18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 5-7 august

Horoscopul weekendului 5-7 august

Berbec- primiţi cadouri, sponsorizări, moşteniri care vă măresc veniturile. Este un week-end cu drumuri scurte, cu petreceri sau succese în carieră. Primiţi veşti bune de la prieteni, aveţi parte de surprize din partea partenerului iar duminică s-ar putea să aveţi musafiri sau să mergeţi dumneavoastră la rude. Comunicaţi bine cu partenerul care se dovedeşte a fi charismatic şi generos. Ar fi bine să vă supravegheaţi sănătatea, cu toate că aveţi o bună rezistenţă fizică.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – dacă nu se pune problema unei stări proaste a partenerului, poate fi un week-end plăcut. Vineri veţi încerca să rezolvaţi problemele de serviciu şi chiar aveţi şanse să primiţi salariul sau alte recompense materiale de la locul de muncă. Sâmbătă şi duminică veţi acorda mai multă atenţie partenerului. Nu este exclus să organizaţi o întâlnire cu prietenii lui/ ei. Evitaţi călătoriile lungi. Prietenii vă sunt aproape şi chiar s-ar putea să organizaţi ceva împreună.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – cu toate că vă străduiţi să aveţi cât mai mulţi bani, în aceast week-end nu prea ţineţi cont la cheltuieli. Cu toate acestea sunteţi optimist. Vineri vă ocupaţi de un împrumut, o moştenire sau o tranzacţie. Nu este exclus să faceţi o investiţie reuşită în casă. Poate fi o realizare la care nu v-aţi gândit. Sâmbătă poate apărea o scurtă călătorie sau staţi liniştit în fotoliul dumneavoastră de acasă, cu o carte bună în mână. Dacă plecaţi în călătorie, aveţi grijă să nu plătiţi vreo amendă.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – aveţi satisfacţii sentimentale iar în familie vă bucuraţi de aprecieri pozitive. Nu aveţi prea multă energie dar găsiţi soluţii geniale pentru rezolvarea problemelor. Vă bucuraţi de timpul liber petrecut în compania celor dragi şi aveţi oportunităţi de distracţie. Vă place să cheltuiţi, să faceţi bucurii celor apropiaţi, aşa că buzunarul dumneavoastră pare a se goli în acest week-end. Vă puteţi baza pe sprijinul părinţilor sau a altor persoane mai în vârstă din familie.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – în domeniul carierei şi al vieţii sociale sunteţi pe val dar în acest week-end puteţi primi şi o veste mai puţin bună, mai ales dacă sunteţi prea încrezător în propriile forţe. Vă simţiţi cam obosit dar cu mult chef de viaţă. Vă bucuraţi de popularitate şi lucrul acesta se poate reflecta şi în domeniul material. Vineri faceţi cumpărături, negociaţi ceva sau vă întâlniţi cu cineva iar de sâmbătă vă ocupaţi de casă şi familie. Prietenii sunt buni dacă nu este vorba de bani. Aveţi grijă cu sănătatea!
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – duminică aveţi mari şanse de călătorie iar activităţile intelectuale sunt avantajate. Vă puteţi îndrăgosti în această călătorie sau aveţi parte de declaraţii şi propuneri interesante. Vineri faceţi ceva cheltuieli dar vă veţi încadra în buget. Sâmbătă ar fi bine să evitaţi bârfele. Vă bucuraţi de afecţiune din partea persoanei iubite dar puneţi prea multă patimă în ceea ce faceţi. Dacă veţi ţine cont mai mult de sentimente, fără a face exces de zel, veţi avea mai multe rezultate pozitive. Este un week-end mai agitat.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – cu toate că aţi avut parte de ceva câştig financiar în ultima vreme, sunteţi cât se poate de calculat. Prietenii vă propun parteneriate de afaceri sau vă trimit veşti care vă surprind dar fiţi atent, unele afac eri pot fi păguboase. Vă preocupă întâlnirea cu prietenii sau rezolvarea, în spatele cortinei, a unei probleme mai vechi. În casă veţi reuşi să faceţi unele investiţii. Veţi avea un bun prieten în persoana partenerului de viaţă. În dragoste poate să apară gelozia. Este o perioadă bună pentru calcule financiare.