18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialHoroscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile...

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

HOROSCOP GEMENI IULIE. S-ar putea să simţi că e momentul să-ţi revizuieşti finanţele pentru a găsi metode de a face mai mulţi bani. Dacă aşa stau lucrurile, atunci pe 4 iulie, când e lună nouă, vei reuşi să-ţi îndeplineşti acest scop. Cere o majorare de salariu în zilele care urmează lunii noi – vei avea la dispoziţie zece zile să acţionezi. Fă asta, chiar dacă eşti timid, pentru că acum vei avea una dintre cele mai bune şanse din viaţa ta pentru a primi aprobarea necesară unei majorări salariale. Până la finele anului, nu vor mai exista astfel de conjuncturi astrale favorabile unei creşteri a veniturilor. Jupiter în Fecioară te va ajuta acum fiind prietenos cu Pluto, aşa că nu te teme dacă vei primi o respingere de la superiorul imediat, pregăteşte-ţi bine cazul şi prezintă-l mai sus. Şi nu uita că şansele pe care ţi le oferă astrele se referă la venituri, nu la cadouri sau bonusuri ocazionale.

Şi luna plină din 19 iulie se va concentra tot pe finanţe, de data aceasta asupra banilor pe care vrei să-i ceri de la bancă sau alt tip de organizaţie de împrumut. Suntem la mijlocul anului, aşa că poate ar fi bine să-ţi revizuieşti cheltuielile şi să-ţi estimezi taxele pe care ar urma să le plăteşti, pentru a vedea ce mai poţi investi în contul de pensie. Te vei simţi bine să vezi cum ţi se înmulţesc banii. De ce să aştepţi termenul limită pentru plata taxelor? Acum este cea mai potrivit perioadă pentru tine pentru a face o analiză serioasă a finanţelor. Această lună plină aduce împlinirea multor lucruri. Ai putea să vezi roadele unor investiţii, să spunem, dacă ai construit o afacere.

La serviciu, vei fi foarte ocupat, pentru că Marte va lumina casa a şasea, a sarcinilor. Şi deşi pentru mulţi luna iulie este una lentă, pentru tine nu e aşa. Vei avea de respectat termene limită şi va trebui să lucrezi într-un ritm alert. Dacă ai propria afacere, o mulţime de clienţi îţi vor bate la uşă.

Dacă ai nevoie să cumperi, vinzi sau închiriezi o proprietate, astrele sunt de partea ta şi-ţi asigură o înţelegere profitabilă în weekendul 9-10 iulie. Dacă ai nevoie de mobilă sau de un coleg de apartament, acum e momentul să începi să cauţi. Jupiter va fi în sectorul casei tale, dar numai până pe 9 septembrie. Profită până atunci  de orice ocazie, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

În această lună, Mercur, planeta ta gardiană, va fi o marionetă vorbitoare. Pe 5 iulie, va fi într-un unghi magnific cu Neptun, făcându-te super-creativ şi plin de idei. Pe 7 iulie, Mercur va fi confruntat de Pluto şi va crea tensiuni în jurul banilor. Întăreşte-ţi nervii pentru că lucrurile se vor îmbunătăţi. Cineva poate fi deosebit de insistent să plăteşti ceva sau va încerca să te constrângă să accepţi termeni pe care nu-i doreşti. Rezistă cât mai bine poţi. Pe 8 iulie, Mercur şi Jupiter se vor alinia într-un mod magnific.  Aceasta va fi o zi excelentă pentru a cumpăra, vinde sau negocia.

Pe 10 iulie, Mercur se va afla într-un unghi bun cu Marte, aşa că fii atent că ai putea găsi noi metode de a face mai mulţi bani. Pe 18 iulie, Mercur va fi într-un unghi ideal cu Saturn, aşa că va fi o zi perfectă pentru a face o promisiune sau a semna o înţelegere, iar acest acord va rezista în timp. Pe 26 iulie, Mercur îi va trimite un mesaj lui Uranus şi vor crea o zi deosebită pentru avansarea în carieră şi pentru obţinerea de profituri, aşa că notează bine această dată. Şi nu uita nici de 19 iulie, când Mercur va fi la cuţite cu Marte – fii atent atunci să nu jigneşti rău o persoană la care ţii.

Vei avea parte şi de romantism după ce Venus intră în Leu din 11 iulie până pe 4 august. În această perioadă vei avea cele mai multe şanse să trăieşti experienţe de neuitat, dacă ieşi în oraş sau chiar la ţară. Singur sau în cuplu, îţi va face mare plăcere să pleci în scurte excursii romantice. Notează weekendul 23-24 iulie, în apropiere de 26 iulie, când Mercur aflat în Leu va primi raze ameţitoare de la Uranus în Berbec. Prietenii ar putea avea planuri mari pentru tine – ascultă-i şi mergi cu ei.

Citeşte previziunile detaliate ale lunii iulie pentru fiecare semn zodiacal:

Horoscop BERBEC iulie 2016. Veşti bune în special în plan financiar

Horoscop TAUR iulie 2016. Viaţa ţi se schimbă în bine şi te împaci cu toată lumea

Horoscop GEMENI iulie 2016. Astrele-ţi oferă mari şanse de a-ţi creşte veniturile luna asta

Horoscop RAC iulie 2016. Perioada este perfectă pentru noi începuturi

Horoscop LEU iulie 2016. Leii trebuie să se ocupe luna asta de nevoile lor interioare

Horoscop FECIOARĂ iulie 2016. Tema acestei luni este relaxarea, aşa că lasă munca pe locul doi

Horoscop BALANŢĂ iulie 2016. Acum ai şansa de a-ţi găsi jobul visat

Horoscop SCORPION iulie 2016. E vremea vacanţei. Fă-ţi bagajele şi pleacă, preferabil peste hotare

Horoscop SĂGETĂTOR iulie 2016. Vei avea parte de o mare sumă de bani

Horoscop CAPRICORN iulie 2016. Se aud clopote de nuntă, sau cel puţin clinchet de pahare de la petrecerea de logodnă

Horoscop VĂRSĂTOR iulie 2016. Vei munci pe rupte, dar cu mari beneficii morale şi financiare

Horoscop PEŞTI iulie 2016. Luna asta te preocupă dragostea

 

Cele mai citite

Presiunile asupra prețurilor la energia electrică au afectat veniturile Hidroelectrica

Veniturile Grupului Hidroelectrica au înregistrat o reducere de 22 la sută pentru primul trimestru al anului 2024, comparativ cu primul trimestru al anului 2023,...

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă