22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 19 iulie

Horoscopul zilei de marţi, 19 iulie

Berbec – aranjamentele pentru obţinerea unei locuinţe sau pentru afaceri legate de casă şi familie sunt favorizate. De asemenea puteţi avea parte de o surpriză plăcută din partea cuiva din familie. Nu sunteţi scăpaţi de bârfe iar stresul vă poate afecta sănătatea. Nu este exclus să afalţi nişte secrete care vă pot fi de folos dar care vă pot aduce şi invidii. Folosiţi-vă de atuurile pe care le aveţi cu înţelepciune şi veţi reuşi să le aranjaţi pe toate cum trebuie.

Taur – prietenii vă aduc şi bucurii dar vă pot băga şi în bucluc, mai ales dacă este vorba de bani. Mai bine îi evitaţi dacă vreţi să vă stea banii prin buzunar. Primiţi veşti bune despre afaceri mărunte sau rezolvaţi probleme legate de acte. O întâlnire cu un prieten poate fi prilej de discuţii şi bucurii. Nu uitaţi că treceţi printr-o perioadă favorabilă examenelor, călătoriilor şi cursurilor de specializare. Nici relaţiile cu străinătatea nu sunt de evitat.

Gemeni – o schimbare socio-profesională vă poate aduce avantaje materiale. Profitaţi de popularitate şi de şansele din domeniul carierei pentru a vă spori veniturile. Sunteţi cam impulsiv şi lipsit de răbdare şi puteţi intra uşor în conflict cu şefii sau cu autorităţile. Ceva mai multă diplomaţie nu strică! Dacă aveţi de făcut un împrumut sau investiţii este o perioadă favorabilă obţinerii unor avantaje dar trebuie să fiţi atenţi la clauze.

Rac – dacă aveaţi în plan o călătorie pe care doreaţi mult să o faceţi, aveţi astăzi o şansă în plus. Se impune prudenţă în trafic şi evitaţi persoanele impulsive şi puse pe gâlceavă. De asemenea aveţi noroc la examene sau vi se aprobă un curs de specializare. Prietenii partenerului pot aduce bucurii şi sfaturi bune. Sau rezolvaţi o problemă în instanţă cu ajutorul unui prieten. Vă preocupă mult activităţile intelectuale.

Leu – o rudă care vrea să rămână în umbră vă face o bucurie. Împrumuturile de la sau la prieteni trebuie rezolvate cu discreţie dacă vreţi să nu aveţi parte de nemulţumiri în viitorul apropiat. Un cadou neinspirat poate aduce tensiune în grupul de prieteni. Vă preocupă mult o moştenire, un împrumut sau o investiţie dar totul trebuie rezolvat cât mai discret şi cât mai legal. Este o perioadă în care trebuie să aplicaţi pentru cursuri de specializare.

Fecioara – un prieten vă popune un parteneriat de afaceri sau chiar vă face o cerere în căsătorie. Dacă vreţi să legalizaţi astăzi o astfel de înţelegere, nu va fi prea uşor cu autorităţile. Mai bine mai aşteptaţi o zi, două. Ieşirea în public poate aduce neânţelegeri cu partenerul de viaţă. O călătorie de agrement poate reaprinde flacăra pasiunii sau vă aduce multă distracţie şi relaxare. Sunt favorizate afacerile extraserviciu, mai ales cele peste hotare.

Balanţa – la serviciu sunteţi puţin cu capul în nori, lucru care vă poate aduce unele greşeli în rezolvarea problemelor intelectuale ( examene, calcule, acte pentru proiecte). O persoană influentă vă poate scoate din impas. Suprasolicitarea intelectuală poate aduce ceva probleme de sănătate. Nu este exclus să primiţi o invitaţie pentru o petrecere organizată la serviciu. Este o perioadă bună pentru investiţii în casă.

Scorpion – visaţi cam mult, lucru care nu prea vă caracterizează. Puteţi avea parte de o zi romantică în compania unui străin sau primiţi declaraţii de dragoste din partea cuiva aflat departe de dumneavoastră. De asemenea s-ar putea să plecaţi în vacanţă undeva departe de casă. Vă preocupă copiii, disctracţiile sau afacerile extraserviciu. Afacerile pornite cu banii altora nu au final fericit. Aveţi grijă cum umblaţi cu bani care nu sunt ai dumneavoastră.

Săgetător – astăzi vă ocupaţi mai mult de casă şi familie. Nu este exclus să primiţi vizita unor rude, motiv de tensiune în cuplu. De asemenea aveţi şansa să faceţi investiţii în casă dar partenerul nu va fi de acord cu alegerile dumneavoastră. Impulsivitatea şi lipsa de răbdare a partenerlui poate duce la conflicte. Cu diplomaţie şi empatie veţi reuşi să rezolvaţi problema. Profitaţi de şansele profesionale pentru a vă spori veniturile.

Capricorn – mesajele circulă eronat şi sunt înţelese altfel decât au fost transmise, mai ales la serviciu. Primiţi veşti bune de la partenerii de afaceri sau rezolvaţi unele mici neânţelegeri cu partenerul de viaţă. Stresul şi agitaţia pot afecta sănătatea. Mai bine profitaţi de oportunităţile de distracţie şi lăsaţi-vă în voia soartei. Copiii vă pot aduce multe bucurii în această perioadă iar în dragoste aveţi parte de noroc.

Vărsător – este o zi cu fluctuaţii financiare. Primiţi bani de la serviciu dar şi cheltuiţi, pentru copii sau pentru satisfacerea unor plăceri. Sunteţi neglijent cu banii astăzi şi nu vă preocupă calculele financiare, cu toate că norocul poate face parte din existenţa dumneavoastră. Norocul poate fi legat şi de casă şi familie. Atmosfera din casă este plăcută, membrii familiei crează un climat plin de armonie iar surprizele sunt plăcute.

Peşti – nu aveţi prea multă energie dar supliniţi cu inspiraţie. Este o zi bună pentru dragoste, pentru distracţii, pentru afaceri extraserviciu. Indecizia şi dorinţa de a fi protejat, susţinut, alintat, poate aduce ceva tensiune în familie. Ar fi mai bine să evitaţi treburile gospodăreşti şi reparaţiile care necesită efort susţinut. Primiţi veşti bune de la prieteni şi chiar invitaţii pentru o plimbare în aer liber sau o ieşire la o terasă.

Cele mai citite

Robert Păiuşi, primarul PSD din Gorj care a lovit cu mașina o femeie și apoi a fugit de la locul accidentului, era drogat

Primarul PSD al comunei Stejari, Robert Păiuşi, care este cercetat de poliţişti după ce a acroşat, duminică, cu oglinda laterală a autoturismului o femeie...

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan: “Bilanțul lui este matematic zero”

Candidatul PNL pentru funcția de primar general al Capitalei, Sebastian Burduja, a criticat dur activitatea actualului edil, Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută...

Expert Forum: Până pe 16 mai, partidele au cheltuit 11 milioane lei, pentru campania la alegerile europarlamentare şi peste 3,8 milioane lei pe campania...

Potrivit raportului Expert Forum, pentru europarlamentare, până la data de 16 mai au fost raportate venituri de 40 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei...
Ultima oră
Pe aceeași temă