12.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialHOROSCOP noiembrie LEU. Succes în plan financiar şi tensiuni în relaţiile cu...

HOROSCOP noiembrie LEU. Succes în plan financiar şi tensiuni în relaţiile cu cei din jur

În prima săptămână a lunii, scapi de stresul legat de o locuinţă – vinzi, cumperi, închiriezi sau termini de redecorat o casă ori un apartament, la un preţ care te avantajează.

Spre sfârşitul lunii, primeşti critici din partea celor din jur. Ascultă ce au de spus, dar nu le da voie să îţi afecteze stima de sine.

De asemenea, afli o veste proastă, legată de un prieten, care are probleme mari sau despre care afli că te-a trădat.

Totodată, apar tensiuni în relaţia cu persoana iubită, fie din cauza prietenului pe care vrei să îl ajuţi sau pentru că el(ea) spune ceva care te deranjează.

Cu toate acestea, nu este momentul să iei decizii radicale în privinţa relaţiei cu partenerul(a). Amână pentru câteva zile orice discuţie în contradictoriu.

Din punct de vedere financiar, lucrurile merg excelent, deşi în prima parte a lunii cheltui o sumă mare de bani, eventual, pentru cadouri de sărbători.

Spre sfârşitul lunii, îţi faci planuri pentru o călătorie într-o destinaţie apropiată, dar pe placul tău. 

Cele mai citite

Flaviu Hoțopan, fost demnitar al Guvernului României, prins la furat cu camionul!

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Dintre atâția ciocoflenderi politruci îngrijorați de soarta lui Piersic, în campanie, care va rămâne Buză umflată?

Ilustrație: Marian Avramescu Starea de sănătate a actorului Florin Piersic a devenit subiect arzător pentru ciocoflenderii aflați la putere, în aceste timpuri de campanie...
Ultima oră
Pe aceeași temă