17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 2-4 septembrie

Horoscopul weekendului 2-4 septembrie

Berbec – o rudă aduce armonie în casă şi convinge familia să fie mai unită. Nu este exclus să primiţi vineri un cadou. În acest week-end ar putea să apară o călătorie neplanificată, poate la un eveniment deosebit unde protagonişti sunt nişte prieteni. De asemenea poate fi doar o excursie iniţiată de un grup de prieteni despre care aflaţi şi dumneavoastră în ultimul moment. Aveţi oportunităţi de distracţie, mai ales duminică. Vă aşteaptă şi unele posibile conflicte cu cineva de la serviciu.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – nu este exclus să aveţi o aventură dacă plecaţi într-o călătorie. Surprizele din domeniul afectiv sunt la ordinea zilei în acest week-end. Partenerul vă poate face o invitaţie într-o excursie, prilej pentru a vă răsfăţa şi a vă declara sentimentele. Un prieten poate agita apele în jurul dumneavoastră. În această perioadă puteţi face un aranjament reuşit sau sunteţi ajutat în carieră de o persoană ce vrea să rămână anonimă. Nu duceţi lipsă de bani dar nici nu vă simţiţi în siguranţă.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – partenerul vă va demonstra că sentimentele sunt stabile şi vă va susţine iniţiativele, încercând să vă împace cu colegii de serviciu sau vecinii. Un prieten vă face o surpriză sau primiţi un cadou. Nu este exclus să participaţi la un eveniment deosebit în familie într-un ambient de sărbătoare. Vineri veţi avea ceva de terminat la serviciu şi nu este exclus să fiţi chemat şi sâmbătă. Tot în acest week-end puteţi avea neînţelegeri cu un membru al familiei din cauza unui împrumut.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Rac – dragostea şi înţelegerea vor reuşi să vă însenineze şi să aducă mai multă armonie în familie. De asemenea vă minunaţi de talentele copiilor. La serviciu se anunţă o schimbare. De altfel în ultimul timp aţi avut parte numai de schimbări, de veşti contradictorii, de modificarea planurilor sau de surprize în familie. Vin ceva bani, chiar dacă nu sunt mulţi, şi veşti bune despre parteneriate de afaceri. Dacă au apărut probleme de sănătate veţi găsi remediul potrivit şi tratamentul de care aveţi nevoie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – situaţia financiară se îmbunătăţeşte, astfel încât vă permiteţi să întreţineţi relaţiile importante sau să vă schimbaţi look-ul. Este o perioadă mai agitată, cu surprize, cu shoping şi negocieri, cu activităţi domestice iar duminică şi cu ceva distracţie. S-ar putea să primiţi o veste bună de la copii sau o invitaţie de la persoana iubită pentru petrecerea timpului liber. Prea multă agitaţie poate aduce oboseală şi mici probleme de sănătate. Veţi avea plăcerea să vedeţi persoane pe care nu le-aţi mai văzut de ceva timp.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Fecioara – discuţiile deschise pot lămuri neînţelegerile cu rudele. Primiţi veşti bune sau negociaţi eficient. În acest week-end doriţi să vă distraţi sau faceţi pe placul copiilor dar apar evenimente neprevăzute în casă ce duc la unele discuţii cu persoane feminine din familie. Dacă se defectează aparatura electrocasnică sau apar probleme cu iluminatul apar şi discuţii în cuplu. Problemele apărute la serviciu sau legate de starea sănătăţii dumneavoastră sau a altei persoane dragi le rezolvaţi cu ajutorul cuiva din familie. Duminica o rezervaţi exclusiv familiei.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Balanţa – cu o intervenţie din spatele cortinei veţi reuşi să amânaţi o plată sau să reuşiţi într-o tranzacţie. Sunteţi imprevizibil în acest week-end dar inspirat în aflarea unor secrete şi în mânuirea banilor. Comunicaţi bine cu cei apropiaţi, fraţi, vecini, colegi de serviciu dar aveţi o conversaţie în contradictoriu cu cineva mai tânăr care se dovedeşte a fi un duşman ascuns. Nu aveţi stare, vă năpădesc amintirile dar aveţi şi iniţiative mai greu de înţeles pentru cei invidioşi şi dornici de afirmare. Sunt posibile şi fluctuaţii financiare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Scorpion – nu prea aveţi energie şi pot apărea probleme minore de sănătate la care nu v-aţi aşteptat, uşor de rezolvat. Poate nu este vorba decât de puţină oboseală acumulată în săptămâna care a trecut. Prietenii vor detensiona atmosfera din cuplu sau din societate iar o călătorie poate aduce relaxare. Vă faceţi noi prieteni sau primiţi veşti de la cei vechi. Vi se oferă oportunităţi de distracţie pentru acest week-end sau primiţi o invitaţie pentru o plimbare din partea cuiva drag. Copiii vă pot aduce bucurii din domeniul educaţiei.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Săgetător – primiţi bani de la serviciu, poate o primă, aşa că puteţi mulţumi copiii sau persoana iubită. Veţi avea şi taxe de achitat. Partenerul este imprevizibil şi nu este exclus să vă facă o declaraţie neaşteptată sau să vă certaţi pentru lucruri de nimic. Aveţi grijă cu cine încheiaţi parteneriate de afaceri şi cum le încheiaţi dacă vreţi să nu aveţi de-a face cu autorităţile. S-ar putea ca o rudă să vă ajute din umbră în carieră. Duminică simţiţi nevoia să vă odihniţi ceva mai mult.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn – refugiul pentru nemulţumirile şi neîmplinirile dumneavoastră îl găsiţi în relaţia cu prietenii. Sunteţi un părinte cu idei revoluţionare şi acceptaţi tot ce este modern. Puteţi avea parte de o aventură mai puţin obişnuită în acest week-end. Nu este cazul să condiţionaţi sentimentele de avantaje materiale. S-ar putea ca persoana iubită să dorească un cadou pe care să nu-l puteţi da. Un prieten aflat în altă localitate vă poate face o invitaţie. Copiii fac numai pozne.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Vărsător – succesele din viaţa socială vă ajută să vă simţiţi mai bine. Încă mai aveţi parte de bârfe şi atacuri pe la spate dar ştiţi că vă puteţi baza pe o persoană influentă. Viaţa de familist vă aduce satisfacţii. De altfel veţi avea parte de distracţii şi relaxare dar şi de bani sau de informaţii despre prime şi alte recompense. Dacă apar probleme de sănătate sau de serviciu veţi avea sprijin din partea unor persoane competente. Duminică puteţi avea parte de o întâlnire cu prietenii sau vă faceţi noi prieteni.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – veţi reuşi să-i convingeţi pe străini şi pe cei ce vă cunosc mai puţin de bunele dumneavoastră intenţii. Sunt posibile fluctuaţii sentimentale pe care nu le-aţi luat în calcul. Dorinţa de distracţie poate aduce o călătorie mai lungă în compania partenerului sau întâlniri cu persoane interesante. În acest week-end vă bucuraţi de popularitate şi veţi obţine multe de la persoanele influente. Puteţi aranja ceva şi pentru serviciu. De asemenea n-ar fi exclus să participaţi la un eveniment deosebit la firma unde lucraţi.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Cele mai citite

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...
Ultima oră
Pe aceeași temă