18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 23-25 septembrie

Horoscopul weekendului 23-25 septembrie

Berbec – sunteţi într-o perioadă de provocări, mai ales în parteneriate şi în carieră, dar toate acestea vă vor determina să luaţi acea hotărâre radicală de transformare. Profitaţi de oportunităţi, în curând situaţia se poate schimba. Vineri de dimineaţă s-ar putea să vă agitaţi pentru o problemă de familie sau rataţi o petrecere din cauza treburilor casnice. Nu este exclus să aveţi şi ceva discuţii cu partenerul. De sâmbătă vi se oferă oportunităţi de distracţie şi o plimbare în compania partenerului poate diminua tensiunea din cuplu.

Sănătate: ♣♣♣♣

Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – sunteţi sub protecţia lui Jupiter care îşi continuă mersul retrograd aşa că vi se vor oferi situaţii care să vă ajute să schimbaţi ce nu este bine în viaţa personală. Vineri primiţi o veste de departe care vă creează ceva griji suplimentare sau aveţi parte de o situaţie tensionată în anturajul apropiat . Nu este indicat să plecaţi la drum lung în acest week-end. De sâmbătă vă ocupaţi mai mult de casă şi familie şi veţi reuşi să îmbinaţi treburile gospodăreşti cu obligaţiile de serviciu. Şi starea sănătăţii se va îmbunătăţi.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – prietenii vă vor aduce multe bucurii şi cadouri şi vă vor ajuta să vă simţiţi mai bine, având în vedere suprasolicitarea de la serviciu care poate aduce ceva probleme de comunicare şi de sănătate. Nici cu banii nu staţi prea bine având în vedere că vineri apar noi cheltuieli şi taxe de achitat. Cei din anturajul apropiat, fraţi, vecini, vă propun o activitate relaxantă pentru acest week-end sau primiţi o declaraţie de dragoste din partea persoanei iubite. Poate fi ceva ce merită a fi luat în calcul.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Rac – profitaţi de norocul din sfera financiară din această perioadă şi de oportunităţile din domeniul imobiliar. Vă ocupaţi mult de bani, faceţi calcule şi planuri pentru viitorul apropiat şi implicaţi şi familia în aceste probleme. Week-endul se lasă cu fluctuaţii financiare. Primiţi bani dar veţi cheltui pentru copii sau pentru sănătate aşa că nu se poate spune că aveţi buzunarele pline. După o noapte în care v-aţi solicitat intelectul, nu ezitaţi să vă plimbaţi la braţul persoanei iubite, să faceţi sau să acceptaţi invitaţii.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – afacerile mărunte merg cum nu se poate mai bine iar veştile primite sunt dintre cele mai bune. Avansarea în carieră poate fi bruscă sau primiţi noi sarcini la serviciu. O întâlnire cu prieteni veniţi de departe sau cu rudele este o alegere bună pentru relaxare, mai ales că în acest week-end aveţi mai puţină energie şi deveniţi mult mai romantic. Distracţiile aduc cheltuieli sau strică relaţia cu o rudă. Aveţi grijă vineri când puteţi intra în bârfe inutile sau când sănătatea dumneavoastră poate avea de suferit.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Fecioara – banii de la serviciu nu sunt suficienţi dar veţi găsi şi alte surse de finanţare sau veţi primi bani restanţi aşa că puteţi face cheltuielile pentru plăcerea celor dragi. Ar fi bine să evitaţi compania prietenilor cheltuitori şi profitori şi să nu faceţi cadouri costisitoare dacă vreţi să vă stea ceva bani prin buzunare. Stresul vă afectează sănătatea iar relaţia cu o persoană feminină cu care lucraţi nu este tocmai bună. Vineri se anunţă ceva taxe de plătit. Sâmbătă vă veţi simţi cam obosit dar tot veţi accepta o plimbare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – dacă sunteţi căsătorit se anunţă un week-end în familie, cu invitaţi. Dacă nu, îl puteţi petrece în compania prietenilor din partea cărora primiţi o invitaţie la un eveniment deosebit. Veţi primi veşti de la rude sau de la bănci, invitaţii pentru petrecerea timpului liber şi chiar propuneri pentru afaceri mărunte. Relaţia cu familia este puţin tensionată dar prietenii vor fi cei ce vă vor distrage atenţia de la problemele casnice. Nu sunteţi prea mulţumit de situaţia financiară dar puteţi primiţi ceva bani de la serviciu.