18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 25 august

Horoscopul zilei de joi, 25 august

Berbec – planurile legate de educaţie sau călătorii dau roade iar bugetul poate fi mărit cu sume din afaceri imobiliare sau cu sprijinul familiei. Este o zi bună pentru casă, familie şi afaceri personale, o zi în care partenerul succesul financiar va aduce bucurii celor din casă. Cu toate acestea schimbările gândite pentru casă pot duce la neânţelegeri cu partenerul. Nu este exclus să primiţi un cadou pentru casă.

Taur – comunicaţi mult mai bine cu persoanele feminine şi treceţi sentimentele şi prin filtrul raţiunii dar nu veţi ajunge la nici un rezultat cu cei cu care lucraţi, mai ales cu cei ce vă atacă pe la spate. Nişte schimbări iniţiate în carieră pot găsi o rezolvare sau primiţi veşti bune din domeniul parteneriatelor. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, va fi una relaxantă în care veţi avea sprijinul prietenilor.

Gemeni – vă ocupaţi mai mult de afaceri secrete, de aranjamente, de tranzacţii pe care vreţi să nu le divulgaţi, de investirea banilor. Şanse de reuşită în domeniul financiar sunt mari dar copiii sunt puşi pe cheltuieli iar jocurile de noroc aduc pierderi. Nu este exclus să primiţi un cadou de unde nici nu gândiţi dar tot la fel de bine puteţi da bani sau cadouri pe care nu le aveaţi în calcul. Comunicaţi mult mai bine cu partenerul de viaţă.

Rac – veţi încerca să faceţi nişte schimbări în viaţa personală dar sunteţi cam lipsit de energie şi schimbător în decizii. Astăzi veţi constata că ideile dumneavoastră legate de casă, de reparaţii, de aprovizionare nu sunt pe placul celor din familie. Sunteţi imprevizibil dar veţi reuşi să-i mobilizaţi pe prieteni să vă urmeze. Veţi fi mulţumit de relaţia cu prietenii şi de ajutorul pe care-l primiţi din partea lor.

Leu – puteţi face un aranjament în ceea ce priveşte un împrumut, o avansare, o participarea la o petrecere sau o activitate socială dar se impune să evitaţi aranjamentele în domeniul examenelor. Partenerul de viaţă sau de afaceri trimit veşti bune. Este o zi bună pentru a descoperi adevăruri ascunse. Ceea ce se doreşte a fi o realizare se poate transforma într-un eşec dacă nu vă ţineţi gura şi intraţi în bârfe.

Fecioara – având în vedere sprijinul unui prieten, vă puteţi ocupa de examene, de activităţi intelectuale, de călătorii, de tranzacţii, de negocieri. Evitaţi confruntările cu persoanele superficiale şi cu funcţie sau cu autorităţile şi nu acceptaţi să cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi. prietenii pot duce la cheltuieli şi la diminuarea bugetului. Spre seară primiţi veşti bune din domeniul parteneriatelor de afaceri.

Balanţa – o persoană feminină cu funcţie vă îndeamnă spre reflecţie, spre diplomaţie, mai ales în rezolvarea unor probleme care persistă de ceva vreme. Aveţi impresia că vă puteţi impune în faţa autorităţilor dar astăzi nu prea este bine să intraţi în conflict cu acestea. Puteţi aranja un împrumut avantajos sau primiţi un cadou. Satisfacerea unor plăceri poate fi o relaxare dar şi prilej de gâlceavă cu unele persoane.

Scorpion – este posibil să încercaţi un curs de specializare sau să aplicaţi la un masterat, cu mari şanse de reuşită, mai ales dacă apelaţi la partener. Sunteţi lipsit de răbdare dar cu un curaj demn de invidiat aşa că veţi avea atât reuşite profesionale cât şi bucurii în cuplu. Vă preocupă o călătorie sau veştile primite de departe. Aranjamentele şi activităţile secrete nu sunt avantajate. Vă trebuie mai multă siguranţă şi încredere în dumneavoastră.

Săgetător – relaţia cu cei cu care lucraţi evoluează conform previziunilor iar surprizele financiare, mai ales negative, apar la tot pasul. Negocierile şi sinceritatea aduc numai bucurii şi înlătură toate neânţelegerile, mai ales în carieră. Dacă vă bazaţi , financiar , pe câştiguri uşoare, veţi constata că nu funcţionează. Nu abordaţi împrumuturile cu prietenii! Aveţi şansa unor călătorii sau a unor cursuri de specializare.

Capricorn – copiii şi cei ce vă iubesc vă vor fi un real sprijin, mai ales dacă aveţi nevoie de sfaturi în rezolvarea unor probleme parteneriale sau în afaceri mărunte. Nu veţi face echipă bună cu cei care se amestecă în viaţa dumneavoastră personală. Din cauza partenerului puteţi avea probleme cu autorităţile sau întârzieri în carieră. Satisfacerea unor plăceri personale sau problemele de sănătate pot duce la cheltuieli suplimentare.

Vărsător – dacă aveţi nevoie de ajutor pentru rezolvarea unei probleme de serviciu puteţi apela la cineva din familie. Este mai greu de rezolvat dacă se pune problema unei diplome sau a unei delegaţii de serviciu. O promovare sau o primă vor mări veniturile dumneavoastră. Este o perioadă în care veţi avea pobleme cu călătoriile, nemulţumiri din domeniul intelectual dar şi bucurii din partea celor din familie.

Peşti – dacă aţi pregătit o întâlnire cu persoana iubită sau un program pentru petrecerea timpului liber, totul va ieşi exact cum aţi planificat dumneavoastră. Ar fi bine să nu condiţionaţi sentimentele de avantaje materiale. Comunicaţi bine cu cei dragi, cu copiii şi cu tovarăşii de distracţie iar călătoriile şi studiul vă relaxează. Va trebui să faceţi un compromis între casă şi carieră. Vă faceţi un nou prieten.

Cele mai citite

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...
Ultima oră
Pe aceeași temă