14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop LEU săptămâna 14 - 20 mai 2011

Horoscop LEU săptămâna 14 – 20 mai 2011

Personele născute în zodia Leului sunt pline de vitalitate, se manifestă foarte zgomotos la propriu, aşa că e nevoie de mult calm din partea cuiva ca să intre în voia lor. Acţionează, nu stau locului o clipă, bagă stres la greu în instalaţie, se implică tare în ceea ce doresc să obţină. De asemenea, ţin multe evidenţe al căror număr le-a pierdut de multă vreme şirul.

 

VEZI ŞI ZODIA:         BERBEC   TAUR   GEMENI   RAC

                         LEU   FECIOARĂ   BALANŢĂ   SCORPION 

                     SĂGETĂTOR   CAPRICORN   VĂRSĂTOR   PEŞTI      

Poate fi vorba ba de actele unei proprietăţi din afara oraşului, ba de chitanţele de la service sau de la benzinărie, toate le dau de lucru şi le ocupă loc pe biroul de acasă, cât şi pe cel de la serviciu. Încă de dimineaţă au zilnic un program încărcat, ceea ce nu le dă voie să se gândească la altceva  în afară de propriul lor program. Vor să strângă bani pentru concediu, să-şi refacă bugetul iniţial, serios afectat poate de unele investiţii nechibzuite. Se preocupa să facă economii chiar şi acolo  unde nu este nevoie, crezând că aşa vor restabili balanţa în favoarea lor.

Sunt deseori nevoiţi să facă lucruri care nu le plac, dar pentru care sunt răsplătiţi cum trebuie. Vanitatea şi orgoliul şanţ la cote maxime, aşa că le este uşor să spună lucruri care sunt fără acoperire, doar ca să dea bine în faţa unor oameni care cred că le sunt de ajutor. Stimaţi Lei acum păreţi mereu siguri pe dumneavoastra înşivă, chiar încântători, cu o glumă bine spusă, dacă trebuie să fiţi amfitrionul unei mici petreceri.

Dar să ştiţi că faceţi mari eforturi, aşa că un exerciţiu nu strică nici măcar unui rege aşa cum este
Leul. Nu vă bazaţi pe memorie pentru că uitaţi tot săptămâna asta, parcă cineva v-a furat minţile, motiv pentru care ar fi bine să vă faceţi o agendă specială, în care să scrieţi până şi la ce oră să fumaţi o ţigară, asta ca să nu depăşiţi limită. Finalul perioadei vă găseşte destul de obosiţi, dar mulţumiţi că aţi scăpat de această săptămâna mai tensionată. La seviciu e bine respectând orele şedinţelor şi programul de lucru, poate aveţi un drum de făcut care, paradoxal, vă va relaxa.

Banii sunt, dar sunteţi de părere că nu ajung, şi e bine că gândiţi aşa tocmai în această perioadă. Referitor la sănătate se pare că nu aveţi prea mari probleme, poate o mică intoleranţă alimentară.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă