28.8 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 16 august

Horoscopul zilei de marţi, 16 august

Berbec – primiţi bani de unde nici nu gândiţi sau din afacerile dumneavoastră secrete dar şi cheltuiţi cu copiii sau pentru satisfacerea unei plăceri. Vă preocupă mult situaţia profesională şi starea sănătăţii. Va trebui să faceţi un compromis între casă şi carieră. Nu trebuie să neglijaţi problemele de sănătate apărute şi nici duşmănia unor invidioşi.  În dragoste aveţi parte de surprize.

Taur – ştiţi să vă faceţi plăcut în rândul prietenilor dar puteţi face şi gafe, având discuţii contradictorii şi neânţelegeri cu străinii sau cu persoane intelectuale cu care sunteţi nevoit să lucraţi. Vă preocupă ceva mai mult organizarea timpului liber şi propria persoană. Uranus face din dumneavoastră un detectiv modern şi imprevizibil . Situaţia financiară este stabilă cu toate că astăzi apar fluctuaţii financiare şi chiar posibile cheltuieli pentru casă şi familie.

Gemeni – sunt posibile unele discuţii  şi neînţelegeri în anturajul apropiat, mai ales dacă aveţi musafiri sau sunteţi pus într-o situaţie delicată de un secret ce iese la iveală. Talentul de a întoarce lucrurile în favoarea dumneavoastră vă este un aliat. Vă bucuraţi de popularitate şi gândiţi o schimbare în statutul socio-profesional. Cineva influent de la serviciu vă este de ajutor.

Rac – vă aşteaptă o propunere de călătorie din partea partenerului la care nu v-aţi aşteptat dar şi necazuri provocate în casă de o defecţiune sau de necesitatea unor renovări. Primiţi veşti bune despre bani sau despre un imobil iar partenerii de afaceri vă propun un program pentru viitorul apropiat. Este o opţiune pe care merită să o luaţi în considerare. Este bine să nu vă amestecaţi în problemele altora.  

Leu – veştile cele mai bune vin din sfera socio-profesională, chiar dacă problemele cu o persoană feminină influentă pot pune în pericol succesul acţiunilor dumneavoastră. Este o zi în care vă ocupaţi mai mult de taxe, împrumuturi, de moşteniri sau investiţii dar se impune o atenţie deosebită acordată sănătăţii. La serviciu orgoliul va declanşa duşmănii şi invidii dar perspectiva unor câştiguri le poate îndulci.

Fecioara – s-ar putea să rataţi obţinerea unui contract de colaborare din neatenţia dumneavostră sau din invidia unei rude, sau să aveţi de rezolvat probleme legate de un proces. Perspectiva unor afaceri mărunte, a unei noi specializări sau un succes intelectual vă dă noi speranţe. Primiţi veşti bune din partea familiei cu privire la un sprijin financiar sau a unor încasări din imobiliare. Este o perioadă cu perspective pentru investiţii.

Balanţa – vă ocupaţi mai mult de familie, de problemele de serviciu rămase nerezolvate,  de partener şi de parteneriate de afaceri. Veţi munci cu plăcere dacă atmosfera de acasă este relaxată dar sensibilitatea dumneavoastră intră în conflict cu o persoană frustrată. S-ar putea să pregătiţi un eveniment deosebit în familie şi lucrul acesta vă sperie şi vă oboseşte. Trebuie să fiţi mai relaxat.  

Scorpion – programul instabil de la serviciu sau un secret pe care aţi ţinut neapărat să-l aflaţi, vă face mult mai trist şi mai taciturn. Sunt posibile unele neînţelegeri cu colegii de serviciu mai revoluţionari sau invidii care vă afectează psihic. Faceţi cercetări şi aflaţi lucruri interesante despre carieră, poziţie socială şi discutaţi mai mult cu partenerul. Vă puteţi baza pe sentimentele partenerului.

Săgetător – primiţi veşti bune de la o persoană care bănuia o problemă de sănătate sau de la serviciu.  Sunt avantajate şi aranjamentele socio-profesionale. În schimb generozitatea financiară vă poate aduce ceva probleme în achitarea taxelor şi impozitelor. Oprtunităţile financiare pot fi ratate dacă ţineţi cont de sfatul unuei rude. Din cauza aceasta puteţi avea ceva probleme şi cu partenerul. O plimbare ar fi benefică.

Capricorn – primiţi veşti bune de la copii sau de la cineva care vă iubeşte dar şi veşti mai puţin bune din partea unor autorităţi sau despre investiţii pe termen scurt. Cu toate că cei din familie vă iubesc, apar probleme din cauza orgoliului. Primiţi un cadou sau un împrumut în care nu mai speraţi. Persoana iubită sau copiii vor fi foarte imprevizibili dar vor veni cu propuneri interesante pentru petrecerea timpului liber.

Vărsător – veştile bune vin mai mult din partea partenerului sau primiţi o invitaţie pentru o călătorie. Situaţia de criză financiară vă va necăji şi nu trebuie să ignoraţi necazurile pe care vi le poate face în legătură cu dorinţa de a călători. Este o zi cu fluctuaţii financiare. Vă puteţi baza pe sprijinul unei persoane cu influenţă. Va fi o zi mai agitată dar activităţile intelectuale pe care le veţi desfăşura vă vor face plăcere.

Peşti – veţi fi motivat să vă ocupaţi atât de carieră cât şi de familie dar veţi despica prea mult firul în patru , ajungând  la neînţelegeri cu cei din anturajul apropiat sau cu un prieten. Sunt posibile discuţii mai puţin plăcute cu aceştia sau veşti proaste despre bani. Cineva din anturajul apropiat vă dă sfaturi bune pentru a rezolva aceste probleme.  Nu aveţi prea multă energie şi vă năpădesc amintirile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă