29.5 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 22-24 iulie

Horoscopul weekendului 22-24 iulie

Berbec – vă simţiţi acceptabil cu toate problemele pe care le aveţi cu partenerul, în casă sau schimbările socio-profesionale. Încă de vineri vă agitaţi pentru petrecerea timpului liber, pentru copii sau pentru o întâlnire cu cineva apropiat. Week-endul poate fi plăcut dar cu ceva cheltuială, cum era de aşteptat de altfel. Veţi avea parte şi de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite sau a copiilor, poate o plimbare la care nu v-aţi gândit sau alte oportunităţi de distracţie. Duminică aveţi parte de o investiţie reuşită pentru casă sau de sprijin financiar din partea familiei.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Taur – sunteţi optimist şi visaţi la o întâlnire relaxantă cu prietenii apropiaţi în acest week-end. Planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg aşa că această întâlnire se poate lăsa cu cheltuieli neprevăzute sau cu ceva tensiune în familie. Sunt posibile fluctuaţii financiare dar cu toată plăcerea dumneavoastră de a cheltui nu se poate spune că rămâneţi fără bani. Din cauza unor probleme de sănătate sau a duşmanilor nedeclaraţi nu veţi avea o sâmbătă excelentă. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult şi să nu neglijaţi afecţiunile mai vechi.

