21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 27 ianuarie

Horoscopul zilei de joi, 27 ianuarie

Berbec – Banii vin de la rude, din împrumuturi sau din contracte de colaborare. Investiţi în imagine, în carieră şi ştiţi că tot ce investiţi azi va fi recuperat mai târziu. Nu este exclus să primiţi o veste bună de la bancă referitor la cererea dvs. sau un sprijin din partea cuiva din familie în rezolvarea unei probleme de serviciu sau de sănătate.

Taur – Sunteţi neatent în mânuirea instrumentelor casnice sau în afaceri, dar o veste bună poate remedia situaţia. Surprizele de la serviciu sau referitoare la starea de sănătate a dvs. sau a cuiva din familie sunt nesperat de bune. Aveţi o relaţie foarte bună cu ceilalţi membrii ai familiei, mai ales cu partenerul. Financiar, situaţia începe să se îmbunătăţească.

Gemeni – S-ar putea să aveţi nevoie de un împrumut pe care îl puteţi obţine, dar nu vă avantajează. Primiţi veşti bune de la partenerul de viaţă sau de afaceri sau despre un examen sau o călătorie. Relaţia cu vecinii şi fraţii este bună. Veţi fi fericit să îndepliniţi dorinţa cuiva drag sau să faceţi un cadou inspirat. Aveţi parte de surprize sau chiar primiţi un cadou.

Rac – Un prieten vă propune un parteneriat sau un program pentru petrecerea timpului liber. Nu este exclus să primiţi o cerere în căsătorie! Tot partenerul poate fi cel ce vă va aduce cele mai plăcute momente sentimentale. Cu toate evenimentele mai puţin plăcute din ultimul timp, vă păstraţi optimismul şi gândirea pozitivă.

Leu – Vă ocupaţi mai mult de casă şi familie, dar ideile dvs. îi vor şoca pe unii membri ai familiei, aşa că se pot isca unele discuţii. Puteţi face o invitaţie rudelor pentru masa de seară. Cei din familie vă vor fi un real sprijin în investiţii sau în domeniul financiar. Aspectul pozitiv Lună-Mercur poate aduce unele şanse la serviciu sau avantaje în afaceri imobiliare.

Fecioară – Aveţi parte de declaraţii de dragoste şi de o invitaţie într-o călătorie, dar aveţi grijă cum călătoriţi. Sunteţi inventiv în dragoste şi aveţi curajul să arătaţi persoanei iubite cât de mult o iubiţi, dar veţi fi perceput într-o lumină puţin nefavorabilă. Astăzi vi se poate împlini visul legat de o plimbare în compania cuiva drag sau de o afacere măruntă.

Balanţă – Vă ocupaţi mai mult de afaceri, de carieră, de imaginea publică şi de bani. Cu ajutorul unei persoane influente, aranjaţi ceva pentru a înmulţi banii pe care îi aveţi sau pentru a-i investi în bunăstarea familiei. Aveţi mare grijă dacă aveţi de semnat acte importante sau parteneriate, deoarece lucrurile nu vor ieşi cum vreţi dvs.

Scorpion – Vreţi să rezolvaţi toate problemele cât mai repede posibil. S-ar putea să vă umflaţi în pene pentru un succes sentimental sau pentru reuşita profesională a dvs. sau a unui copil. Ştiţi cum să-i determinaţi pe prietenii dvs. să vă sprijine în ideile trăsnite pe care le aveţi. Încercaţi să comunicaţi cu partenerul de viaţă, dar nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

Săgetător – Primiţi bani de unde nici nu gândiţi sau daţi peste nişte bani de care aţi uitat. Cu aceştia puteţi face o surpriză plăcută cuiva drag sau rezolvaţi o problemă de sănătate. Tensiunea din familie se diminuează şi asta se datorează şi prietenilor. Va trebui să faceţi un compromis între casă şi carieră şi să vă ocupaţi ceva mai mult de familie.

Capricorn – Nu vă lăsaţi indus în eroare de atitudinea cuiva din anturaj. Fiecare îşi urmăreşte interesul, iar dvs. veţi descoperi că sunteţi folosit pentru probleme care nu vă privesc. Veţi comunica destul de bine cu străinii şi veţi primi veşti bune de departe. Este o zi cu multe activităţi mărunte ce se vor rezolva pozitiv. Stresul face rău, aşa că trataţi-l cu umor!

Vărsător – Vreţi să faceţi impresie bună, să faceţi ceva pentru casă şi familie, să vă afirmaţi în carieră şi astăzi aveţi toate şansele. Cu cât sunteţi mai mai cooperant şi cu cât veţi păstra secretul acţiunil¬or dvs., cu atât rezultatele vor fi mai bune. Dacă veţi dărui, veţi primi pe măsură! Cu antenele întinse şi cu puţin tupeu puteţi avea rezultate bune în carieră.

Peşti – Primiţi veşti bune de la prieteni sau aveţi parte de o invitaţie într-o excursie la care nu v-aţi aşteptat. Şi copiii vă pot aduce unele bucurii. Partenerul va încerca să vă susţină De altfel veţi comunica destul de bine în cuplu. Un prieten vă poate propune un parteneriat. Vă bucuraţi de popularitate şi sunteţi sprijinit din umbră de persoane influente.

Cele mai citite

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...
Ultima oră
Pe aceeași temă