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – se anunţă mari realizări în carieră şi o viaţă socială plină de bucurii. Nu este exclus să petreceţi acest week-end în compania partenerului, la o petrecere sau altă întâlnire în public dar lucrul acesta să vă aducă ceva probleme în cuplu. Popularitatea de care vă bucuraţi vă poate aduce invidii. Chiar dacă mai aveţi ceva frustrări în dragoste, situaţia este stabilă. Dacă nu sunteţi căsătorit, puteţi face o cucerire. În acest week-end puteţi apela la o persoană influentă pentru a vă înlesni un aranjament. Starea sănătăţii se îmbunătăţeşte.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – cel mai bine vă merge în domeniul sentimental, al distracţiilor şi al călătoriilor. Încă de vineri vă gândiţi numai la copii, la persoana iubită, la petrecerea în mod plăcut a week-end-ului. Nu este exclus să plecaţi undeva, departe de casă. Vă bucuraţi de popularitate dar viaţa socială aduce unele prejudicii vieţii de familie. Sâmbătă vă simţiţi în formă, chiar dacă nu aveţi timp de odihnă în noaptea anterioară. O călătorie vă poate aduce noi prieteni sau surprize neaşteptate din partea persoanei iubite.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Capricorn – nu aveţi prea multă înţelegere pentru ceilalţi dar vă veţi strădui să fiţi generos în acest week-end. Treburile gospodăreşti, problemele de familie din ultimul timp v-au epuizat aşa că n-ar fi rău să rezervaţi puţin timp şi pentru odihnă. Vineri se anunţă mici neînţelegeri în cuplu. De sâmbătă veţi da supărările la o parte şi vă veţi pregăti pentru un eveniment deosebit în familie. În acest week-end veţi avea mari şanse să participaţi la o petrecere sau să primiţi un cadou.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – dacă vineri vă veţi obosit şi cu sănătatea cam şubredă, de sâmbătă vă puteţi relaxa în compania partenerului. Prea multă distracţie sau muncă şi prea puţină odihnă, excesele alimentare, suprasolicitarea intelectuală pot aduce o stare de epuizare. S-ar putea ca sâmbătă să aveţi parte de o surpriză plăcută din partea partenerului, poate o călătorie de week-end sau cel puţin o invitaţie la un spectacol. Este un sfârşit de săptămână cu oportunităţi de distracţie, cu întâlniri cu prietenii care pot aduce cheltuieli.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – situaţia financiară este imprevizibilă aşa că veţi sta mai tot timpul în stres. În acest week-end, însă, primiţi bani de la serviciu sau cel puţin vestea bună că aceştia vor sosi curând. Încă de vineri vă gândiţi la distracţie şi relaxare. Veţi face declaraţii de dragoste partenerului sau îi veţi propune câteva activităţi relaxante şi plăcute. La acest sfârşit de săptămână vă veţi simţi bine în compania celor dragi şi veţi avea mari şanse de a vă întâlni prietenii. În schimb nu este exclus să aveţi o lucrare de terminat la serviciu.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Cele mai citite

Marijuana la borcan. DIICOT a descoperit o cultură de canabis într-un apartament din București

Din ancheta efectuată de DIICOT în perioada octombrie 2023 - aprilie 2024, s-a constatat că individul în cauză a inițiat și a dezvoltat o...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă