25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 24 februarie

Horoscopul zilei de joi, 24 februarie

Berbec – un împrumut sau taxele care au năvălit peste dumneavoastră vă îngrijorează şi vă afectează relaţia cu unii prieteni. Activităţile pentru petrecerea timpului liber pot fi un ajutor pentru suflet. Vreţi să stabilizaţi situaţia financiară dar economiile nu ajută prea mult şi se mai pune şi problema cumpărării unui cadou sau satisfacerii unei plăceri. Spre seară cineva de departe vă aduce o bucurie.

Taur – de mult nu aţi mai fost aşa de nerăbdător în luarea deciziilor, mai ales a celor legate de carieră sau de poziţia socială. Aveţi grijă, graba strică treaba iar intenţiile bune nu au finalitate pozitivă, poate şi din cauza partenerilor de afaceri. Încercaţi să plecaţi într-o delegaţie sau să vă înscrieţi la un curs de specializare iar spre seară primiţi un cadou la care nu v-aţi aşteptat.

Gemeni – nedreptăţile rudelor, plata taxelor, neânţelegerile cu prietenii, schimbările pe care nu le-aţi luat în calcul, toate acestea vă obosesc peste măsură dar astăzi nu vă veţi mai gândi decât la lucruri plăcute. Oboseala vă afectează capacităţile intelectuale dra vă descurcaţi de minune în relaţia cu autorităţile sau cu şefii. Atmosfera plăcută de la serviciu sau realizările socio-profesionale vă menţin oarecum tonusul.

Rac – ambiţios, vă continuaţi activităţile cu aceeaşi convingere chiar şi atunci când sunteţi contestat de parteneri sau acuzat de lipsă de loialitate de către colaboratori. Primiţi sau faceţi un cadou unui prieten iar încercarea de a afla nişte secrete se termină cu conflict în anturajul apropiat. La serviciu faceţi impresie bună şefilor şi autorităţilor şi nu este exclus să primiţi chiar o primă. Vise oferă o oportunitate de distracţie.

Leu – din fericire vă păstraţi ritmul chiar şi atunci când vă copleşesc activităţile de la serviciu şi nu luaţi în seamă lipsa de energie pe care o sesizaţi. Oricând se găseşte o motivaţie care să vă stimuleze. Cu toate acestea agitaţia şi schimbările din culise şi multitudinea de treburi gospodăreşti vă zdruncină sănătatea. De dimineaţă faci o surpriză familiei iar spre seară primiţi o declaraţie de dragoste.

Fecioara – vă bucuraţi de o atenţie specială în anturajul apropiat, ca urmare a unei atitudini mai îndrăzneţe şi a unui comportament original. După succesul obţinut într-un parteneriat sau în activităţi comerciale mărunte, vi se pare normal să fiţi răsfăţat de ceilalţi. Premisă greşită şi de aici posibile decepţii sentimentale. Spre seară vă ocupaţi mai mult de casă, de familie şi nu este exclus să hotărâţi nişte investiţii.

Balanţa – aglomerarea de nemulţumiri în casă sau în parteneriatele de afaceri vă nelinişteşte dar veţi reuşi să ţineţi totul în echilibru atâta vreme cât mintea dumneavoastră funcţionează bine. Investiţi bani cu folos în sănătate dar şi cheltuiţi cu copiii sau cu propriile plăceri. Spre seară primiţi veşti bune de la partener sau despre un proces. Primiţi feedback pozitiv din domeniul tranzacţiilor sau din partea rudelor.

Scorpion – vă împărţiţi între dorinţele personale, sarcinile de serviciu şi treburile gospodăreşti şi, cu toate că nu prea aveţi energie, reuşiţi să le faceţi pe toate. Echilibrul dumneavoastră interior se găseşte în relaţia cu cei din anturajul apropiat, cu copiii, cu persoana iubită. Prietenii vă trimit veşti bune şi poate chiar o propunere de parteneriat. Spre seară găsiţi soluţii financiare sau primiţi bani.

Săgetător – începeţi ziua agitându-vă cu problemele financiare, cu pregătirea unei ţinute adecvate unui eveniment deosebit sau cu rezolvarea corespondenţei. Sunteţi nemulţumit de prestaţia celorlalţi şi îngrijorat că n-o să reuşiţi să terminaţi ceea ce v-aţi propus sau că vi se vor da sarcini noi. Încă de dimineaţă ai parte de bucurii în casă iar spre seară poţi iniţia o întâlnire reuşită la un pahar de vorbă.

Capricorn – fără răbdare şi plin de orgolii, mai ales atunci când este vorba de luarea unor decizii legate de casă şi familie sau de avansarea în carieră, găsiţi satisfacţii în întâlnirea cu prietenii sau în legătura cu copiii. Aveţi parte de o zi financiară mai agitată , mai ales dacă aţi uitat în ultimul timp să plătiţi taxele şi impozitele sau vă întâlniţi cu prietenii şi vreţi să faceţi impresie. O călătorie ar fi benefică pentru dumneavoastră.

Vărsător – abil şi cu iniţiativă în abordarea problemelor financiare, nu aveţi nici o limită când este vorba de copii sau de petrecerea timpului liber. Aveţi o susţinere materială din prime sau alte recompense dar nu este o sumă prea mare. Fiţi atent, puteţi intra în conflict cu persoane invidioase pe care le-aţi putea trece în rândul duşmanilor. Sunteţi ceva mai impulsiv ca de obicei. Agitaţia şi stresul vă pot afecta sănătatea.

Peşti – încercaţi să vă păstraţi buna dispoziţie chiar dacă aveţi de înfruntat unele răutăţi din partea unor unor prieteni sau chiar furturi sau alte înşeltorii. Cineva de departe va restabili echilibrul în sufletul dumneavoastră. Încă de dimineaţă primiţi o invitaţie pentru o călătorie dar nu veţi fi scutit de răutăţile unui invidios. Spre seară primiţi o primă sau cel puţin vestea că o veţi primi. Puteţi micşora efectele oboselii cu o scurtă plimbare.

Cele mai citite

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...

Poliția ungară l-a arestat pe căpitanul unei nave implicată într-o coliziune pe Dunăre

Poliţia ungară a anunţat luni că l-a arestat pe căpitanul unei nave de croazieră sub pavilion elveţian implicată într-o coliziune pe Dunăre cu o...

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...
Ultima oră
Pe aceeași temă