14 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP octombrie FECIOARĂ: Curaj, carismă şi determinare

HOROSCOP octombrie FECIOARĂ: Curaj, carismă şi determinare

Pe tot parcursul lunii octombrie, îţi pui interesele pe primul plan, ieşi din zona ta de confort şi faci tot posibilul să îţi atingi obiectivele pe care ţi le-ai propus.

Însă, ar fi bine să iei cele mai importante decizii  după ziua de 9 octombrie, pentru că, până atunci, Mercur este retrograd.

În 12 octombrie, primeşti veştile pe care le aştepţi în plan financiar – apar cheltuieli legate de casă, un membru de familie are nevoie de bani sau părăseşti actualul loc de muncă. Cu toate acestea, nu este cazul să intri în panică, pentru că lucrurile se îndreaptă repede.

În a doua parte a lunii, carisma ta atinge un nivel nebănuit şi atragi atenţia şi simpatia unor oameni influenţi, care te-ar putea ajuta să progresezi în carieră.

Pe tot parcursul lunii, îţi merge bine în relaţia cu persoana iubită, iar dacă eşti singur(ă),  îţi întâlneşti partenerul(a) ideal(ă).

De asemenea, primeşti veşti bune legate de un copil sau un proiect de care te ocupi în timpul liber.

La sfârşitul lunii, faci o călătorie la ţară sau într-un alt oraş ori în străinătate şi primeşti o sumă de bani pe care o aştepţi cu nerăbdare.

Cele mai citite

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă