30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialHoroscop - Zodia TAUR

Horoscop – Zodia TAUR

De data aceasta Taurul se simte putin mai mult descoperit atat ca perspective, cat si ca lichiditati disponibile pentru uzul personal, astfel incat sa-si poata programa o sarbatoare spectaculoasa, asa cum viseaza si cum crede el ca merita, asta in cazul ca nu are ceva temeinic stabilit cu mult timp in urma.

Pe de alta parte relatiile cu partenerul de viata sau oricine apropiat din familie sunt destul de tensionate, nu in sensul ca nu au sau nu gasesc o cale de comunicare civilizata, dar ceilalti trec prin perioade destul de grele, marcate de oboseala, sau alte inconveniente de ordin personal, incat sunt cu nervii la pamant. Nu este exclus in astfel de situatii, asta este si ceea ce-l sperie pe Taur, ca in fiecare moment, chiar atunci cand se asteapta mai putin, sa sara scantei din te miri ce.

Sigur ca vor avea parte de iubire, de asta Taurul nu duce lipsa in aceasta perioada, dar se teme putin ca Anul Nou sa nu fie umbrit de iesiri nepotrivite, nesemnificatice in realitate, dar destul de serioase pentru a le strica tot cheful pentru a se mai bucura de ceea ce norocul le ofera. Si cel mai mult il sperie pe nativul Taur este sa stea in casa, in haine de sarbatoare, de unul singur cu ochii lipiti de televizor. Sigur, putini dintre ei vor avea astfel de nesanse, ba mai mult elementul surpriza pentru el este deosebit de marcant, astfel ca nu are de ce sa se teama.

La locul de munca, in zilele care mai trebuie sa le onoreze, vor avea parte de o atentie speciala, le vor fi apreciate generozitatea, eleganta, intelepciunea si, nu in ultimul rand, caracterul. Cel mai mult il va deranja pe Taur capitolul bani. Este ceva ciudat care i se va intampla, in sensul ca are bani, daca face socoteala are de incasat suficienti incat sa nu aiba nici o grija, asta il bucura, ii da o stare de siguranta, pana cand va face primele calcule pe hartie. Datoriile, nevoile, cheltuielile de reprezentare si cele obligatorii depasesc cu mult sumele de care nativul dispune.

In contextul in care tot mai multe usi le sunt deschise sub aspectul reprezentarii sociale asta are nesansa sa-l intristeze pe Taur, sa se simta frustrat de multe oportunitati care apar mai rar in viata. Intr-un fel asa si va fi, dar iata ca intervine familia cu alternative mai mult decat generoase, care par sa rezolve total situatia. La capitolul sanatate aveti ceva griji cu un membru mai in varsta din familie, iar banii sunt, dar contati de dragoste.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 29 decembrie – 4 ianuarie

Cele mai citite

Sfatul de campanie al lui Bode pentru candidații PNL din Giurgiu

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, i-a îndemnat pe candidaţii partidului la alegerile locale în Giurgiu să vorbească în campania electorală despre proiectele de...

VIDEO. Show-ul “Românii au talent” a fost câștigat de Cristian Ciaușu

Cristian Ciauşu, un talentat tânăr de 14 ani care cântă la nai, a triumfat în finala sezonului 14 al emisiunii „Românii au talent” difuzată...

Un fost ofițer sancționat de SUA s-a înscris în cursa pentru președinția Iranului

Fostul comandant al Gardienilor Revoluției, sancționat de SUA, Vahid Haghanian, se numără printre candidații care s-au înregistrat în cursa pentru președinția Iranului, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă