33.5 C
București
miercuri, 19 iunie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie TAUR: Nativii devin mai puternici şi trăiesc momente de neuitat

HOROSCOP octombrie TAUR: Nativii devin mai puternici şi trăiesc momente de neuitat

Pe tot parcursul lunii, devii conştient(ă) de slăbiciunile tale şi înveţi să te descurci în orice situaţie ai întâmpina la serviciu sau în viaţa personală.

În 12 octombrie, primeşti mai multe veşti importante – asociatul sau un mebru al echipei pleacă şi generează haos pentru o perioadă scurtă, sediul companiei la care lucrezi se mută şi te determină să te gândeşti dacă să îţi dai sau nu demisia sau descoperi că unul sau mai mulţi colegi încearcă să te pună într-o lumină proastă sau să îţi fure meritele.

De asemenea, ai putea primi un diagnostic neaşteptat şi un tratament costisitor, de durată mai lungă sau mai scurtă.

Cu toate acestea, nimic din ceea ce va apărea nu va fi o noutate şi vei şti exact ce trebuie să faci ca să ieşi din situaţia neplăcută.

În a doua parte a lunii, îţi merge bine în plan financiar şi începi să îţi faci planuri pentru o călătorie în ţară sau în străinătate.

În 17 octombrie, petreci momente frumoase alături de persoana iubită sau, dacă eşti singur(ă), alături de o persoană specială.

În 24 şi 25 octombrie, eşti de neînvins – depăşeşti orice obstacol şi câştigi orice negociere ar apărea. Dacă participi la un concurs, ai mari şanse să câştigi.

La sfârşitul lunii, cel mai probabil în 27 octombrie, ai parte de un moment pe care nu îl vei putea uita, alături de o persoană dragă.

Cele mai citite

Ucraina, la EURO 2024, cu România, precum PNL în coaliția cu PSD: inexistentă pe teren

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, lucrează din greu să-și contureze o imagine de președinte-jucător, constatând un oaresce dor...

România devine pol regional de transport și logistică datorită investițiilor record ale Guvernului PSD în infrastructura mare

De la preluarea mandatului la șefia Guvernului, Marcel Ciolacu a reușit să mobilizeze resursele țării pentru investiții ce au atins un nivel fără precedent...

În Timiș, PSD și PNL au luat majoritatea mandatelor

BEC Timiș a prezentat raportul final după încheierea procesului electoral: PNL și PSD au luat majoritatea mandatelor de aleși locali. “PSD și PNL au luat...
Ultima oră
Pe aceeași temă