Sănătate: ♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – aveţi parte de o relaţie bună cu fraţii şi vecinii şi de surprize plăcute din partea prietenilor apropiaţi dar veţi fi pus într-o situaţie delicată de către un prieten nonconformist. În dragoste sunteţi frustrat iar copiii pot crea unele probleme. Relaţia cu autorităţile poate deveni mai tensionată dar veţi găsi o cale de mijloc, mai ales duminică. Duminică aveţi parte de protecţie divină sau faceţi unele aranjamente socio-profesionale dar nu scăpaţi de bârfe.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – va fi un week-end în care se impune mai multă colaborare cu partenerul, mai ales dacă vreţi să păstraţi un oarecare echilibru în casă. Pot apărea defecţiuni sau alt incident neplăcut în casă care vă împiedică să plecaţi la o petrecere sau altă activitate mondenă. Sâmbătă puteţi intra în conflict cu o autoritate. Este un week-end mai agitat, cu schimbări de program şi cu cheltuieli provocate de întâlnirea cu nişte prieteni. Duminică aveţi compania unor persoane vesele şi generoase.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Leu – cu toate că nu prea vă convine, va trebui să acceptaţi o călătorie neprevăzută sau întârzierea provocată de semnarea sau procurarea unor acte şi semnături. Nu neglijaţi nici acţiunile răutăcioase ale unor invidioşi. Veţi avea ocazia să vă întâlniţi cu prietenii şi să vă vizitaţi rudele dar nu uitaţi că toate deplasările devin mai puţin plăcute dacă nu sunteţi atenţi în trafic. Duminică vă bucuraţi de popularitate şi de recunoaşterea meritelor dar prea mult orgoliu vă aduce în conflict cu o autoritate. Este un week-end cu activităţi intelectuale şi socio-profesionale.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Fecioara –cu toate că simţiţi că sănătatea nu pune probleme nu este cazul să exageraţi. În acest week-end vă ocupaţi de rude, de investiţii sau pregătiţi o călătorie. Condiţionarea vieţii sentimentale de avantaje materiale aduce nemulţumiri. Oricum, este un week-end mai tensionat în care copiii nu sunt multumiţi de cadouri iar persoana iubită vrea să obţină mai multe avantaje materiale. Duminică aveţi şansa unei călătorii sau o reuşită la un examen lucru care vă aduce unele duşmănii. Cu ajutorul unei persoane feminine puteţi face nişte aranjamente în carieră.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – aveţi multe probleme parteneriale de rezolvat şi vreţi să deţineţi controlul în toate. Este un week-end cu tensiune în casă, cu neânţelegeri cu partenerul şi cu petreceri ratate. Dacă partenerul are o oportunitate de a călători, nu ezitaţi să spuneţi da. Aşa se vor rezolva multe neânţelegeri. Financiar, staţi bine cu toate că s-ar putea să cumpăraţi un cadou pentru un prieten sau să returnaţi un împrumut. În dragoste veţi fi cât se poate de mulţumit mai ales dacă nu veţi condiţiona relaţia pe care o aveţi.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – dacă vreţi să staţi liniştit în acest week-end lăsaţi copiii să facă ce vor şi nu puneţi la suflet micile răutăţi ale celor ce vă invidiază. La serviciu aţi avut şi aveţi parte de schimbări de situaţie şi de surprize iar agitaţia şi stresul nu vă fac bine. La acest început de week-end ori sunteţi chemat la serviciu în ultimul moment, ori apare o problemă de sănătate mai puţin obişnuită. V-aţi propus să acordaţi ceva mai mult timp partenerului şi relaţiei de cuplu. Veţi reuşi duminică dar dacă ieşiţi în lume puteţi avea un conflict în public. Rudele vă ajută în carieră.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – cu ceva mai multă diplomaţie şi relaxare şi o investiţie în legalizarea relaţiei pe care o aveţi veţi reuşi să depăşiţi surprizele din domeniul sentimental. Apar oportunităţi de distracţie care nemulţumesc vechii prieteni sau care duc la cheltuieli. Vă gândiţi să faceţi o călătorie dar problemele de acasă sau de serviciu nu vă permit lucrul acesta. Aveţi grijă că suprosolicitarea intelectuală poate aduce probleme de sănătate. Cu toate că nu staţi chiar pe roze cu banii tot veţi face nişte cheltuieli pentru copii.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – atmosfera de acasă este plină de neprevăzut iar cei dragi vă fac surprize plăcute duminică, chiar dacă propunerile pentru petrecerea timpului liber duce la neânţelegeri cu unele rude orgolioase. Dorinţa de a merge la o petrecere sau o problemă cu autorităţile strică armonia familială. Vă ocupaţi şi de treburile gospodăreşti, de copii. Comunicarea cu ceilalţi nu este dintre cele mai bune. Cu toate acestea veţi reuşi să îmbinaţi treburile gospodăreşti cu sarcinile de serviciu şi cu solicitările rudelor.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – vă simţiţi bine în compania celor din familie iar copiii vă aduc bucurii. Sâmbătă veţi primi sau veţi face declaraţii de dragoste. Relaţia de cuplu va fi plină de armonie chiar dacă duminică aveţi unele neânţelegeri legate de probleme de familie. Cea mai mare atenţie o acordaţi afacerilor mărunte, corespondenţei, tehnicilor de comunicare, cam defectuaose la acest început de week-end. Se întâmplă ceva în familia dumneavoastră, poate o petrecere sau aşteptaţi musafiri de departe. Întâlnirea cu prietenii este benefică.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti – faceţi calcule financiare dar cheltuielile neprevăzute vor da peste cap calculele dumneavoastră. Nu vă faceţi griji, aveţi de încasat ceva bani din imobiliare sau de la serviciu şi veţi face faţă situaţiei, chiar dacă în acest week-end aveţi de luat cadouri, de plătit taxe şi impozite. Duminică vă merg bine afacerile mărunte şi aveţi o relaţie bună cu cei din anturajul apropiat, fraţi şi vecini. Se impune atenţie în cazul în care plecaţi în excursii. Pot apărea unele probleme. Primiţi veşti şi chiar o invitaţie.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor și s-a fotografiat...

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6,6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să...

Comportamentul Rusiei ridică temeri “cu privire la o potențială agresiune față de alte națiuni”, avertizează serviciile secrete ale Bulgariei

Comportamentul Rusiei din ultimii ani, incluzând și agresiunea împotriva Ucrainei, ridică temeri "cu privire la o potențială agresiune față de alte națiuni", avertizează serviciile...
Ultima oră
Pe aceeași temă