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion – cu toate că vi se pare că sănătatea este OK, dacă ceva nu este în ordine, nu neglijaţi să faceţi un control. În acest week-end energia este spre minim. Visaţi la locuri romantice sau staţi la un pahar de vorbă cu vecinii şi depănaţi amintiri. Nu este exclus să primiţi un cadou la care nu v-aţi gândit sau să aveţi parte de o surpriză din partea copiilor sau a persoanei iubite. În acest week-end aveţi oportunităţi de distracţie la care nu v-aţi gândit. Sâmbătă şi duminică sunteţi mai melancolic ca de obicei şi nu prea aveţi chef de treburi gospodăreşti.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – sforile trase în domeniul carierei nu grăbesc avansarea dorită. Cu toate acestea încă mai speraţi într-o relaţie bună cu şefii şi autorităţile. Partenerul vă trimite veşti bune sau vă face o invitaţie care vă surprinde în mod plăcut. Aveţi grijă cum vă purtaţi cu cei din casă! Unii vă pot ajuta să rezolvaţi o problemă de moment dar pot fi o piedică pe viitor. Nu este exclus să vă vizitaţi rudele în acest week-end, prilej pentru o mică discordie în familie. Primiţi dar şi faceţi cadouri.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – cel mai bine merg relaţiile cu prietenii dar numai dacă nu-i amestecaţi în aventurile dumneavoastră sentimentale. Nu este exclus să daţi bani unui prieten sau să mergeţi la un centru de înfrumuseţare. De altfel este un week-end cu fluctuaţii financiare. Puteţi primi o primă sau o altă recompensă financiară. Cineva de la serviciu vă poate deschide o uşă pentru a avansa în carieră. Duminică vă plimbaţi la braţul unui prieten sau primiţi veşti bune din parteneriatele de afaceri.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – atmosfera liniştită de acasă vă ajută să vă simţiţi bine, cu toate că pot apărea probleme şi mici neînţelegeri cu partenerul. Primiţi ceva bani aşa că puteţi achiziţiona cadouri pentru cei dragi. Dacă sunteţi departe de casă, s-ar putea să vă îndrăgostiţi. Nu este exclus să plecaţi într-o călătorie de agrement în acest week-end. Veţi avea parte de un eveniment deosebit şi vă veţi bucura de popularitate dar aveţi grijă să nu aveţi probleme cu autorităţile. S-ar putea să aflaţi un secret neplăcut sau să fiţi bârfit.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – şefii vă fac reproşuri pentru munca depusă. Nu este exclus să primiţi chiar şi o sancţiune. Vineri s-ar putea să primiţi un cadou sau să demaraţi un împrumut. De sâmbătă aveţi unele activităţi intelectuale de îndeplinit sau poate plecaţi într-o călătorie. Şeful vă propune o delegaţie de serviciu. Nu vă convine şi veţi încerca să evitaţi un răspuns clar. S-ar putea să organizaţi o petrecere sau să luaţi parte la o petrecere. Chiar dacă aveţi multe de făcut prin casă, veţi încerca să vă şi distraţi.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...

OMS avertizează. Doar trei zile vor mai putea funcționa serviciile de sănătate din sudul Fâșiei Gaza

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că mai există combustibil suficient pentru a asigura funcționarea serviciilor de sănătate din sudul Fâșiei Gaza doar pentru...

NATO desfășoară un exercițiu cu 2000 de parașutiști, una dintre cele mai ample operațiuni de desant aerian de după al Doilea Război Mondial....

Militari din mai multe țări NATO participă, în aceste zile, la exercițiul SWIFT RESPONSE 24, care reprezintă una dintre cele mai ample operațiuni de...
Ultima oră
Pe aceeași temă