22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de luni, 17 ianuarie

Horoscopul zilei de luni, 17 ianuarie

Berbec – sunteţi activ şi aveţi idei pe care vreţi să le aplicaţi în obţinerea unor favoruri sau în organizarea unor acţiuni secrete , idei care nu sunt acceptate de toţi şi care duc la discuţii mai puţin plăcute cu unii prieteni cu funcţie sau influenţă care brusc vă devin duşmani. Comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă sau de afaceri sau încheiaţi un contract de colaborare. Aveţi încredere în flerul dumneavoastră.

Taur – deşi nu vă sustrageţi de la responsabilităţi, aveţi nevoie de sprijin şi confirmare din partea celor apropiaţi. Sunteţi inspirat în societate şi aveţi mari şanse să atrageţi profitul de partea dumneavoastră dar nu sunteţi prea mulţimit de prietenii care vor să profite financiar. Nu este exclus să primiţi bani de la serviciu. Puţină detaşare de probleme şi un strop de înţelegere aduce avantaje.

Gemeni – aveţi nevoie de energie pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus dar veţi constata cu bucurie că aveţi parte de sprijin din partea cuiva drag. Faceţi impresie bună copiilor şi ştiţi să vă faceţi plăcut în rândul persoanelor mai tinere. Aveţi unele necazuri cu autorităţile sau descoperiţi un şef nu v-a ptopus la primă, cu toate că o meritaţi. Dacă doriţi să faceţi o călătorie, şansele sunt de partea dumneavoastră.

Rac – o persoană influentă vă încurajează din umbră în realizarea proiectelor dumneavoastră cotidiene şi în realizarea unor proiecte legate de casă şi familie. Vă impuneţi în faţa rudelor şi primiţi aprecieri pozitive, mai ales de la persoane cu imaginaţie, dar şi reproşuri de la un prieten mai în revoluţionar influenţat de cei ce vă invidiază. Primiţi bani, poate din partea familiei sau de la serviciu, dar şi cheltuiţi.

Leu – acordaţi mare atenţie propriei perfecţionări sau călătoriilor scurte şi faceţi investiţii în acest domeniu, unele aprobate de partener, altele blamate în curând de cei invidioşi. Sunt posibile veşti nu tocmai bune din domeniul sănătăţii sau al investiţiilor şi tranzacţiilor financiare. Prietenii vă pot da sfaturi dar neştiind toate amănuntele şi nefiind interesaţi de evenimente nu vor fi capabili de sfaturi inteligente. Nu le împrumutaţi bani!

Fecioara – discuţiile, atmosfera plăcută din familie şi investiţiile pe care le puteţi face în casă vă dau încredere în forţele proprii şi în prieteni. S-ar putea să primiţi o primă sau o altă recompensă financiară. În dragoste vă simţiţi frustrat. Aveţi iniţiativă în cuplu sau în afacerile extraserviciu dar dacă riscaţi prea mult puteţi pierde. Popularitatea de care vă bucuraţi şi superioritatea pe care o afişaţi poate duce la conflicte cu partenerul.

Balanţa – vă bucuraţi de popularitate în rândul străinilor sau reactualizaţi relaţii cu persoane pe care le cunoaşteţi dar stau departe de dumneavoastră. Prietenia devine importantă pentru dumneavoastră şi reuşiţi să câştigaţi uşor simpatia şi încrederea celor cu care încheiaţi parteneriate de afaceri dar şi dezaprobarea unor persoane revoluţionare. Suprasolicitarea intelectuală poate duce la probleme de sănătate.

Scorpion – vă impuneţi cu abilitate în conversaţie, mai ales cu cei din familie, iar curiozitatea vă ajută să aflaţi multe informaţii utile în investiţii şi tranzacţii financiare. Primiţi veşti de la rude, trimiteţi veşti şi sunteţi receptiv la tot ce este nou dar intraţi şi în bârfe care nu vă avantajează. Aveţi grijă cum vă comportaţi cu familia şi cu persoanele străine. Un cadou prost ales pentru cineva drag poate duce la neânţelegeri.

Săgetător – cu toate că prietenii sunt destul de siguri pe acţiunile lor ,veţi reuşi mult mai uşor să le impuneţi punctul dumneavoastră de vedere, apelând la talentul oratoric şi la sentimente. Dragostea partenerului şi răbdarea de care dă dovadă face din el un bun prieten dar sensibilitatea de care dă dovadă duce la tensiune în casă. Dacă plecaţi într-o călătorie, nu uitaţi să vă invitaţi şi partenerul.

Capricorn – dorinţa dumneavoastră de a face lucrurile bine şi de a încerca să terminaţi în timp record sarcinile de serviciu vă aduce laude şi bani dar şi comentarii mai răutăcioase. Este o zi în care se anunţă succese în afacerile personale dar şi posibile neânţelegeri cu cei cu care lucraţi, având în vedere ideile mai ciudate pe care le aveţi. Partenerul vă îndeamnă la înţelepciune şi bine face.

Vărsător – veţi prelua iniţiativa în dragoste, încurajat şi de mesajele nonverbale pozitive pe care le primiţi din partea persoanei iubite sau a cuiva de la serviciu. Chiar dacă la început nu vă convine veţi accepta în final dragostea pătimaşă a celuilalt şi veţi încerca să renunţaţi la gelozie. Această dragoste vă poate aduce pierderi financiare. Nu sunt indicate jocurile de noroc şi investiţii riscante.

Peşti – acţiunile dumneavoastră sunt pline de curaj şi vor reuşi să-i pună pe gânduri pe ceilalţi. În familie puteţi avea neânţelegeri , mai ales cu copiii care se dovedesc a fi încăpăţânaţi şi foarte mofturoşi. Modul de abordare al discuţiilor poate fi cheia succesului. Persoana iubită sau cineva care vă apreciază poate fi un iniţiator al acţiunilor riscante, mai ales în domeniul financiar, dar şi un motor care vă propulsează înainte.

 

Cele mai citite

Natalia Iocsak, prima femeie care a câștigat o etapă din Campionatul Național de Drift

Băimăreanca Natalia Iocsak a câștigat prima etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend la Arena Națională din Capitală, devenind...

Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în 2 săptămâni şi adoptată prin HG până la final de iunie

Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în două săptămâni, urmând să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern până la finalul lunii...

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă