16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 2 iunie

Horoscopul zilei de joi, 2 iunie

Berbec – distracţia implică şi cheltuială. Afacerile extraserviciu nu aduc avantajele dorite. Şanse de câştig aveţi dar şi o dorinţă nebună de a cheltui. Vreţi să schimbaţi câte ceva prin viaţa personală dar pentru aceasta va trebui să renunţaţi la unele pretenţii. Gândiţi totul cu calm şi reuşiţi să păstraţi o atmosferă plăcută în jurul dumneavoastră. Vă aşteaptă o schimbare la serviciu sau în domeniul afacerilor personale.

Taur – în dragoste sunteţi constant dar şi pretenţios şi plin de gelozie, atitudine ce nu convine unora. Reuşiţi să dominaţi prin intuiţie şi modelarea după scop dar nu ştiţi să obţineţi returnarea unor bani de către unii aşa zişi prieteni. O rudă vă poate da o informaţie utilă pentru carieră. Dacă plecaţi la drum lung, respectaţi regulile şi fiţi prudent. Îmbinaţi armonios sarcinile de serviciu cu treburile gospodăreşti.

Gemeni – nu aveţi prea multă energie şi nu vă face plăcere să vă agitaţi. Activităţile din casă sunt sub semnul pătimaş şi ascuns al lui Pluton şi nu reuşiţi să rezolvaţi toate problemele programate pentru astăzi, poate şi datorită evenimentelor imprevizibile. O întâlnire cu o persoană cerebrală care poate să vă dea sfaturi este benefică. Partenerul vă surprinde cu susţinerea morală pe care o manifestă faţă de dumneavoastră. Vă doriţi bani.

Rac – vreţi să faceţi unele renovări în casă dar modul cum puneţi problema poate crea tensiuni în familie, mai ales cu partenerul. Alinarea o găsiţi în conversaţia cu o rudă sau în realizările de la serviciu. Anumite investiţii facute cu inteligenţă sau un cadou poate aduce şi bucurii în familie. Astăzi aveţi talent de detectiv sau aflaţi secrete la care nu v-aţi gândit. Puteţi fi o persoană agreabilă dar sunteţi prea secretos.

Leu – puteţi avea bucurii şi veşti bune din partea celor dragi dar şi veşti proaste despre atacurile de la serviciu sau din domeniul sănătăţii. Sunteţi mult prea orgolios şi puteţi intra uşor în conflict cu cei care ţin enorm de mult la ideile lor. Sunteţi suspicios şi nemulţumit de ceea ce este în jurul dumneavoastră şi lucrul acesta dăunează imaginii. Primiţi o veste proastă sau vi se pune un diagnostic neclar. Ar fi mai bine să nu plecaţi în călătorii lungi.

Fecioara – vreţi să vă simţiţi în largul dumneavoastră, să impresionaţi audienţa dar un colaborator mai revoluţionar va găsi modalitatea de a vă eclipsa. Asta nu înseamnă că nu trebuie să mergeţi înainte! Spre seară veţi încerca să vizitaţi un prieten, poate împreună cu familia. Aveţi grijă la subiectele sociale sensibile! Dacă vă bazaţi pe popularitatea de care vă bucuraţi, puteţi obţine împrumuturi avantajoase.

Balanţa – vreţi să avansaţi în carieră şi să vă faceţi apreciat, de aceea veţi încerca să întreţineţi relaţiile pe care le aveţi deja. Sunteţi perseverent şi mai puţin sociabil atrăgând nemulţumirea unor persoane orgolioase. De dimineaţă vă treziţi cu dorinţa de a vă impune în faţa tuturor, fără drept de replică dar nu este chiar aşa şi puteţi avea parte şi de duşmănii din partea unor persoane mai în vârstă.

Scorpion – activităţile mărunte v-au epuizat şi v-au determinat să deveniţi mult mai irascibil, de aceea aveţi toate şansele să intraţi în conflict, mai ales cu persoane care nu prea vă au la suflet. În cuplu toate se pot rezolva mai uşor dacă puneţi şi un strop de dragoste. Un parteneriat de afaceri poate duce la venituri suplimentare. Dacă aveţi o relaţie sentimentală secretă ar fi bine să nu spuneţi nimănui.

Săgetător – vă gândiţi la bani sau aşteptaţi bani de departe. Sprijinul poate veni din partea familiei. Când este vorba de latura afectivă, se găseşte întotdeauna cineva sau ceva care să vă determine să suferiţi. Va fi o zi mai agitată , mai ales în anturajul apropiat sau în relaţia cu copiii. Încercaţi să compensaţi cu o plimbare sau o bârfă cu cineva apropiat. Invidioşi se găsesc pe toate drumurile.

Capricorn – vă agitaţi prea mult şi vreţi să faceţi cât mai multe la serviciu dar toate acestea pot înrăutăţi sănătatea. De asemenea aveţi parte de nemulţumiri legate de activităţi intelectuale sau călătorii. Dacă aţi avut probleme de sănătate, aveţi toate şansele să le găsiţi remediul în viitorul apropiat. Spre seară veţi încerca să comunicaţi mai mult cu partenerul. Aveţi succes în public şi oportunităţi de afirmare în societate.

Vărsător – afacerile secrete pot duce şi la încurcături şi duşmănii. Succese pe toată linia nu se poate! Fiţi mai discret şi mai atent la ceea ce spuneţi şi mai ales cui spuneţi, la afacerile care au legătură cu banii dumneavoastră sau ai rudelor. Deveniţi inventiv când este vorba de avantaje intelectuale dar tot ce este ilegal se poate termina rău. Spre seară nu puteţi refuza o propunere de petrecere a timpului liber din partea unui prieten.

Peşti – prietenii nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Unul dintre ei vă poate aduce prejudicii de natură financiară sau vă înşeală la semnarea unor acte. Astăzi veţi şti cum să puneţi problema şi să-i aduceţi pe unii de partea dumneavoastră. Puteţi aranja ceva în culise, ajutat şi de o persoană influentă. Dacă veţi călători, puteţi intra în conflict cu partenerii de călătorie. Nu aveţi prea multă inspiraţie în alegerea colaboratorilor.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă