11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP iunie 2015 pentru BERBEC. Excursii, distracţie şi momente romantice

HOROSCOP iunie 2015 pentru BERBEC. Excursii, distracţie şi momente romantice

În luna iunie, berbecii se distrează în excursii cu prietenii și petrec momente romantice alături de o persoană specială. La sfârșitul lunii au succes neașteptat de mare în carieră.

Într-un weekend prelungit vei face o excursie plină de aventuri, în care vei învăța multe despre mediu. Păstrează la îndemână un jurnal și o cameră foto sau video.

Ziua de 8 iunie va fi una dintre cele mai bune momente pentru cariera ta – o persoană influentă ți-ar putea face o favoare. Ai idei atât de bune, încât colegii te consideră genial(ă).

De asemenea, astrele îți pregătesc numeroase surprize. În cea de-a doua săptămână a lunii vor apărea oportunități excelente ca să îți dovedești originalitatea și să evoluezi în carieră.

Din 14 iunie și până în 17 septembrie va trebui să acorzi o atenție specială finanțelor personale, pentru probleme precum taxe, carduri, investitori sau pensia alimentară pentru un copil. Însă, din septembrie și până în 2041 nu vei mai avea dificultăți mari în acest plan.

Dacă ești singur(ă) și speri să întâlnești o persoană specială cât de curând, ziua de 22 iunie îți aduce o surpriză plăcută. În plus, astrele îți rezervă momente de distracție și nu va trebui să faci niciun efort ca să atragi partenerul(a) la care ai visat.

Din 24 iunie până în 8 august te concentrezi pe problemele de familie sau pe casa ta, pentru care cheltui mai mult decât de obicei.

Weekendul din 27 și 28 iunie va fi mai romantic decât oricare altul. Îți întâlnești sufletul pereche sau, dacă ai o relație și îți dorești un copil, este posibil să primești vestea pe care o aștepți.

La sfârșitul lunii vei avea satisfacții profesionale. Tot felul de bonusuri sau avantaje, eventual, chiar o mărire de salariu, sunt posibile.

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă