12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialHoroscopul weekendului 13-15 mai

Horoscopul weekendului 13-15 mai

Berbec – sunteţi optimist, generos şi aveţi o stare generală bună, chiar dacă în acest week-end vă simţiţi cam obosit. Vă ocupaţi de casă, de familie, de pregătirile pentru săptămâna următoare care se
anunţă aglomerată. Nu este exclus să investiţi şi nişte bani pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus. De asemenea puteţi avea parte de o surpriză plăcută din partea familiei sau de câştig din imobiliare. Toate aceste pregătiri vă obosesc dar o să uitaţi atunci când toţi vor fi fericiţi. Duminică veţi acorda timp şi distracţiei. Pot apărea conflicte în cuplu.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Taur – la serviciu aveţi parte de o situaţie ambiguă ce vă dă de gândit dar şi de relaţii armonioase cu o parte din cei cu care lucraţi. Primiţi ceva bani dar şi cheltuiţi pentru cei dragi. În acest week-end vă întâlniţi cu prieteni veniţi de departe sau plecaţi într-o călătorie. Dacă este o călătorie lungă poate fi obositoare şi vă afectează sănătatea dar va fi plăcută şi distractivă. Nu este exclus să aveţi parte de o aventură pe care nu o veţi uita uşor. Duminică vă bucuraţi de popularitate sau participaţi la un eveniment deosebit.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Gemeni – sunteţi tensionat şi nemulţumit de evoluţia unei relaţii sau de acţiunile întreprinse de unii prieteni. Vă doriţi mai multă tandreţe şi atenţie din partea persoanei iubite. Situaţia financiară este bună iar cu bani vă puteţi îmbunătăţi imaginea şi vă întreţineţi relaţiile. Aveţi toate şansele să primiţi nişte bani de la serviciu sau ajutor fizic pentru o reparaţie în casă de la o persoană cu care lucraţi. De asemenea vă puteţi ocupa, cu rezultate bune, de sănătatea cuiva din familie. Duminică aveţi oportunităţi de distracţie sau vă ocupaţi mai mult de copii.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Rac – puteţi rezolva favorabil probleme legate de parteneriate, procese sau relaţii cu prietenii. În acest week-end simţiţi nevoia să comunicaţi mai mult cu prietenii dumneavoastră. Nu este exclus să propuneţi sau să vi se propună un parteneriat de afaceri. În casă încă mai aveţi ceva probleme cu partenerul dar duminică veţi da totul uitării şi veţi face un program pentru sărbătorile de iarnă. S-ar putea ca în acest week-end să primiţi invitaţia pentru o călătorie sau să primiţi musafiri veniţi de departe.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Leu – cei din familie vă ajută să vă simţiţi mai bine. Va fi un week-end în care veţi primi cadouri sau vă veţi întâlni cu rudele. De asemenea aţi putea găsi remediul pentru o problemă de sănătate. Cadourile pentru cei dragi vă vor lăsa fără nişte bani în buzunare. Aveţi parte de o bucurie în casă sau faceţi o investiţie care va schimba imaginea locuinţei. Relaţia cu partenerul este bună dar mai puteţi avea ceva probleme de comunicare cu cei ce vă invidiază. Duminică gândiţi o călătorie.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Fecioara – sunt posibile fluctuaţii financiare. Ai şi oportunităţi de îmbunătăţire a situaţiei financiare dar şi cheltuieli, mai ales pentru plata impozitelor, a taxelor, pentru cadouri sau pentru pregătirea unei petreceri sau a unui eveniment deosebit. Aveţi o relaţie foarte bună cu prietenii şi posibilităţi de distracţie dar dacă este vorba de bani, prietenia poate avea de suferit. O problemă de familie sau cu casa vă pune beţe în roate în carieră sau la o petrecere. Ai grijă cu sănătatea şi nu te obosi, mai ales intelectual.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Balanţa – nu aveţi prea multă energie dar pe duminică veţi reuşi să rezolvaţi multe treburi mărunte şi să terminaţi şi cu un proiect restant la serviciu astfel încât să împăcaţi pe toată lumea. Vă bucuraţi de popularitate şi de aprecieri pozitive din partea unor persoane din cercuri restrânse dar nesiguranţa şi teama de ridicol vă poate crea probleme. Primiţi veşti de la prieteni şi chiar invitaţii pentru petrecerea timpului liber. Nu este exclus să iniţiaţi o călătorie pentru perioada vacanţei. Se anunţă neânţelegeri în casă şi cu partenerul.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Scorpion – banii pe care îi aveţi vor fi diminuaţi de cererile copiilor sau de cadourile pe care le pregătiţi pentru cei dragi. Cine nu are noroc la bani, are noroc în dragoste. În acest week-end aveţi mari oportunităţi de distracţie şi puteţi primi declaraţii de dragoste şi invitaţii interesante din partea persoanei iubite. Dacă sunteţi căsătorit, bucuriile vor fi şi mai mari iar relaţia cu partenerul, demnă de invidiat. Nu este un week-end în care să mizaţi pe noroc la serviciu sau în afacerile secrete. Evitaţi tot ce este ilegal. Duminică s-ar putea să aveţi o problemă de sănătate.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Săgetător – aveţi noroc în dragoste dar cei binevoitori pot strica relaţia bună pe care o aveţi cu persoana iubită. În afacerile extraserviciu se anunţă şi realizări iar copiii vă aduc bucurii. Starea sănătăţii se îmbunătăţeşte în acest week-end şi s-ar putea să ieşiţi în lume sau să mergeţi la un eveniment în familie. Relaţia cu partenerul este bună şi veţi primi dovezi de dragoste din partea lui. Nici dumneavoastră nu veţi uita să-i faceţi mici bucurii. În schimb puteţi avea unele neânţelegeri cu prietenii, poate datorită unor bani.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Capricorn
– chiar dacă veţi cheltui ceva bani pentru nişte medicamente sau la serviciu, tot veţi rămâne cu o sumă suficientă. Vă bazaţi pe partener în societate sau la organizarea unei petreceri dar veţi constata că nu prea aveţi sprijinul lui. În acest week-end aveţi toate şansele să aveţi o viaţa de cuplu cam agitată. Vă bucuraţi de popularitate, de sprijin din partea unor persoane influente în obţinerea unor împrumuturi sau a unor sponsorizări. Partenerul va fi invidios pe succesele dumneavoastră dar o să-i treacă. La serviciu se păstrează ceva tensiune dar apar şi oportunităţi de avansare.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Vărsător – încercaţi să păstraţi un echilibru în toate. Relaţia cu rudele este mai tensionată, mai ales duminică. Dacă aveţi ceva de rezolvat cu ele, încercaţi să o faceţi vineri când astrele vă sunt favorabile. Tot vineri aveţi şansa să aflaţi lucruri interesante despre investiţii, moşteniri, împrumuturi sau un tratament pentru o afecţiune căreia nu-i daţi de cap. Vă sunt avantajate împrumuturile, investiţiile şi aranjamentele. Nu este exclus să vi se pregătească un cadou surpriză.

Sănătate: ♣♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣

Peşti – aveţi parte de protecţie divină şi de sprijin din partea unor persoane ce din anturajul apropiat. Vă ocupaţi de casă şi copii, de cumpărături, de corespondenţă, de toate problemele mărunte ce au apărut în ultimul timp. Primiţi veşti bune de la cei dragi dar aflaţi şi de bârfe care vă deranjează. În acest week-end aveţi şi şansa unor întâlniri sau a unor plimbări care o să vă facă plăcere. Duminică staţi mai mult acasă sau vă faceţi un program împreună cu familia.

Sănătate: ♣♣♣
Bani: ♣♣♣
Dragoste: ♣♣♣♣

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă