15 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 21 martie

Horoscopul zilei de luni, 21 martie

Berbec – vă mobilizaţi aproape toate forţele pentru a încheia parteneriate de afaceri sau a vă face o poziţie socială solidă dar graba strică treaba! Astăzi vă sunt avantajate relaţiile cu prietenii, cu străinii şi călătoriile. Evitaţi cât mai mult bârfele! Nu este exclus să cheltuiţi bani pe ce nici nu gândiţi. Partenerul poate fi şi cel mai bun prieten dar orgoliile pot aduce neânţelegeri în cuplu.

Taur – primiţi veşti bune despre sănătate sau comunicaţi mult maibine cu cei cu care lucraţi, în special cu şefii. Afacerile mărunte par a intra pe făgaşul normal chiar dacă sunt modeste ca mărime şi câştig. Rezultatele la învăţătură ale copiilor vă mulţumesc. Drept recompensă le faceţi promisiuni pentru vacanţă. Vă axaţi mai mult pe relaţia cu copiii, cu persoana iubită sau cu partenerul. Aveţi, totuşi, grijă de sănătate.

Gemeni –
cei ce vă iubesc vă ajută în realizarea unei călătorii sau dăruiţi cu generozitate celor dragi. Nu este exclus să faceţi o tranzacţie reuşită acolo unde lucraţi. Acţiunile dumneavoastră pot deranja un prieten sau o persoană falsă, plină de invidii. Investiţi cu succes în sănătate sau faceţi aranjamente reuşite cu băncile. La serviciu o acţiune poate fi finalizată dovedind că aţi avut dreptate.

Rac – veţi reuşi să îmbinaţi bine sarcinile de serviciu cu obligaţiile familiale. Programul flexibil de la locul de muncă vă poate permite să lucraţi la proiectele legate de casă, de investiţii pentru casă sau de avansarea în carieră. Chiar dacă aveţi parte de relaţii generoase, nu forţaţi obţinerea unor avantaje legate de un imobil. Nu este exclus să primiţi un cadou de la o persoană cu care lucraţi.

Leu – aveţi tot concursul anturajului apropiat pentru proiectele de petrecere a timpului liber şi idei din partea prietenilor. De altfel treceţi printr-o mică perioadă benefică relaţiilor afective şi comunicaţi bine cu partenerul. Mai rău merge cu străinii. Şi călătoriile au sorţi de izbândă, mai ales dacă vă asociaţi cu cei ce vă iubesc. Din nefericire puteţi fi pus într-o situaţie delicată în în timpul unei călătorii.

Fecioară – cu toate că ştiţi şi aveţi şansa să faceţi bani veţi apela şi la sprijinul cuiva de la serviciu. Puteţi face investiţii reuşite pentru casă sau cîştigaţi din închirieri sau vânzări imobiliare. Cu toate acestea sunteţi dispus la cheltuieli şi nu veţi sta pe gânduri dacă este vorba de propriile plăceri. Cu bani puteţi reuşi acolo unde cuvintele şi dovezile nu sunt suficiente. Aveţi grijă cum vorbiţi!

Balanţa – nu aveţi prea multă energie dar ştiţi cum să trageţi sforile în spatele cortinei, mai ales dacă este vorba de carieră sau de poziţia socială. Dacă este vorba de distracţie atunci va reveni şi energia la normal. În carieră sau în societate iniţiaţi nişte schimbări care nu sunt pe placul celorlalţi, de aceea pot apărea unele dispute, mai ales cu partenerii. Ceva rezolvări se întrevăd dar este nevoie de răbdare şi perseverenţă. 

Scorpion – găsiţi surse secrete de finanţare iar afacerile de familie pe care le-aţi ţinut în secret pot deveni profitabile. Aveţi încasări dar şi cheltuieli cu copiii sau cu satisfacerea unor plăceri. Afacerile extraserviciu nu aduc rezultatele aşteptate dar în viitorul nu prea îndepărtat se va schimba situaţia. Veţi afla secrete pe care le puteţi folosi în interes personal. Munca şi loialitatea pot fi răsplătite.

Săgetător – comunicaţi mult mai bine cu prietenii dar puteţi intra în conflict cu copiii sau cu colegii de serviciu. Sunteţi perseverent, gândiţi totul cu maturitate dar nu uitaţi că orgoliul poate aduce tensiuni în casă şi în dragoste! Primiţi şi veşti bune de la copii sau despre petrecerea timpului liber. O mare parte din energia dumneavoastră va fi canalizată spre rezolvarea problemelor din casă.

Capricorn – vă bucuraţi de ceva popularitate care vă poate aduce unele avantaje materiale dar vă pune şi într-o situaţie delicată, mai ales în faţa celor din familie. O autoritate poate contesta un act al casei. Profitaţi de avantajul câştigat şi faceţi unele aranjamente în culise. Aveţi de partea dumneavoastră şi protecţie pe care nu o puteţi explica. Reparaţiile din casă nu pot fi rezolvate astăzi.

Vărsător – lucraţi bine în echipă şi găsiţi mult mai uşor soluţii de rezolvare a problemelor, mai ales de natură intelectuală. Nu este exclus să hătărâţi, împreună cu partenerul de viaţă sau de afaceri, o călătorie pentru viitorul apropiat. Doar un eveniment neprevăzut sau o problemă de sănătate poate împiedica acest lucru. La serviciu munciţi din greu dar rezultatele se vor vedea în viitor.

Peşti – cei din anturajul apropiat stimulează în dumneavoastră tot ce este mai bun, mai generos. Primiţi veşti bune de la cineva aflat departe de dumneavoastră sau accesaţi un curs de perfecţionare. Unele acţiuni în compania celor dragi pot duce şi la cheltuieli financiare. Orice dialog în contradictoriu se poate transforma într-o dispută obositoare, mai ales cu străinii. Aţi putea să demaraţi un nou proiect mărunt de afaceri.

Cele mai citite

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...

Panică la sediul Comitetului Național Republican din Washington: un pachet suspect care conținea două fiole de sânge a fost livrat în clădire

Sediul Comitetului Național Republican din Washington a fost evacuat pentru scurt timp miercuri după ce un pachet suspect care conținea două fiole de sânge...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă