parteneriate sau de procese legate de casă dar se impune o atenţie deosebită acordată sănătăţii. La serviciu orgoliul va declanşa duşmănii şi invidii dar perspectiva unor câştiguri le poate îndulci.

Leu – veţi fi motivat să vă ocupaţi atât de carieră cât şi de familie dar veţi despica prea mult firul în patru , ajungând la neânţelegeri cu cei din anturajul apropiat sau cu un străin. Sunt posibile discuţii mai puţin plăcute cu aceştia sau veşti proaste despre o călătorie. Cineva din anturajul apropiat vă dă sfaturi bune pentru a rezolva aceste probleme. Aveţi motive de bucurie în ceea ce priveşte viaţa socială.

Fecioara – veştile bune vin mai mult din partea rudelor sau primiţi o invitaţie pentru o călătorie mai lungă. Situaţia de criză financiară vă va necăji şi nu trebuie să ignoraţi necazurile pe care vi le poate face în legătură cu o investiţie sau o călătorie. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane cu influenţă. Va fi o zi mai agitată dar activităţile intelectuale pe care le veţi desfăşura vă vor face plăcere.

Balanţa – s-ar putea să rataţi obţinerea unui contract de colaborare din neatenţia dumneavostră sau din invidia unei rude, sau să aveţi de rezolvat probleme legate de un proces. Perspectiva unor afaceri mărunte, a unei noi specializări sau un succes intelectual vă dă noi speranţe. Primiţi veşti bune din partea familiei cu privire la un sprijin financiar sau a unor încasări din imobiliare. Este o perioadă cu perspective pentru investiţii.

Scorpion – primiţi veşti bune de la partener sau de la cineva care vă iubeşte dar şi veşti mai puţin bune din domeniul sănătăţii sau al aranjamentelor pentru serviciu. Cu toate că cei din familie vă iubesc, apar probleme din cauza orgoliului. Primiţi un cadou sau un împrumut în care nu mai speraţi. Persoana iubită sau copiii vor fi foarte imprevizibili dar vor veni cu propuneri interesante pentru petrecerea timpului liber.

Săgetător – primiţi bani de unde nici nu gândiţi sau din afacerile dumneavoastră secrete dar şi cheltuiţi cu copiii sau pentru satisfacerea unei plăceri. Vă preocupă mult situaţia profesională şi starea sănătăţii. O persoană instabilă emoţional de la serviciu poate provoca unele invidii şi duşmănii. Nu trebuie să neglijaţi problemele de sănătate apărute. În dragoste aveţi parte de surprize.

Capricorn – vă aşteaptă o declaraţie de dragoste din partea partenerului la care nu v-aţi aşteptat dar şi necazuri provocate în casă de un copil răsfăţat. Primiţi veşti bune despre afacerile personale sau despre un imobil iar partenerii de afaceri vă propun un program pentru petrecerea timpului liber. Este o opţiune pe care merită să o luaţi în considerare. Este bine să nu vă amestecaţi în problemele altora şi să nu confundaţi datoria cu plăcerea.

Vărsător – vă ocupaţi mai mult de familie, de problemele de serviciu rămase nerezolvate, de partener şi de parteneriate de afaceri. Veţi munci cu plăcere dacă atmosfera de acasă este relaxată dar sensibilitatea dumneavoastră intră în conflict cu o persoană frustrată. S-ar putea să pregătiţi un eveniment deosebit în familie şi lucrul acesta vă sperie şi vă oboseşte. Trebuie să fiţi mai relaxat şi să luaţi în calcul propunerea unei persoane de departe.

Peşti – primiţi veşti bune de la o persoană care bănuia o problemă de sănătate sau de la serviciu. Sunt avantajate şi aranjamentele socio-profesionale. În schimb generozitatea financiară vă poate aduce ceva probleme în achitarea taxelor şi impozitelor. Norocul financiar poate fi ratat dacă ţineţi cont de sfatul unuei rude. Din cauza aceasta puteţi avea ceva probleme şi cu partenerul. O plimbare ar fi benefică.

Cele mai citite

Top stațiuni de la malul mării, preferate de români. Burcea (ANAT): Avem multe de rezolvat

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu patronatele din industrie, reunite sub umbrela Organizației de Management al Destinației - (OMD) Județul...

STB, despre un accident produs astăzi, în care a fost implicat un tramvai

Un autoturism a virat, fără să se asigure, pe Șoseaua Ștefan cel Mare/Calea Floreasca din Capitală, sens Banu Manta, în fața unui tramvai din...

Stoltenberg cere țărilor NATO un sprijin mai puternic pentru Ucraina. Iohannis încă n-a convocat CSAT, pe tema sistemului Patriot

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, solicită țărilor aliate ca, la următorul Summit, cel din iulie 2024, să aprobe un sprijin mai puternic pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă