29.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 3 februarie

Horoscopul zilei de joi, 3 februarie

Berbec – un prieten vă pregăteşte o surpriză plăcută, poate o invitaţie într-o călătorie mai lungă, un week-end pentru refacerea forţelor sau o oportunitate profesională. Preocupările dumneavoastră sunt multiple şi încercaţi să îmbinaţi utilul cu plăcutul dar suprasolicitarea intelectuală vă oboseşte. Prietenii vă vor fi de un real folos, dar nu în dragoste unde vă vor aduce numai critici. Prea multă agitaţie poate duce la epuizare.

Taur -o persoană influentă vă va ajuta să vă împliniţi visul în legătură cu o afacere personală, o întâlnire, o negociere sau un parteneriat de afaceri. Va trebui să faceţi slalom printre avantaje sau pierderi financiare şi avantaje sau pierderi sentimentale. Aflaţi de bârfe care nu vă convin sau despre un secret dezvăluit. Personal, vă merge bine, dar aveţi ceva neînţelegeri cu o persoană revoluţionară.

Gemeni – puteţi câştiga o moştenire sau aveţi parte de bucurii din domeniul tranzacţiilor. Primiţi veşti mai puţin bune din domeniul financiar unde pierderile pot veni din plata taxelor şi impozitelor. O întâlnire cu rudele poate duce la soluţionarea unor probleme de serviciu sau de sănătate dar crează şi discuţii pe teme financiare. În casă vă impuneţi dorinţa, spre disperarea partenerului.

Rac – poate primiţi un cadou sau o sponsorizare de la o persoană importantă sau de la cineva din familie. Nu este exclus să faceţi investiţii reuşite în casă dar aveţi şi tendinţa de a vă lansa prea mult în achiziţionarea unor cadouri pentru cei dragi. În cuplu sunteţi frustrat şi rezultatele nu sunt în totalitate cele aşteptate. Stabilitatea domiciliului, înţelegerea din partea familiei şi succesele socio-profesionale vor fi de folos.

Leu – comunicaţi mult mai bine cu partenerul , mai ales în rezolvarea petrecerii timpului liber sau demararea unor călătorii. Nu neglijaţi prietenii care se străduiesc să vă ajute să cheltuiţi banii. Doriţi să-i strângeţi (banii) dar va fi destul de greu în această perioadă. În schimb puteţi primi o invitaţie pentru o activitate relaxantă. Cu toate că întâlnirile cu prietenii vă fac bine, nu vă deschideţi sufletul în faţa oricui!

Fecioara – v-aţi propus să vă ocupaţi mai mult de casă ţi familie sau să faceţi mici investiţii pentru confortul dumneavoastră şi al celorlalţi. Efortul acesta este o piedică în carieră şi pentru lucrul acesta veţi sacrifica din timpul dumneavoastră şi veţi rata o petrecere. Bârfele vă deranjează dar ar fi mai bine să nu le luaţi în seamă şi să ascultaţi de sfatul celor din familie. Munca prestată la serviciu vă aduce aprecieri pozitive.

Balanţa – vă face plăcere să conversaţi cu persoane active care ştiu să-şi spună punctul de vedere sau primiţi o declaraţie de dragoste sau o propunere de parteneriat de afaceri extraserviciu. Nu este exclus să vă întâlniţi cu cineva drag sau să vă lansaţi într-o aventură. Sunteţi agitat , mereu atent la ce se întâmplă în jurul dumneavoastră şi dornic de a schimba câte ceva în viaţa sentimentală.

Scorpion – succesul de la serviciu sau bucuriile aduse de cei din familie vă ajută să vă relaxaţi iar generozitatea şi zâmbetul deschis vă aduc şi mai mulţi admiratori , în ciuda piedicilor puse de unii invidioşi sau a gafelor făcute chiar de dumneavoastră. Veţi reuşi să îmbinaţi treburile gospodăreşti cu sarcinile de serviciu. Aveţi grijă cum vă comportaţi cu duşmanii şi nu neglijaţi sănătatea!

Săgetător -faceţi un cadou cuiva din anturajul apropiat dar o faceţi din tot sufletul. Dacă aveţi probleme cu banii , nu vă temeţi. Sigur vă va ajuta cineva din familie sau veţi primi ceva bani din afaceri secrete. Descoperiţi informaţii utile pentru afacerile personale care au impact pozitiv în viitorul apropiat. Vă întrebaţi ce gândeşte şi ce simte partenerul şi vă năpădesc amintirile.

Capricorn – nu mizaţi pe noroc în domeniul serviciului şi fiţi mai atent la ce, cum, cât şi cu cine negociaţi. Nu neglijaţi duşmanii ascunşi. Aveţi şanse să primiţi prime dar şi posibilitatea de a-i cheltui rapid. Vă bucuraţi de popularitate şi de apreciarea şefilor şi puteţi face aranjamente reuşite. Investiţi timp şi muncă în carieră şi o faceţi cu folos dar rezultatele nu se văd toate acum. Sunteţi cam obosit aşa că luaţi-o mai încet.

Vărsător – dacă aveţi examene sau vreţi să plecaţi la un drum lung, şansa nu este în totalitate de partea dumneavoastră, având în vedere problemele de comunicaţie sau încurcăturile cu actele. Schimbările de program, veştile primite şi nerăbdarea cu care trataţi problema duc la rezultate negative. Pe de altă parte se anunţă succes într-un parteneriat de afaceri cu un străin. S-ar putea să primiţi o cerere în căsătorie.

Peşti – se pune problema unei activităţi de cercetare care vă dă peste cap programul de azi dar vă poate aduce şi unele veşti bune sau bucurii din partea celor din anturajul apropiat. Comunicaţi mult mai bine cu autorităţile dar nu trebuie să vorbiţi cu străinii despre aventurile dumneavoastră amoroase. Dacă le veţi lua pe toate mai uşor, cu simţul umorului, veţi rezista. Veţi primi ajutor din partea cuiva care vă iubeşte.

 

Cele mai citite

Ministerul Economiei și Turismului prezintă salata cu icre de crap, unul dintre cele 13 produse românești protejate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prezintă "salata tradițională cu icre de crap", precizând că acest aliment se află "pe lista produselor cu indicație geografică...

Vulnerabilitate? Adjunctul directorului SRI a fost trecut în rezervă, astfel că SRI are vacant și postul de director și un post de director adjunct

Președintele Klaus Iohannis l-a trecut în rezervă pe unul dintre directorii adjuncți ai SRI, ceea ce face ca, în SRI, să fie vacante simultan...

Ministerul Economiei și Turismului prezintă salata cu icre de crap, unul dintre cele 13 produse românești protejate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prezintă "salata tradițională cu icre de crap", precizând că acest aliment se află "pe lista produselor cu indicație geografică...
Ultima oră
Pe aceeași temă