22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de marţi, 1 februarie

Horoscopul zilei de marţi, 1 februarie

Berbec – sunteţi mai secretos şi nu prea aveţi chef de vorbă iar când o faceţi calculaţi cu atenţie vorbele. Va fi o zi destul de obositoare, cu surprize plăcute provocate de cineva din familie, cu secrete descoperite care aduc avantaje în carieră sau cu cadouri la care nu v-aţi aşteptat. Veţi cheltui bani deoarece doriţi mult să împliniţi dorinţele cuiva drag. Puteţi avea parte de o bucurie în public sau o realizare profesională.

Taur – cereţi un împrumut unui prieten, cu şanse mici de reuşită, sau trebuie să faceţi un cadou cuiva apropiat sau persoanei iubite dar efortul dumneavoastră nu va fi apreciat. Partenerul va fi plin de surprize. Veţi primi propuneri interesante din partea lui sau veţi face o plimbare în care veţi primi multe informaţii. Primiţi veşti bune din domeniul intelectual sau o invitaţie într-o călătorie din partea unei cunoştinţe.

Gemeni – nu se poate spune că nu veţi avea parte de ceva popularitate dar veţi reuşi să obţineţi şi critici din partea partenerului, poate datorită banilor cheltuiţi cu imaginea. Reacţiile partenerului de viaţă sau a celui de afaceri vor fi imprevizibile şi vă vor sprijini în proiectele pe termen scurt. Astăzi veţi fi mulţumit de schimbările imprevizibile din domeniul carierei sau de petrecerea care se conturează.

Rac — veţi intra destul de uşor în conflict cu cei cu care lucraţi sau vi se comunică faptul că sunteţi obligat să faceţi nişte cursuri dacă vreţi să vă păstraţi postul. Va fi o zi agitată, cu multe probleme intelectuale de rezolvat, cu discuţii şi negocieri sau chiar călătorii dar şi cu realizări nesperate în acest domeniu. S-ar putea să vă îndrăgostiţi de un străin sau să faceţi o călătorie de agrement neplanificată.

Leu – nu aveţi astâmpăr , sunteţi schimbător în decizii şi sentimente şi vă ancoraţi în trecut sau condiţionaţi dragostea de avantaje materiale. Multitudinea de activităţi casnice şi socio-profesionale vă aboseşte şi mai mult şi vă indispune. Surprizele bune vin din domeniul tranzacţiilor, al cadourilor şi moştenirilor. Dacă aveţi nevoie de un împrumut, puteţi apela la cineva de la serviciu.

Fecioara – aţi dori să petreceţi timpul liber într-un mod plăcut dar nici dumneavoastră nu ştiţi exact ce aţi dori să faceţi. Sunteţi imprevizibil şi plin de surprize şi puteţi iniţia tot felul de activităţi pasionale ce pot fi pe placul partenerului. Un străin vă va propune un parteneriat de afaceri sau veţi primi vestea că partenerul va pleca într-o călătorie. Aveţi grijă cu sănătatea şi încercaţi să evitaţi stresul. Veştile de la prieteni sunt plăcute.

Balanţa – nu aveţi prea multă răbdare şi nu prea aveţi chef să vă ocupaţi de problemele cotidiene care vă încurcă sarcinile de serviciu. Cei din familie vă susţin moral şi fizic. Stresul şi agitaţia vă pot afecta sănătatea. Comunicaţi bine cu cei din anturajul apropiat sau primiţi veşti bune despre oportunităţile de distracţie. Profitaţi de schimbările din domeniul profesional şi de o cunoştinţă importantă a cuiva din familie.

Scorpion – sunt posibile fluctuaţii financiare. Cheltuiţi pentru propriile plăceri, pentru copii sau pentru persoana iubită dar aveţi şi şanse de câştig, mai ales de la cei din familie. Nu este exclus ca cineva drag să vă trimită veşti bune sau să primiţi o invitaţie de la cineva din altă localitate sau din altă ţară pentru petrecerea timpului liber. Aveţi parte de o atmodferă plăcută la serviciu, de schimbări de program, de surprize.

Săgetător – aveţi parte de unele surprize în familie, mai ales din partea rudelor. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi unele schimbări sau să vă ocupaţi mai mult de treburile gospodăreşti, activitate care nu vă face plăcere. Nu este exclus să se mărească familia cu un nou membru. De asemenea aveţi discuţii plăcute cu copiii sau persoana iubită şi mai puţin plăcute la serviciu. S-ar putea să primiţi un cadou la care nu vă aşteptaţi.

Capricorn – sunteţi mult prea poet astăzi, prea lipsit de simţ practic şi nu veţi reuşi să vă puneţi ideile pe un făgaş bun. În schimb aveţi inspiraţie la examene şi în negocieri. În parteneriatele de afaceri vă puteţi baza pe sprijinul unor străini. Primiţi veşti bune din domeniul afacerilor mărunte şi puteţi avea parte de o întâlnire. Ar fi bine să evitaţi bârfele şi provocările partenerilor de afaceri.

Vărsător – primiţi bani dar nu atât cât vă trebuie. Lucrul acesta nu va avea efectul aşteptat de dumneavoastră asupra afacerilor personale. Este bine să evitaţi să daţi bani prietenilor sau să vă mutaţi pentru mai mult timp la un prieten. Relaţia cu partenerul de viaţă poate fi una minunată, având în vedere modul deschis în care vă expuneţi părerile. S-ar putea să vă faceţi noi prieteni.

Peşti -un copil vă face probleme în public sau primiţi sfaturi de la o persoană influentă ce nu pot fi aplicate dar nici nu vă fac rău. S-ar putea să vă faceţi noi prieteni sau să primiţi veşti de la o persoană mai tânără din grupul de apropiaţi. Nu aveţi prea multă răbdare iar orgoliul vă poate da energii nebănuite. Nu uitaţi că veţi avea un prieten şi un confident în persoana partenerului de viaţă.

 

Cele mai citite

Opt persoane au murit în accidentul de elicopter din Iran. Alături de președinte se aflau ministrul de externe și doi lideri regionali

Opt persoane se aflau în elicopterul care s-a prăbușit în Iran, toate cele opt persoane fiind declarate decedate. Principalul oficial care a murit este președintele...

Expert Forum: Până pe 16 mai, partidele au cheltuit 11 milioane lei, pentru campania la alegerile europarlamentare şi peste 3,8 milioane lei pe campania...

Potrivit raportului Expert Forum, pentru europarlamentare, până la data de 16 mai au fost raportate venituri de 40 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei...

Curtea Penală Internațională cere arestarea șefilor Hamas dar și a premierului Netanyahu

Curtea Penală Internațională (CPI) cere arestarea principalilor lideri ai grupării Hamas dar și a premierului Israelului, Benjamin Netanyahu. Karim Khan, procurorul șef al CPI, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă