22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 18 ianuarie

Horoscopul zilei de marţi, 18 ianuarie

Berbec – aveţi satisfacţia reuşitelor din activităţile secrete sau a unor surprize plăcute din domeniul socio-profesional. Vi se pregătesc momente mai puţin plăcute în casă şi nu prea puteţi evita discuţiile cu familia care se simte neglijată. Ţineţi cont că partenerul este încăpăţânat şi greu de mulţumit. O problemă de familie vă poate pune în conflict cu o autoritate. Aveţi parte şi de mici bucurii dar şi de griji suplimentare.

Taur – cu iscusinţă încercaţi să faceţi faţă tentaţiei de a renunţa la modestie lăsându-vă în voia impulsului de moment , pradă emoţiei şi senzaţiilor. Cei din anturajul apropiat vă impulsionează dar nu tot ce spuneţi poate fi pe placul tuturor. Este o zi în care vă faceţi remarcat dar sunteţi şi bârfit. Un prieten vă propune o călătorie mai lungă sau vă sprijină pentru a obţine un curs de specializare în altă localitate.

Gemeni – ocazia de a face dovada unei bune pregătiri, de a participa la un eveniment important şi a afla noutăţi vă mobilizează forţele dar vă aduce şi neânţelegeri cu rudele şi cu cei din anturajul apropiat. Din păcate de dimineaţă aveţi parte de o nemulţumire financiară care vă afectează toată ziua. Vă înţelegeţi bine cu familia dar aveţi parte de unele neânţelegeri cu un prieten mai în vârstă. Ar trebui să fiţi mai puţin visător.

Rac – de dimineaţă faceţi eforturi pentru a fi pe placul partenerului dar rezultatul nu este cel dorit. Treburile gospodăreşti vă obosesc şi nu vă fac nici o plăcere. Nu aveţi rezistenţă fizică şi de aceea nu trebuie să exageraţi cu efortul. Vă bucuraţi de popularitate şi aveţi trecere la persoanele feminine dar pierdeţi din cauza orgoliului. Cu ceva bani investiţi în afaceri puteţi avea succes dacă le conduceţi cu înţelepciune.

Leu – vă simţiţi măgulit ori de câte ori vi se aduc laude sau primiţi veşti bune referitoare la activitatea dumneavoastră profesională dar astăzi veţi face gafe şi veţi atrage numai critici din partea celorlalţi, mai ales din partea unei persoane care vă invidiază. Aflaţi şi veşti bune de la partenerul de viaţă sau din parteneriatele de afaceri dar prietenii vin să vă spună lucruri nefondate şi menite să strice relaţia.

Fecioara – după ce vă avântaţi cu elan şi hotărâre să aduceţi unele modificări planurilor pentru petrecerea timpului liber, cu sprijinul şi acordul partenerului, aveţi spre seară un moment de insatisfacţie produs de un prieten. Cineva apropiat vă propune un parteneriat de afaceri sau chiar vă face o propunere pentru o relaţie serioasă, în cazul în care nu aveţi obligaţii. Aveţi grijă atunci când vă faceţi noi prieteni!

Balanţa – vă face plăcere să cunoaşteţi oameni interesanţi sau să învăţaţi lucruri noi pe care apoi să le folosiţi pentru a avansa în carieră şi a vă consolida relaţiile. Aşteptaţi bani de la serviciu având în vedere volumul de muncă depus. Schimbările pe care le aduceţi în carieră sau în viaţa socială crează tensiune în jurul dumneavoastră, mai ales în relaţia cu familia. Consideraţi că trebuie să fiţi respectat în casă.

Scorpion – dovezile de dragoste din partea celor dragi şi oportunităţile de distracţie vă determină să vă simţiţi mult mai bine. Faceţi impresie bună iubitului sau partenerului şi puteţi încerca obţinerea unor avantaje sau a unor răspunsuri pozitive. În schimb relaţia cu străinii sau cu profesorii este tensionată. O persoană influentă poate interveni în relaţia cu partenerii de afaceri.

Săgetător – sunteţi implicat în tranzacţii financiare care se pot finaliza nu tocmai bine şi aveţi un surplus de imaginaţie care s-ar putea manifesta negativ în încercarea de a face rost de bani. Familia este cea care vă salvează de fiecare dată. Nu este exclus să aveţi parte de o surpriză plăcută în societate. Sunteţi îngrijorat din cauza relaţiilor parteneriale şi nu aveţi prea mari şanse de îmbunătăţire a situaţiei.

Capricorn – primele impresii sunt suficient de încurajatoare pentru acţiunile cotidiene şi sentimentele celor din anturajul apropiat pentru a putea depăşi cu bine conflictul cu partenerul. Primiţi bani la care nu vă aşteptaţi sau găsiţi nişte bani de care aţi uitat cu desăvârşire dar aveţi şi taxe şi impozite de plătit. Nu riscaţi aranjamente sau acţiuni secrete dubioase! Aveţi parte de unele schimbări de program.

Vărsător – sunteţi nerăbdător să întreprindeţi ceva concret la serviciu dar superficialitatea cu care acţionaţi vă poate lăsa uneori descoperit şi la mâna celor ce nu vă au la suflet. Iniţiaţi o întâlnire cu prietenii dar micile activităţi premergătoare acţiunii şi informaţiile neclare vă crează numai probleme. Astăzi se pot activa afecţiuni sau duşmănii mai vechi. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Peşti – instabil şi nehotărât , reuşiţi totuşi să vă păstraţi cumpătul, răspunzând amabil, chiar dacă unele persoane pe care le credeaţi foarte apropiate vă enervează. Cereţi mult de la partener şi stârniţi tensiune sentimentală prin pretenţiile exagerate pe care le aveţi. Din cauza unei aventuri puteţi strica o prietenie. Nu uitaţi că de dumneavoastră depind relaţiile cu ceilalţi.

 

Cele mai citite

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

Expert Forum: Până pe 16 mai, partidele au cheltuit 11 milioane lei, pentru campania la alegerile europarlamentare şi peste 3,8 milioane lei pe campania...

Potrivit raportului Expert Forum, pentru europarlamentare, până la data de 16 mai au fost raportate venituri de 40 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei...
Ultima oră
Pe aceeași temă