16.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zilei de joi, 1 septembrie

Horoscopul zilei de joi, 1 septembrie

Berbec – veţi acorda toată atenţia celor dragi şi lucrul acesta va fi răsplătit. Veţi petrece clipe minunate în cuplu, pline de înţelegere şi generozitate, şi veţi face împreună planul pentru petrecerea timpului liber. Mai rău este dacă aveţi ceva de reparat prin casă. Atunci apar discuţiile şi neânţelegerile. Pentru cei necăsătoriţi nu este exclus să aveţi parte de o bucurie din partea unui prieten sau să primiţi o declaraţie de dragoste.

Taur – dacă aveţi nevoie de sprijin la treburile gospodăreşti sau de susţinere morală o veţi găsi la colegii de serviciu. Preocuparea dumneavoastră pentru sarcinile de serviciu vă aduce aprecieri pozitive din partea şefilor dar şi discuţii mai aprinse cu colegii. Faceţi câteva schimbări de program pentru a reuşi să terminaţi la timp şi treburile gospodăreşti şi sarcinile de serviciu. De la cei dragi aveţi numai bucurii.

Gemeni – faceţi un cadou partenerului sau cheltuiţi pentru copii, având în vedere că se apropie începutul anului şcolar. Vă doriţi să nu aveţi probleme materiale dar astăzi dorinţa un pare să se împlinească. Veţi descoperi ceva care crează nelinişte sau pune semne de întrebare suplimentare dar aduce şi avantaje. Aveţi suficiente resurse pentru a face faţă schimbărilor din domeniul social sau schimbărilor de program.

Rac – nevoia de libertate şi de independenţă este mare, de aceea veţi face lucruri incredibile şi nu veţi permite să vi se impună ceva sau să fiţi încorsetat în reguli şi legi absurde. Dacă lucrurile sunt făcute corect, succesul este de partea dumneavoastră, mai ales financiar. Aveţi multe de făcut prin casă şi vă ajută atât bugetul cât şi rudele. Cu toate acestea nu puteţi evita unele neânţelegeri în familie.

Leu – primiţi veşti bune din domeniul afacerilor personale, de la parteneri sau din colaborările şi parteneriatele de afaceri. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. Nu este exclus să includeţi în programul dumneavoastră de astăzi şi o întâlnire cu cei dragi sau o scurtă plimbare la braţul iubitului/iubitei. Treburile gospodăreşti şi problemele de familie le lăsaţi pentru altă dată. Vechii prieteni vă trimit veşti bune.

Fecioara -un prieten vă ambiţionează şi vă determină să faceţi mai mult decât este necesar. Nu este exclus să vă susţină în ocuparea unui post bun sau în obţinerea unor recompense în bani. Pregătiţi o surpriză pentru familie sau faceţi nişte aranjamente legate de un imobil. Sunt posibile unele conflicte sau nemulţumiri în familie dar dragostea va învinge. Vă doriţi un buget mai mare dar în această perioadă trebuie să faceţi economii.

Balanţa – nu aveţi prea multă energie dar reuşiţi să vă mobilizaţi destul de bine şi să vă rezervaţi timp şi pentru prieteni sau copii. De altfel veţi fi cel sau cea care iniţiază activităţi de relaxare şi distracţie. Primiţi veşti de la prieteni care vă aduc buna-dispoziţie şi, posibil, chiar o propunere pentru un parteneriat. Întâlnirea cu partenerii de afaceri vă poate aduce bucurii dar şi conflicte cu autorităţile .

Scorpion – vă bucuraţi de aprecieri din partea şefilor şi de protecţie din partea unei persoane influente. Veţi trece mult mai uşor peste obstacole şi încercaţi să controlaţi ceea ce se întâmplă în culise, un întotdeauna cu succes. Se poate rezolva aspectul legal al unei activităţi. Dacă aveţi examene ar fi bine să nu încercaţi să mituiţi profesorii sau să copiaţi. Cu banii şi cu dragostea staţi destul de bine cu toate că aveţi tendinţa de a cheltui destul de mult.

Săgetător – ştiţi să vă faceţi plăcut şi să obţineţi promisiuni din partea persoanelor nonconformiste. Nu este exclus să vi se aprobe o călătorie pe care o aşteptaţi de ceva timp. Aveţi energia necesară şi ştiţi să profitaţi de bunăvoinţa celorlalţi fără a da impresia că sunteţi un profitor. Mizaţi pe activităţi legale! Aveţi oportunităţi de distracţie, o relaţie bună cu copiii dar şi ceva probleme cu taxele sau moştenirile. Nu scăpaţi de bârfe.

Capricorn – cu toate că vă ocupaţi de dorinţele partenerului şi abordaţi problemele în mod generos, nu sunt excluse discuţiile mai puţin plăcute pe care trebuie să le rezolvaţi cu ceva mai multă transparenţă. S-ar putea să fiţi implicat într-un proces care nu evoluează prea bine astăzi. Vă întâlniţi cu o persoană influentă sau primiţi veşti bune din domeniul premierilor. La treburile gospodăreşti sau rezolvarea unor probleme de familie vă puteţi baza pe sprijinul rudelor.

Vărsător – cu toate că nu aveţi prea multă ambiţie aveţi o mare capacitate de a sesiza oportunităţile şi inspiraţia de a aborda metoda cea mai indicată în rezolvarea problemelor, mai ales acelea legate de călătorii, educaţie, instruire. La serviciu munciţi mult şi constataţi uneori că unii profită de bunăvoinţa voastră. Pot apărea şi unele discuţii în contradictoriu cu unii colegi mai în vârstă sau foarte încăpăţânaţi.

Peşti – ajutaţi pe cineva din familie sau cereţi sprijinul unui prieten pentru a rezolva o problemă cotidiană. Misiunea va fi îndeplinită cu succes. Sunteţi pe fază în multe situaţii, aveţi o minte rapidă şi dornică de a acumula cât mai multe cunoştinţe şi vă face plăcere să vă plimbaţi, mai ales în compania celor dragi. Financiar, nu sunteţi mulţumit, dar veţi reuşi să amânaţi plata unor taxe sau returnarea unor bani. Primiţi un împrumut de la un coleg.

Cele mai citite

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu către jurnaliști, de Ziua Mondială a Libertății Presei

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu prilejul Zilei Mondiale a Libertăţii Presei, că activitatea de jurnalist, cu toate valenţele sale, are în sine...
Ultima oră
Pe aceeași temă