21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 22-24 aprilie

Horoscopul weekendului 22-24 aprilie

Berbec – succesele din viaţa socială vă ajută să vă simţiţi mai bine. Prietenii vor fi plini de surprize dar şi motiv de cheltuieli în plus. Nu este exclus ca unul din ei să iniţieze o activitate plăcută de week-end, ami ales că este un week-end special. De altfel veţi avea parte de distracţii şi relaxare dar şi de bani sau de informaţii despre prime şi alte recompense. Dacă apar probleme de sănătate sau de serviciu veţi avea sprijin din partea unei persoane influente doar că trebuie să aveţi curajul să spuneţi. Sâmbătă aveţi o nemulţumire din partea partenerului.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur
– nu prea aveţi energie şi pot apărea probleme minore de sănătate la care nu v-aţi aşteptat, uşor de rezolvat. Poate nu este vorba decât de puţină oboseală acumulată în săptămâna care a trecut. Prietenii vor detensiona atmosfesa din cuplu sau din societate iar o călătorie poate aduce relaxare. Vă faceţi noi prieteni sau primiţi veşti de la cei vechi. Vi se oferă oportunităţi de distracţie pentru acest week-end sau primiţi o invitaţie pentru o plimbare din partea cuiva drag. Copiii vă pot aduce bucurii din domeniul educaţiei.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Gemeni – cu o intervenţie din spatele cortinei veţi reuşi să amânaţi o plată sau să reuşiţi într-o tranzacţie. Sunteţi imprevizibil în acest week-end dar inspirat în aflarea unor secrete. Comunicaţi bine cu cei apropiaţi, fraţi, vecini, colegi de serviciu dar aveţi o conversaţie în contradictoriu cu cineva mai tânăr din grupul de prieteni. Nu aveţi stare, vă năpdesc amintirile dar aveţi şi iniţiative mai greu de înţeles pentru cei mai puţin revoluţionari. Sunt posibile şi fluctuaţii financiare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – partenerul vă va arăta toată dragostea şi vă va susţine iniţiativele, încercând să vă împace cu colegii de serviciu sau vecinii. Un prieten vă face o surpriză sau primiţi un cadou. Nu este exclus să participaţi la un eveniment deosebit în familie într-un ambient de sărbătoare. Doar este Paştele! Vineri veţi avea ceva de terminat la serviciu dar de sâmbătă veţi face un program comun cu ceilalţi membrii ai familiei. Tot în acest week-end puteţi avea neânţelegeri cu un prieten din cauza unui împrumut. Este un week-end cu surprize în public.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – veţi reuşi să-i convingeţi pe străini şi pe cei ce vă cunosc mai puţin de bunele dumneavoastră intenţii. Sunt posibile fluctuaţii sentimentale pe care nu le-aţi luat în calcul. Dorinţa de distracţie poate aduce o călătorie mai lungă sau întâlniri cu persoane interesante. În acest week-end vă bucuraţi de popularitate şi veţi obţine multe de la persoanele influente. Puteţi aranja ceva şi pentru serviciu. De asemenea n-ar fi exclus să participaţi la o petrecere. În cuplu aveţi parte de romantism şi de sentimente ce trec şi prin filtrul gândirii.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – refugiul pentru nemulţumirile şi neâmplinirile dumneavoastră îl găsiţi în relaţia cu cei din anturajul apropiat. Sunteţi un părinte plin de imaginaţie şi acceptaţi tot ce este modern. Puteţi avea parte de o aventură mai puţin obişnuită în acest week-end. Nu este cazul să condiţionaţi sentimentele de avantaje materiale. S-ar putea ca persoana iubită să dorească un cadou pe care să nu-l puteţi da. Dacă sunteţi căsătorit, partenerul vă va declara dragostea şi va veni cu propuneri tentatnte pentru petrecerea timpului liber. Copiii fac numai pozne.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – discuţiile deschise pot lămuri neânţelegerile cu rudele. Primiţi veşti bune sau negociaţi eficient. În acest week-end doriţi să vă distraţi sau faceţi pe placul copiilor dar apar evenimente neprevăzute în casă ce duc la unele neânţelegeri cu partenerul. Dacă se defectează aparatura electrocasnică sau apar probleme cu iluminatul apar şi discuţii în cuplu. Problemele apărute la serviciu sau legate de starea sănătăţii dumneavoastră sau a altei persoane dragi le rezolvaţi cu ajutorul cuiva din familie. S-ar putea să primiţi un cadou pentru casă sau aveţi parte de musafiri.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion
