20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 10 februarie

Horoscopul zilei de joi, 10 februarie

Berbec – afacerile secrete merg bine iar veştile despre parteneriate de afaceri sau de la partenerul de viaţă sunt pozitive. Primiţi bani de la serviciu sau alte recompense dar şi cheltuiţi pentru satisfacerea unor plăceri. Vă ocupaţi de cumpărături, de aranjarea cămarei pentru zilele următoare. Cu şefii s-ar putea să aveţi ceva probleme, mai ales dacă vi se pare că sunteţi nedreptăţit. Sau poate este vorba de discuţii pentru acceptarea unor competenţe.

Taur – evitaţi efortul fizic susţinut şi rezolvarea unor probleme mărunte care vă solicită în mod deosebit. Poate apărea o stare de oboseală şi irascibilitate pe care trebuie să o ţineţi sub control. De asemenea puteţi avea probleme cu duşmani care contestă specializarea dumneavoastră. În schimb veţi reuşi să vă mobilizaţi prietenii în proiecte care vă plac sau vă faceţi noi prieteni. Este o zi în care nu vă plictisiţi.

Gemeni – cei din familie vă vor crea mediul propice pentru a vă afirma în carieră sau vă vor susţine moral pentru a avea eficienţă maximă. Vă bucuraţi de popularitate şi veţi primi aprecieri pozitive din partea şefilor. Se anunţă o zi cu succes în afacerile secrete sau cu surprize plăcute în societate. Nu este bine să intraţi în conflict cu rudele din cauza prietenilor. Nu este bine să faceţi împrumuturi în această perioadă.

Rac – vreţi să vă faceţi remarcat în familie şi în rândul rudelor şi lucraţi mult la relaţia cu cei cu care locuiţi sau cu care lucraţi. Vă implicaţi în activităţi multiple, răspundeţi afirmativ invitaţiilor la petreceri şi nu ocoliţi centrele de frumuseţe şi magazinele. Toate acestea spre disperarea partenerului care nu este de acord cu atitudinea dumneavoastră. Un prieten vă face o invitaţie pentru o călătorie.

Leu – comunicaţi mai bine cu autorităţile şi reuşiţi să faceţi impresie bună în societate. De dimineaţă aveţi ceva de rezolvat, poate de organizat o petrecere, sau faceţi un compromis între casă şi carieră. Este o zi mai agitată, în care informaţiile nu vor circula întotdeauna cum trebuie, mai ales la serviciu. Prietenii vă pot susţine moral dar pot duce şi la cheltuieli suplimentare. Deveniţi mult mai neatent cu sănătatea dumneavoastră.

Fecioara – cu toate că sunteţi optimist şi cu iniţiativă nu toate vor merge cum vreţi dumneavoastră. Financiar, speraţi spre mai bine dar încă de dimineaţă trebuie să plătiţi nişte taxe, să returnaţi un împrumut sau să luaţi un cadou pentru cineva drag. Primiţi veşti bune din domeniul sănătăţii sau aveţi parte de un avantaj material la serviciu. Prea multă agitaţie aduce probleme de sănătate.

Balanţa – aveţi parte de tensiune în casă şi de neânţelegeri cu persoanele pătimaşe din familie sau cu partenerul. Sunteţi perseverent în respectarea regulilor impuse şi mai puţin sociabil. În schimb vă bucuraţi de popularitate şi puteţi face aranjamente bancare sau în carieră. Primiţi veşti bune de la copii sau de la prieteni aflaţi departe. Poate vă fac chiar o invitaţie pentru week-end sau o minivacanţă.

Scorpion – aveţi marea plăcere de a vă întâlni cu cineva drag, poate o recentă cucerire în dragoste. Veţi constata că declaraţiile sincere pot duce la o cerere în căsătorie sau la o propunere de parteneriat în afaceri dar duc şi la nemulţumirea unei rude. De dimineaţă vă ocupaţi de procurarea unor aprobări sau de lărgirea cercului de cunoştinţe. Copiii cer cadouri sau o sponsorizare.

Săgetător – s-ar putea să fiţi frustrat în dragoste sau ghinion financiar în afacerile extraserviciu. Copii vor avea pretenţii financiare mari. La serviciu şi în familie puteţi avea parte de bucurii şi surprize, mai ales plăcute. Dacă aveţi nevoie de bani veţi găsi surse secrete de finanţare sau apelaţi la economii de care un ştie nimeni, poate doar mama. Sunteţi insistent în rezolvarea problemelor personale.

Capricorn – vă întâlniţi cu cineva drag şi cheltuiţi şi nişte bani dar starea de bine pe care o aveţi compensează cheltuielile. Nu este exclus să fiţi invitat într-o scurtă plimbare sau să primiţi veşti bune despre situaţia şcolară a copilului dumneavoastră. La serviciu apar schimbări care pot aduce avantaje materiale dar şi o posibilă deplasare care un prea vă convine. Orgoliul nemăsurat aduce conflicte în familie.

Vărsător – este o zi mai agitată, cu drumuri scurte, cumpărături, întâlniri de afaceri şi treburi gospodăreşti în casă. La serviciu au apărut multe activităţi ce îşi aşteaptă rezolvarea iar ceilalţi colegi nu sunt dispuşi să vă ajute. Spre seară vă simţiţi cam obosit dar găsiţi liniştea în căminul dumneavoastră. Cineva din familie primeşte bani. Cu toate că vă străduiţi să faceţi lucrurile corect, tot aveţi parte de duşmănii şi bârfe.

Peşti – aveţi grijă cum umblaţi cu banii şi pe ce îi cheltuiţi şi în ce aventuri sentimentale vă lansaţi. Banii sunt făcuţi pentru a circula dar nu este recomandabil să apelaţi la împrumuturi, chiar dacă şansele sunt de partea dumneavoastră. O plimbare sau o întâlnire la un pahar de vorbă vă poate aduce un nou prieten şi veşti bune. Astăzi stăpâniţi arta conversaţiei şi a negocierilor.

Cele mai citite

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

CNAIR va prelua de la Primăria Lugoj construirea unui nou rutier pe centura orașului

CNAIR va construi cu fonduri europene un nod rutier pe DN 6 Centura Lugoj la intersecția cu DJ 680 (lângă producătorul de piese auto...

O rachetă rusească a rănit doi copii și trei adulți la Harkov

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un atac aerian asupra oraşului Harkov. O rachetă lansată de ruşi a lovit o zonă rezidenţială....
Ultima oră
Pe aceeași temă