20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 8 august

Horoscopul zilei de luni, 8 august

Berbec – primiţi veşti bune despre călătorii, cursuri de specializare sau de la prieteni aflaţi departe de dumneavoastră. Cei din anturajul apropiat vă susţin cu multă căldură. Sunt posibile fluctuaţii financiare, mai ales în plus dacă ne gândim la banii primiţi sau pe care îi veţi primi în curând. S-ar putea să plecaţi undeva sau să aşteptaţi pe cineva de departe. Sunteţi generos şi lăsaţi prea mult de la dumneavoastră.

Taur – vă folosiţi spiritul de observaţie, intuiţia şi al şaselea simţ pentru a suplini unele deficienţe ale sistemului şi a aranja lucrurile convenabil, mai ales din punct de vedere material. S-ar putea să faceţi nişte aranjamente bancare. Sunt posibile neînţelegeri cu persoanele mai încăpăţânate şi mai pătimaşe care nu vă cunosc sau în mijlocul de transport. Afacerile mărunte evoluează imprevizibil.

Gemeni – comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri. Puteţi încheia parteneriate de afaceri în afara serviciului sau primiţi o cerere de căsătorie din partea persoanei iubite. Nu veţi evita prietenii care au nevoie de dumneavoastră. Încercaţi să evitaţi suprasolicitarea fizică, călătoriile lungi şi sarcini intelectuale multiple. Afacerile secrete încep să dea roade iar surprizele sunt plăcute.

Rac – chiar dacă nu staţi prea bine cu stăpânirea de sine, vă păstraţi surâsul şi buna dispoziţie şi vă organizaţi acţiunile eficient. Nu este exclus ca efortul depus la serviciu să fie răsplătit cu bani în plus. Neînţelegerile cu autorităţile şi cu şefii le uitaţi mergând la un spectacol, poate în compania unor prieteni. Mintea dumneavoastră este avidă de cunoaştere. Veţi intui atitudinea şi sentimentele prietenilor dar nu destăinuiţi toate nebuniile făcute!

Leu – folosiţi calmul şi blândeţea şi veţi obţine mai multe rezultate decât cu autoritate excesivă. Va fi o zi agitată în anturajul apropiat, cu discuţii pe care le puteţi rezolva cu înţelepciune, cu invitaţii la distracţie, cu mesaje de la persoana iubită. Aveţi o mare disponibilitate afectivă şi şansa de a vi se răspunde cu aceeaşi monedă. Sunteţi mai calculat cu banii dumneavoastră şi aveţi sprijin din partea familiei.

Fecioara – o dată ce v-aţi schimbat planurile pentru petrecerea timpului liber, începeţi punerea lor în aplicare împreună cu cei din familie. Copiii vă aduc bucurii dar duc şi la cheltuieli suplimentare. Din domeniul financiar veţi primi şi veşti bune deoarece veţi primi ajutor din partea rudelor sau veţi semna un împrumut avantajos. Este o zi bună pentru rezolvarea treburilor gospodăreşti şi pentru stabilirea armoniei în familie.

Balanţa – primiţi veşti la care nu vă aşteptaţi şi care vă pot înlesni un parteneriat. Nu este exclus să faceţi o plimbare interesantă în compania partenerului sau să pregătiţi un copil pentru a pleca într-o călătorie, poate una de studii. Conversaţiile vor fi pline de capcane iar nerăbdarea poate crea unele neplăceri. Succesele socio-profesionale vă propun pentru o avansare sau ocuparea altui post mai bun.
Scorpion – puteţi fi mai sigur de un verdict dacă este dictat de raţiune decât dacă este influenţat de sentiment. Nu uitaţi că partenerul de viaţă poate fi un bun sfătuitor. O bună salvare a situaţiei financiare o poate constitui un job în afara graniţei sau o colaborare cu o firmă străină. Puteţi avea probleme cu banii dacă veţi cheltui mult pentru copii sau vă veţi înnoi garderoba. Se impune moderaţie în cheltuieli.

Săgetător – în orice împrejurări, vă păstraţi gândirea clară. Aceasta vă ajută să vă stăpâniţi emoţiile şi să vă rezolvaţi problemele, chiar şi azi când sunteţi mult mai romantic şi mai visător ca de obicei. Vă puteţi distra dacă acceptaţi propunerea de călătorie venită din partea cuiva drag. Sunt posibile schimbări de program, mai ales dacă vreţi să cuceriţi pe cineva. S-ar putea să vă bucuraţi de rezultattele intelectuale ale unui copil sau să plecaţi în călătorie.

Capricorn – analizând semnalele venite din exterior şi bilanţul încheiat recent, nu aveţi siguranţa unei orientări corecte în carieră sau în activităţile sociale. În schimb primiţi o invitaţie într-un cerc select sau o pentru o întâlnire de afaceri din partea unui şef. Evitaţi parteneriatele şi afacerile riscante. Faceţi aranjamente reuşite pentru casă sau aveţi parte de surprize plăcute din partea familiei.

Vărsător – depuneţi toate eforturile pentru bunul mers al lucrurilor dar nu sunteţi prea mulţumit. Fiţi prudent cu banii când investiţi în afaceri extraserviciu şi mai calculat când este vorba de distracţii şi plăceri. O rudă vă poate aduce un serviciu în afaceri personale sau în dragoste. Nu este exclus să faceţi din casa dumneavoastră gazdă pentru un eveniment deosebit în familie.

Peşti – o parte din afecţiune este destinată copiilor, prietenilor sau persoanei iubite. Vă bucuraţi de popularitate iar succesele profesionale aduc şi avantaje materiale. Beneficiile aduse de relaţii sus-puse sunt mult mai mari decât micile neajunsuri datorate orgoliului puţin şifonat. S-ar putea să primiţi vestea unei prime sau a unui loc de muncă mai bine plătit. S-ar putea să organiîaţi un eveniment deosebit în familie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă