22.5 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 27 iunie

Horoscopul zilei de luni, 27 iunie

Berbec – cu toate că aveţi priză la public veţi reuşi să intraţi în conflict atât cu partenerul cât şi cu ceilalţi membrii ai familiei. S-ar putea să fiţi pus în societate într-o situaţie mai puţin obişnuită. Poate primiţi o invitaţie la o petrecere care pune în pericol un parteneriat de afaceri. Aveţi grijă ce vorbiţi şi cu cine vorbiţi şi mai ales evitaţi bârfele de seară. Astăzi aveţi şansa de a primi nişte bani sau faceţi investiţii reuşite pentru casă.

Taur – aveţi ceva practic de făcut la serviciu sau de negociat participarea la un curs de specializare şi dacă nu veţi reuşi să programaţi bine lucrurile veţi avea necazuri. Se anunţă bârfe şi lovituri pe la spate. Primiţi veşti bune din domeniul afacerilor secrete sau rezolvaţi multe probleme mărunte. Aveţi grijă şi cu sănătatea! Aşteptaţi zilele ce vor urma cu convingerea că şi pe uliţa dumneavoastră va răsări soarele şi va fi mult mai bine.

Gemeni – un val de entuziasm vă dă aripi şi vă determină să demaraţi noi proiecte secrete la serviciu sau legate de afaceri mărunte. Astăzi vor sosi şi beneficiile financiare ale acestor afaceri. Relaţiile cu un prieten cu funcţie de care depinde rezolvarea unei probleme sentimentale nu evoluează pozitiv. Nu mizaţi pe noroc nici în intenţia de a ocupa un post de conducere la serviciu.

Rac – aveţi iniţiativă şi curaj, mai ales în domeniul afacerilor personale, dar partenerul vă poate crea probleme în casă. Un proces de partaj nu evoluează conform aşteptărilor. Cu toate că azi vă bucuraţi de popularitate, consideraţi că nu aveţi calităţile necesare pentru a finaliza activităţi importante. Prietenii vor fi de folos şi vă vor susţine moral şi chiar material dacă aveţi nevoie. De altfel simţiţi nevoia să staţi mai mult cu prietenii.

Leu – spre seară primiţi o apostrofare de la o persoană orgolioasă de la serviciu sau simţiţi că ceva nu este în regulă cu sănătatea dumneavoastră. Nu aveţi prea multă încredere în ceilalţi şi le cereţi mai mult decât pot oferi. Dacă aveţi de dat examene, nu faceţi aranjamente şi nu încercaţi să copiaţi! O persoană importantă vă face o surpriză plăcută sau vă ajută să aranjaţi ceva avantajos.

Fecioara – evenimentele de azi vă cer să fiţi mai flexibil, mai îngăduitor cu cei pe care îi iubiţi dar nu puteţi evita plata unor taxe sau ratele scadente de la bancă. Un prieten va inocula nesiguranţa sentimentală în sufletul dumneavoastră. Aveţi grijă cum relaţionaţi cu rudele. Astăzi reuşiţi să faceţi un prieten dintr-un necunoscut sau plecaţi într-o călătorie la invitaţia unui prieten.

Balanţa – cariera şi imaginea publică sunt în schimbare. Unele parteneriate şi colaborări nu dau rezultatele scontate şi aduc şi probleme cu autorităţile şi cu şefii. Aveţi darul de a intra în conflict cu persoanele impulsive şi orgolioase. Au loc transformări în schema de lucru de la serviciu dar sunteţi susţinut de familie. Astăzi puteţi întreţine relaţiile pe care le aveţi sau primiţi sprijinul unei rude în carieră.

Scorpion – sunteţi tensionat şi nemulţumit de serviciu, de afacerile mărunte sau de negocierile din ultimul timp. Prea multe de făcut, prea multe de aranjat, prea multe de împăcat şi nu prea aveţi chef. Mai bine lăsaţi lucrurile să curgă normal. Astăzi aveţi sprijinul partenerului în obţinerea unor rezultate intelectuale bune sau în rezolvarea problemelor legate de o călătorie. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Săgetător – persoana iubită sau copiii sunt un adevărat perturbator pentru dumneavoastră şi pentru bugetul de care dispuneţi. Aveţi iniţiativă, sunteţi interesat de tot ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, aşa că puteţi face multe, mai ales la serviciu. De asemenea aţi putea rezolva o problemă de sănătate a unei rude. Nu este exclus să fiţi criticat de prieteni pentru anturaj şi pentru petrecerea timpului liber.

Capricorn – spre seară cheltuiţi nişte bani pentru satisfacerea unor plăceri, spre disperarea unora din familie. Chiar dacă apar noi sarcini şi noi probleme acasă, cu impact negativ asupra partenerului, nu vă arătaţi îngrijorat de evenimente. Cea mai mare provocare este relaţia cu iubitul/iubita sau taxele noi care apar. Astăzi aveţi curajul şi talentul de a propune persoanei iubite o legalizare a relaţiei.

Vărsător – colaborările încheiate azi sau activităţile de la serviciu suportă schimbări. Fiţi atent când semnaţi acte sau când lucraţi cu banii altora. De asemenea puteţi avea parte de o contestare a unei diplome din partea celor cu care lucraţi. Partenerul vă face o invitaţie pentru petrecerea timpului liber. Aveţi câte ceva de aranjat prin casă şi veţi reuşi să împăcaţi şi familia şi serviciul.

Peşti – în domeniul financiar, plăţile s-au aglomerat iar facturile curg din toate părţile. Se impune o schimbare a strategiei, o listă de priorităţi şi, mai ales, o încercare de a găsi noi colaborări, noi activităţi extraserviciu. Nu aveţi prea multă energie şi sunteţi stresat de schimbările dese de program. Primiţi o veste bună de la copii sau de la persoana iubită sau chiar o invitaţie pentru o plimbare.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 827. Voluntarii ruși din “Freedom of Russia Legion” donează echipament pentru armata Ucrainei

Cetățeni ruși care fac parte din gruparea "Freedom of Russia Legion" au prezentat o donație de echipamente militare care urmează să fie livrate armatei ucrainene. Evenimentul s-a...

Prin comasarea alegerilor, AUR pierde jumătate din numărul europarlamentarilor

Ultimul sondaj INSCOP ne confirmă predicțiile preelectorale: 1 + 1 nu fac 2 pe tabla rezultatelor celor două scrutinuri din 9 iunie 2024. Dar...

Prin măsurile impuse de PSD la guvernare, nivelul de trai în România se apropie de media europeană

Creșterea puterii de cumpărare a românilor De la revenirea la guvernare, obiectivul asumat de PSD a fost creșterea nivelului de trai al tuturor românilor. Puterea...
Ultima oră
Pe aceeași temă