– dragostea şi înţelegerea vor reuşi să vă însenineze şi să aducă mai multă armonie în familie. De asemenea vă minunaţi de talentele copiilor. La serviciu se anunţă o schimbare. De altfel în ultimul timp aţi avut parte numai de schimbări, de veşti contradictorii, de modificarea planurilor sau de surprize în familie. Vin ceva bani, chiar dacă nu sunt mulţi, şi veşti bune despre parteneriate de afaceri. Dacă au apărut probleme de sănătate veţi găsi remediul potrivit şi tratamentul de care aveţi nevoie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – nu este exclus să aveţi o aventură dacă plecaţi într-o călătorie. Surprizele din domeniul socio-profesional sunt la ordinea zilei în acest week-end. Nu este exclus să fiţi invitat la o petrecere sau să participaţi la un miting sau altă întrunire cu multă lume unde pot apărea şi conflicte cu autorităţile. Un prieten poate agita apele în jurul dumneavoastră. În această perioadă puteţi face un aranjament reuşit sau sunteţi ajutat în carieră de o persoană ce vrea să rămână anonimă. Nu duceţi lipsă de bani.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – o rudă aduce armonie în casă şi convinge familia să fie mai unită. Nu este exclus să primiţi vineri un cadou. În acest week-end ar putea să apară o călătorie neplanificată, poate la un eveniment deosebit unde protagonişti sunt nişte prieteni. De asemenea poate fi doar o excursie iniţiată de un grup de prieteni despre care aflaţi şi dumneavoastră în ultimul moment. Aveţi oportunităţi de distracţie, mai ales duminică, şi să primiţi declaraţii de dragoste. Vă aştepată şi unele conflicte cu cineva din familie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător
– situaţia financiară se îmbunătăţeşte, astfel încât vă permiteţi să întreţineţi relaţiile importante sau să vă schimbaţi look-ul. Este o perioadă mai agitată, cu surprize, cu întâlniri neprevăzute, cu shoping şi negocieri. S-ar putea să primiţi o veste bună de la copii sau o invitaţie de la persoana iubită pentru petrecerea timpului liber. Prea multă agitaţie poate aduce oboseală şi mici probleme de sănătate. Veţi avea plăcerea să vedeţi persoane pe care nu le-aţi mai văzut de ceva timp.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Peşti
– primiţi bani de la serviciu, poate o primă, aşa că puteţi mulţumi copiii sau persoana iubită. Veţi avea şi taxe de achitat. Partenerul este imprevizibil şi nu este exclus să vă facă o declaraţie neaşteptată sau să vă certaţi pentru lucruri de nimic. Aveţi grijă cu cine încheiaţi parteneriate de afaceri şi cum le încheiaţi dacă vreţi să nu aveţi de-a face cu autorităţile. S-ar putea ca un prieten să vă facă o propunere pentru o călătorie care se anunţă a fi plăcută dar şi puţin cam costisitoare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Cele mai citite

Numărul pensiilor speciale, în creștere în luna aprilie

Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane comparativ cu luna anterioară,...

România, aur în „proba regină” a canotajului, la Europenele de la Szeged

Barca feminină de 8+1 a României a cucerit medaliile de aur în finala disputată duminică la Campionatele Europene de la Szeged. România a încheiat...

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă