21.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 28-30 ianuarie

Horoscopul weekendului 28-30 ianuarie

Berbec – partenerii de afaceri mai în vârstă vor răspunde pozitiv iniţiativelor dumneavoastră intelectuale. Abordaţi cu inteligenţă problemele şi mai ales cu blândeţe şi compasiune. Cei din familie vă vor fi aproape şi vă vor sprijini în încheierea unor parteneriate. Duminică nu este exclus să fiţi invitat la un eveniment deosebit în familie sau cel puţin să vizitaţi cu toţii nişte rude. Aveţi grijă, este o duminică cu surprize nu tocmai plăcute din partea unor străini.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – dacă aveţi probleme de sănătate ar fi mai bine să evitaţi întâlnirile cu prietenii, mai ales dacă nu vreţi să le transmiteţi şi lor virozele. Nu vă suprasolicitaţi intelectual! La serviciu veţi trece la acţiune şi veţi reuşi să vă plasaţi acolo unde doriţi, chiar dacă veţi întâmpina şi greutăţi şi răutăţi din partea unora. Cheltuiţi pentru imagine, pentru o petrecere sau pentru copii dar o faceţi cu folos. Duminică veţi primi o invitaţie pentru un eveniment deosebit sau veşti din domeniul carierei.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – cu toate că vă simţiţi cam obosit, încercaţi să păstraţi un echilibru în toate. Dacă aveţi o relaţie stabilă veţi avea iniţiative în petrecerea timpului liber dar veţi respecta şi dorinţa partenerului. Dacă nu, nu este exclus să aveţi o aventură. În acest week-end sunt posibile fluctuaţii financiare, mai ales dacă sunteţi pus pe distracţii, spre nemulţumirea unor rude. Nu este exclus să planificaţi o excursie în compania celor dragi. Citiţi, vă documentaţi, vă relaxaţi.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – vă simţiţi bine, cu toate că în acest week-end aveţi nevoie de un moment de respiro. Mai aveţi ceva de reparat prin casă şi discuţii cu familia, mai ales cu partenerul, dar veţi găsi calea de mijloc. Împrumuturile vă stresează dar veţi descoperi că aveţi resursele necesare pentru a duce la bun sfârşit ce aţi început. Vă ocupaţi cu precădere de casă şi familie. Duminică vă puteţi distra în compania partenerului sau îndrăzniţi să vă declaraţi sentimentele sau să vă spuneţi dorinţele.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – nu forţaţi organismul peste limita suportabilă chiar dacă simţiţi că puteţi muta munţii din loc. Va fi un week-end mai agitat, cu aventuri şi întâlniri pasionale, cu plimbări, discuţii, afaceri extraserviciu. Poate veţi colinda şi magazinele pentru a achiziţiona ceva sau numai pentru a prospecta piaţa. Comunicaţi bine cu partenerul şi luaţi împreună deciziile. Duminică veţi sta ceva mai mult acasă sau vă veţi ocupa de cineva din familie care are nevoie de dumneavoastră. Primiţi veşti bune de la persoana iubită sau de la copii dar vă stresează taxele.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – dacă au ai bani, trebuie să ai dragoste! Se impune să fiţi calculat cu banii, mai ales că Saturn vă determină să aveţi răbdare şi să administraţi banii cu înţelepciune. Cu toate că nu staţi pe
roze în ceea ce priveşte contul din bancă, veţi avea sprijin material din partea celorlalţi membrii ai familiei. S-ar putea chiar să primiţi nişte bani de la serviciu. În acest week-end vă ocupaţi mai mult de casă şi familie. Primiţi veşti bune de la copii sau de la persoana iubită sau chiar o invitaţie la distracţie.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – dacă veţi discuta mai des şi deschis cu ceilalţi, veţi evita multe neânţelegeri la serviciu. Cu toate că vă simţiţi cam obosit, aveţi suficientă rezistenţă fizică pentru a duce la bun sfârşit tot ce începeţi. Prea multă agitaţie şi stres afectează sănătatea. În acest week-end nu este exclus să mergeţi la o plimbare sau să vă întâlniţi cu cineva drag. De altfel, aveţi oportunităţi de distracţie şi chiar declaraţii de dragoste. Duminică veţi cheltui cu folos nişte bani pentru casă sau familie.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣♣

Scorpion – cu toate că s-ar putea să revină o afecţiune mai veche, veţi şti să gestionaţi bine evenimentul. Aveţi grijă la afecţiunile cronice sau la infecţii. Cineva de departe vă ajută să organizaţi o surpriză pentru cineva din familie sau faceţi cu succes pe detectivul. Veţi descoperi informaţii despre nişte bani pe care îi aşteptaţi de ceva vreme. Cu toate că veţi face cheltuieli suplimentare, nu sunteţi foarte stresat de situaţia financiară. Duminică vă simţiţi ceva mai obosit aşa că vă odihniţi sau ieşiţi la o scurtă plimbare.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Săgetător -vă doriţi mai mulţi bani şi nu vă daţi la o parte din faţa tentaţiilor. Se impune o politică legală. Nu aveţi prea multă energie dar veţi avea iniţiativă şi veţi fi sufletul cercului de prieteni. Comunicaţi bine cu cei din anturajul apropiat şi primiţi veşti bune, poate chiar o invitaţie pentru o plimbare. Comunicarea vă face bine şi aveţi toate şansele să staţi la un pahar de vorbă cu vecinii. În casă sunt posibile evenimente stresante. Veţi încerca să vă păstraţi calmul şi buna dispoziţie.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – pot apărea unele frustrări în societate dar nu este nimic grav. Vă bucuraţi de popularitate dar sunteţi prea puţin flexibil şi puteţi deranja pe cineva. În acest week-end aveţi toate şansele să vă întâlniţi cu prietenii sau să primiţi nişte bani de la un prieten cu un statut social deosebit. Vă veţi bucura de popularitate dar veţi avea parte şi de ceva ostilităţi. Financiar, vă merge bine şi puteţi primi banii pe care îi aşteptaţi, poate o primă sau altă recompensă materială. La capitolul comunicare sunteţi deficient.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – nu este exclus să plecaţi departe de casă în acest week-end sau să fiţi pe drumul de întoarcere, dacă aţi fost plecat. Iniţiativa vine din partea unui prieten sau a unui coleg de serviciu. Aveţi grijă cu actele de călătorie şi conduceţi cu prudenţă dacă vreţi să nu vi se diminueze suma de bani din buzunar! O persoană influentă vă poate ajuta să faceţi un aranjament reuşit. Poate aranjaţi ceva, cu un post bun. Financiar, puteţi avea parte de cheltuieli neplanificate dar şi noroc de câştiguri.
Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – puteţi avea sprijin din partea unei persoane influente în legătură cu un împrumut dar este un aspect de moment. Vă ocupaţi de un eveniment în societate, vernisaj, nuntă, miting, etc. sau faceţi un aranjament reuşit. Nu este exclus să primiţi un cadou la care nu v-aţi aşteptat. Sunteţi imprevizibil şi puteţi avea parte de un eveniment neprevăzut înpublic. Duminică vă puteţi întâlni cu un prieten venit de departe sau studiaţi ceva interesant împreună cu cineva apropiat.
Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

 

Cele mai citite

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă