19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul zile de marţi, 14 iunie

Horoscopul zile de marţi, 14 iunie

Berbec – este o zi bună pentru relaţia cu prietenii, pentru examene sau călătorii dar sarcini noi de serviciu vă pot da peste cap programul cotidian. Agitaţia şi suprasolicitarea fizică vă pot aduce o oboseală pe care nu aţi luat-o în calcul. O persoană dragă aflată departe de dumneavoastră vă aduce bucurii. Dacă faceţi o plimbare s-ar putea să vă faceţi un nou iubit sau iubită. Trimiteţi sau primiţi veşti de departe.

Taur – este posibil să primiţi un cadou la care nu v-aţi gândit, ceva ce vă doreaţi de mult în secret. Rudele vă acordă tot sprijinul în carieră şi în afacerile secrete. De asemenea nu este exclus să aveţi o întâlnire fructuoasă cu o autoritate sau să profitaţi de o oportunitate în carieră. În această perioadă staţi acceptabil cu banii dar tot vă faceţi griji. Vă simţiţi cam obosit şi lipsit de entuziasm.

Gemeni – atmosfera din casă şi relaţai cu partenerul este plină de surprize şi de schimbări de program. Călătoriile neplanificate sau musafirii veniţi de departe şi neanunţaţi vă stresează dar vă aduc şi bucurii. S-ar putea să primiţi dovezi de dragoste din partea partenerului. În schimb nu este exclus să fiţi târât într-un proces sau aveţi parte de o scenă în public din partea partenerului. 

Rac – faceţi surprize plăcute celor dragi, poate nişte cadouri frumoase la care nu s-au aşteptat. La serviciu veţi organiza ceva ce va atrage atenţia unei persoane importante. Dacă vă trebuie bani pentru satisfacerea unor plăceri ar fi bine să reevaluaţi problema şi să faceţi un alt plan de cheltuieli. Atmosfera din casă este plăcută şi vă simţiţi bine cu părinţii, fraţii sau copiii. Nu aruncaţi banii pe nimicuri!

Leu – apar oportunităţi noi de distracţie care vă fac plăcere dar vă aduc şi cheltuieli suplimentare. Calculaţi cu atenţie bugetul chiar dacă astăzi se anunţă bani de la serviciu. Relaţia cu copiii este bună şi nu este exclus să fiţi împreună în aceste zile frumoase de vară. Relaţia cu partenerul de viaţă sau de afaceri poate fi una fericită. S-ar putea să faceţi sau să primiţi o declaraţie de dragoste.

Fecioara – aveţi de făcut planuri de igienizare şi îmbunătăţire a locuinţei, spre disperarea partenerului. Ideile dumneavoastră sunt moderniste dar s-ar putea să necesite cheltuieli suplimentare. Nu este exclus să aveţi o dispută cu un străin sau în mijlocul de transport. În schimb puteţi avea parte de o supriză plăcută la serviciu sau primiţi un cadou. Acordaţi multă atenţie activităţilor intelectuale care vă pot aduce recunoaşterea meritelor personale.

Balanţa – veştile primite de la partenerul de viaţă sau de la cei de afaceri sunt pline de surprize. În organizarea timpului liber veţi avea idei extravagante şi nu este exclus să organizaţi ceva mai puţin obişnuit, poate şi la iniţiativa cuiva venit de departe. Vestea bună este că vă veţi simţi minunat. De dimineaţă trebuie să achitaţi nişte facturi iar stresul vă poate afecta sănătatea. Nu sunteţi mulţumit de banii pe care îi aveaţi la dispoziţie.

Scorpion – vă bucuraţi de ceva popularitate dar relaţia cu cei cu care lucraţi va fi plină de surprize. Cineva din familie va reuşi să vă facă o bucurie, poate un cadou sau o veste bună. Nu este exclus să primiţi bani de la serviciu sau plata restantă a unor drepturi. Veţi reuşi să ieşiţi cu bine din încercări, cu multă diplomaţie. La serviciu vă merge bine şi s-ar putea să aflaţi de o mărire de salariu sau de o avansare. 

Săgetător – nu prea aveţi energie aşa că nu ar trebui să vă obosiţi prea mult, mai ales cu treburile gospodăreşti. Suprasolicitarea nervoasă vă va obosi şi mai mult. Cel mai bine ar fi să vă odihniţi sau să faceţi o plimbare uşoară. Sunteţi mulţumit de rezolvarea problemelor cotidiene, de veştile primite de la copii sau de la persoana iubită sau de oportunităţile de distracţie. V-ar prinde bine şi o călătorie!

Capricorn – ar trebui să evitaţi bârfele şi să aveţi grijă ce spuneţi şi cui spuneţi. Un secret poate deteriora relaţia cu cineva din anturajul apropiat. Primiţi bani dintr-o afacere secretă sau bani restanţi de care apropae că aţi uitat. Oricum, este o zi bună pentru organizarea finanţelor. Afacerile mărunte ies din impas dacă sunt organizate cum trebuie. Veţi avea parte de surprize plăcute din partea cuiva din familie.

Vărsător – prietenii vă aduc bucurii dar şi surprize la care nu vă aşteptaţi. Nu este exclus să primiţi o invitaţie din partea unui prieten sau să primiţi sfaturi bune în legătură cu o problemă  personală. Dacă aţi împrumutat bani de la un prieten acum veţi fi stresat de necesitate înapoierii lor. Aveţi grijă ce promisiuni faceţi celor din familie în legătură cu o petrecere! Cineva de la serviciu vă dă un sfat bun pentru carieră. 

Peşti – astăzi vă bucuraţi de popularitate şi aveţi succes în relaţia cu băncile. Nu este exclus să primiţi o primă sau alte recompense materiale sau să găsiţi surse secrete de finanţare. Cu ajutorul unei autorităţi sau a unei persoane influente puteţi afla secrete utile carierei. Mai spre seară vă întâlniţi cu prietenii sau cel puţin vă întâlniţi cu ei. Călătoriile v-ar aduce prieteni noii şi relaxare.

Cele mai citite

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...
Ultima oră
Pe aceeași temă